- 17 Ekim 2013
- 618
- 1.217
- 63
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gayet iyi vermissin bir kilo bir kilo iki ayda sekiz kilo yapar cok iyi acele yokkızlaar günaydıın 2015 in son haftasında nasılsınıız bakalım
ben bugün sadece 1 kg vermiş olarak geldim
66,7 yim ne yazıkkii daha çok vermem lazımdı o kadar gayretime rağmeen
Bence oluur kuzuummmKilo bildirimim
Eki Görüntüle 1729639
En az 600 gr vermem gerek ki 55.9 olayim dort gun var olur mu ki?
Olsun canım ben inanıyorum sen hedefine ulaşırsınBu hafta yerimde saydim bosa gitti haftam napalim saglik olsun
Bugunku yediklerim
2 yumurta
10 gr kadar peynir
2 fincan yesil cay
1 kase yogurt icinde 2 kasik yulaf 1 t.kasigi keten tohumu.
Midem cok acayip surekli bulanik aksama ne yiyecegimi bilmiyorum..
Kızlar merhaba, kusura bakmayın, dünden beri yatıyorum da onda geç yazdım. Grip desen grip değilim. Ama böyle mutsuz, iştahsız ya da çok iştahlı.. Bulantılı, mayışık saçma günler geçiriyorum.
Sabah
1 bardak nescafe
Öğle
Yok
Akşam
1 köfte
3 - 5 çatal patlıcan kızartma
Yoğurt
Kızlar pazar keyfi mi yapıyorsunuzz
Biz de eşimle şimdi eve geldik. Dinlenicem de biraz, menümü yazayım dedim.
Sabah
1 dilim kızarmış kepek ekmek
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar
1 çay kaşığı çilek reçeli suyu(aslında tam 1 değil yarım)
5 zeytin
4 dilim sucuk
5 dilim salatalık
1 dilim dımates
Valla pazar kahvaltısı oldu bu. Tam 620 cal:) ama çok güzel oldu, geçenki kahvaltı olayından sonra
Sonra eşimle 13:00 de bir çıktık, demin eve girdik. Hep yürüdük hem de, gezdik arabaya da binmedik.. Ohh erimiştir hepsi..
Şimdi de akşamı yazayım..
Akşam
Tavuk sote (sırf kendi yağıyla)
3 kaşık pilav
Salata
Yoğurt
Daha yemedim, çünkü şimdi hazırlıycam öptüm sizi kızlar
Abartı bir kaçamaklarınız olmamış kızlar olsun iyisin bence hafta sonları öyle şeyler olabilürKahvaltim
Bir dilim ekmek
Bir yumurta
Iki dilim peynir
Iki siyah zeytin
Biber
Iki dilim salatalik
Bir cay kasigi bal
Bir cay kasigi kaymak
Bir cay kasigi cikolata
Iki bardak cay
Oglen
Bir kutu zero
Aksam
Bir kase yogurt(iki kasik yilaf ve bir tatli kasigi keten tohumu konmus)
55 i goremicem ama buna da sukur napalim
Olsun canım 1 kilo diyorsun kolay mı maşallah sanakızlaar günaydıın 2015 in son haftasında nasılsınıız bakalım
Kilo bildirimim
Eki Görüntüle 1729639
En az 600 gr vermem gerek ki 55.9 olayim dort gun var olur mu ki?
Evet kuzum şükürler olsun 55 kalamadı üzerimde nasipse 54 de sevmemiş beni çabucak gitmek istiyor gibi Ama inanır mısın karnım çok şiş afedersin soğuk almışım kayısı yediğim halde lavaboya tam olarak çıkamıyorumkarnım şişgordun mu nasil verdin
Günaydın , Bende 66 kiloyum gitmiyor bu kilolar.. O kdar da koşturmalı geçti hafta sonum. Yılbaşına 65 olaydık bari :)kızlaar günaydıın 2015 in son haftasında nasılsınıız bakalım
Maşalllah canım tebrik ediyorum.charmant güncel kilom kuzum 54.0
Teşekkür ederim canım sende durumlar nasılMaşalllah canım tebrik ediyorum.
Ben yerimde sayıyorum aama pes etmek yok. Adet günüm yaklaştı. Şişlik var biraz . Bebeğe kadar durmak yok Allahın izniyle. Ne versem kardırTeşekkür ederim canım sende durumlar nasıl
Geçmiş olsun canım. Oluyor arada hepimize.Kızlar merhaba, kusura bakmayın, dünden beri yatıyorum da onda geç yazdım. Grip desen grip değilim. Ama böyle mutsuz, iştahsız ya da çok iştahlı.. Bulantılı, mayışık saçma günler geçiriyorum.
Sabah
1 bardak nescafe
Öğle
Yok
Akşam
1 köfte
3 - 5 çatal patlıcan kızartma
Yoğurt
Akşam az yemişsin canım. Olsun verirsin bence.Kahvaltim
Bir dilim ekmek
Bir yumurta
Iki dilim peynir
Iki siyah zeytin
Biber
Iki dilim salatalik
Bir cay kasigi bal
Bir cay kasigi kaymak
Bir cay kasigi cikolata
Iki bardak cay
Oglen
Bir kutu zero
Aksam
Bir kase yogurt(iki kasik yilaf ve bir tatli kasigi keten tohumu konmus)
55 i goremicem ama buna da sukur napalim
Benimde regl tarihim bu hafta içine denk geliyor canım karnım şiş ama soğuk algınlığından dolayı bakalım önemli olan pes etmemek elbet vereceğiz ulaşacağız hedeflerimizeBen yerimde sayıyorum aama pes etmek yok. Adet günüm yaklaştı. Şişlik var biraz . Bebeğe kadar durmak yok Allahın izniyle. Ne versem kardır
Seni kıskandıım desemmcharmant güncel kilom kuzum 54.0
yaa inşallah canım yılbaşına güzel umutlarla girip bu işi halletmemiz lazım kısa zamandaaGünaydın , Bende 66 kiloyum gitmiyor bu kilolar.. O kdar da koşturmalı geçti hafta sonum. Yılbaşına 65 olaydık bari :)
Sizler de ulaşabilirsiniz canım yeter ki isteyelim ulaşacağız inanalım kendimize daha benimde önümde yol varSeni kıskandıım desemm
maşallah canım sana inşallah bizde o günleri görürüüzSizler de ulaşabilirsiniz canım yeter ki isteyelim ulaşacağız inanalım kendimize daha benimde önümde yol var