Yilbasina Kadar 14 Kilo

kızlar günaydıın
pazartesi 67,7 idim
3 gündürde bi tık oynamadım 67,2 ydim
ve bugün sonundaa 66,8 i gördüüm bi keyfim yerine geldi demekki oluyorr :)
o yüzden pes etmek yok

bu sabah 3 zeytin
bi yumurta
bi bardak süt
iki çatal da peynir yedim

ara da bir portakal

öğlen de fırında balık düşünüyorum

akşamda bir kase mercimek çorbası

yatmadanda bir bardak sıcak süt

Olacaak olacaaakk yuppiiii

Kızlar menüm

Sabah
Biliyorsunuz
1 dilim beyaz peynir
4 zeytin
1 dilim domates

Öğle
Tavuklu salata

Akşam
Çorba
Pırasa
Çok iyi menün canım sporun var mı bakalım bu güzel menünün yanında

Bak demek ki oluyor istedikten sonra ne durabilir ki önümüzde harikasın canım

Sabah; 07:45 - 1 kupa süt içine 1,5 ymk kaşığı yulaf
Ara; 08:55 - 2 kupa rezene çayı + 1 milföy böreği yarısı(içinde pastırma mantar vardı)
Öğle; 12:40 - Yarım kase yayla çorbası + 3 ymk kaşığı taze fasulye (yarım kase ancadır) + 1 kaseden biraz az biberli limonlu yoğurt
Ara;15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe + 2 ad.gün kurusu kayısı
Akşam; 19:00 - Yarım kase etli kuru fasulye + 1 ad. acı yeşil biber turşusu
Ara; 21:30 - 5 çekirdeksiz üzüm + 4 fıstık ufak kabuk yenmeden + 10 gram anca beyaz leblebi + 1 ad. çiğ köfte (çiğ köfte de eşim getirmiş yoksa şu arayla çok saçma duruyor farkındayım) - 761 kalori

Sporlarım;2-2,5 lt su + 45 dakika leslie(3mil) + 30 dakika yürüyüş + 30 dakika pilates + 30 dakika poğaça yapmak + 15 dakika ev işi - 662 kalori

Sabah; 07:45 - 1 kupa tarçınlı yulaflı yarım yağlı süt
Ara; 08:35 - 2 kupa rezene çayı
Öğle; 12:20 - Yarım kase şehriye çorbası + Yarım porsiyon et döner (ölçemediğim için bilemiyorum daha da az olabilir hafif fazla da olabilir ortalama yarım porsiyon dedim herhangi bir sosu baharatı falan yoktu sırf et ) + 1 kase yağsız tuzsuz salata

Şuanda kalorim 595 Et döner yaktın beni ama bol proteinli vallahi akşama daha hafif atlatmalıyım zaten tuttu sanki beni 1 kuru kayısıyla nescafe içersem akşama artık bakarım

Merhaba kızlar,
Sabah: 2 küçük dilim tam buğday ekmeği, peynir, zeytin, yeşillik, yumurta
Öğle: 2 kaşık kabak oturtma, 3 kaşık bulgur pilavı, 1 kase cacık
Akşam: 1 kase çorba, 1 tabak ton balıklı salata
45 dk yürüyüş

Çok iyi canım menün

Merhaba kizlar.
Moralim.cpk.bpzuk.iki hundur yatili misagir vardi hic musait olamadim.
Okudum yazilarinizi siz aynen devam ediyorsunuz. Ama ben yedim biraz galiba cok olmasada.
Dun 70 tim tam bugun 70 .6 ciktim.
İpe ve spora devam ediyorum.
Ama bu hafta dikkat edemedim. Yiyorum sonrada kendime cok.kiziyorum.
Charmant bi kilon kalmis masallah azimene:)

nehirnil yesilelma ve dirr arkadaslar darisi bize en cokta bana en azimsimiyim ne ya
:)

Bahaneler ardına sığınma yok kaldığın yerden devam hadi bakayım

Pes etme canım devam 600 gram ne ki 2 günde toparlarsın

Kizlar dun ve bugun doktorlardaydim sabahlari ogleden sonra da arkadaslara ugradim cok giremedim o yuzden. Hamilelik icin butun tahlillerimi yaptirdim sonuclarin bir kismini aldim bir kismida bir bucuk ay sonra cikacak. Onumuzdeki ay da hsg icin gidicem. Hakkimda hayirlisi artik. Yemeklerime gelince cok dengesiz bu iki gundur :) dun bol bol karbonhidrat aldim, bugun neredeyse bisey yemedim aksama melemen yapip yogurtla yicem artik yarin kaldigim yerden devam

Canım pes etme sakın, ben de yavaş veriyorum mesela.. Tamam kaçamak yapmışsın ama artık daha düZenli yersin pes etmek yok
Canım inşallah gelecek o bebiş en kısa zamanda diyete gelince sen 2 gün kaçırsan bile onu toparlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…