Yilbasina Kadar 14 Kilo

Dur durak yok sana maşallah.. Misafir ağırlamakta bir iş hareket sonuçta.. Maşallah canım sana tebrik ediyorum. Hem programlı hem iradeli hem becerikli :) kocan çok şanslı

Dur durak yok sana maşallah.. Misafir ağırlamakta bir iş hareket sonuçta.. Maşallah canım sana tebrik ediyorum. Hem programlı hem iradeli hem becerikli :) kocan çok şanslı
Teşekkür ederim canım bilmiyorum farkında mı şanslılığınınBizde misafir bitmiyor nasipse en yakını yılbaşında mesela hala ev görmeye gelecek 3-4 grup insan var mübarek çoğalıyorlar

Dünkü menüm:
Sabah: Yarım dilim ekmek, peynir, zeytin
Öğle: Yarım kase mercimek çorbası, 3 kaşık taze fasulye
Ara: Bitkiçayı
Akşam: 1 kase tarhana çorbası, 2 kaşık pırasa
Yürüyüş yapamadım dün akşam

Canım menün çok güzel inan az bile kalorin bence spor yapmalısın yürüyüş tam olarak terletmiyor koşu tarzı yapmadığın sürece çok kalori yaktığını sanmıyorum vücudun şekillenir o ayrı ama seni başlangıçta terletecek şeyler gerekli bence evde spor yap derim bu yemeyle hızla düşmeye başlamalısın

6 aylık canım tabi 5 ay say evlendik hemen Ramazan ayına girdik oruç falan anca misafir ağırlamalar bayramdan sonra başladı uzaktakiler de tatiller de falan geliyor arada
Allah mesut etsin canım yeniymişsin. Bende 1,5 senelik evliyim. Bende çok misafir ağırladım ilk başlarda neyseki bitti o dönem :)

Evet farkındayım ama tembellik mi halsizlik mi nedir bilmiyorum. Eve gidince bir hışımla sofrayı hazırlıyorum kaldır mutfağı toparla falan sonrada daha bir şey yapamıyorum.

Allah mesut etsin canım yeniymişsin. Bende 1,5 senelik evliyim. Bende çok misafir ağırladım ilk başlarda neyseki bitti o dönem :)

Evet farkındayım ama tembellik mi halsizlik mi nedir bilmiyorum. Eve gidince bir hışımla sofrayı hazırlıyorum kaldır mutfağı toparla falan sonrada daha bir şey yapamıyorum.

Benimde bitmek bilmiyor daha çok gelecek var gerçi fazlasını bitirdim gibi

Canım bir başladın mı inan sonra yapmadığın günlerde kendine kızacaksın

püfff moralim bozuuk
geçen haftadan daha da dikkat etmeme rağmen üç gündür kilom 67,2 düşmüyooo bi gram bilee boşuna diyet yapıp spormu yapıyorum şimdii
sabrediyoormm ama moralim bozukk
Bozma moralimi vücudun direniyor şuan, pes etmem canım bak nasıl gidecek o kilolar
Ben de evlendikten sonra kilo aldım. Dediğin gibi düZen değişimi çok etkiliyor. Ben bekarken tereyağ yemezdim. Balık varsa, et varsa yemezdim. Nazlıydım biraz. Sonra ay eşim seviyor ay o ben yemezsem yemez gibi gibi yeme düzenim çok değişti. Onlar da bana kilo olarak geri döndü.. Şimdi ben balık et yiyorum hem de severek, babam da eşimi çok seviyor adam göZümün içine bakardı, ben yiyim diye kendi pişirdi.. Eee anana babana yaptığın kadar naza yapamıyorsun eşine:)

charmant Canım bişey soracağım. Yılbaşına 1 hafta kaldı. Ben çok az kilo verebildim. Topiğimiz adı da Yılbaşına kadar 14 kilo . Ne yapacaksın topiği kapatacakmısın . Nasıl yapacağız :)

Bugün sabah kahvaltı ettim. Yani eşime göre etmedim. Biraz tartıştık. Şimdi o kalktı bana da lütfen gelme mutfağa dedi. Kahvaltılığa ekstra olarak patates kızartış, domatesi de yağlamış. Ben de sadece beyaz peynir ve zeytin yedim. Bir daha sana kahvaltı, sürpriz falan yok dedi ama ben diyet yapıyorum yani biliyor.. Neyse gönlünü almaya çalıştım ama, anlattım midem bulanıyor içim almıyor. Yoksa sen yaparsın da ben yemem mi, boşveririm kiloları tabak tabak yerim dedim. Ama küstü gitti:)
Yani kızlar biz bu kahvaltı işinden sınıfta kaldık

Bende öyle canım. Yumurta yemezdim. Annem kızardı üzülürdü. Hep derdi ki inşaallah yumurtayı çok seven kocan olur. Hafta iiçi bazen haşlıyorum. Hafta sonlarıda illa kahvaltıda istiyor ya haşlama ya peynirli. Yok valla ne nazı daha çok onlar naz yapıyor pişpişliyosun :)

Yazık ama sürpriz yapmış sana yeseydin bir iki çatal patates. Olsun gönlünü alırsın bişey olmaz

Sabah; 07:45 - 1 kupa süt içine 1,5 ymk kaşığı yulaf
Ara; 08:55 - 2 kupa rezene çayı + 1 milföy böreği yarısı(içinde pastırma mantar vardı)
Öğle; 12:40 - Yarım kase yayla çorbası + 3 ymk kaşığı taze fasulye (yarım kase ancadır) + 1 kaseden biraz az biberli limonlu yoğurt

Arada sade nescafe içeceğim 2 tane günkurusu kuru kayısı yiyeceğim akşama kuru fasulye var doymazsam beyaz leblebi yerim biraz

Canım az domates az patatesten bir şey olmazdı sabah kahvaltısı sonuçta erkekler işte anlamıyorlar ki sen yemezsen bende yememe getiriyorlar ama fazlan var diyebiliyorlar

Eşinin yumurta sevmesi çok güzel bende çok severim Allahtan eşimde seviyor her boş anda tavada yumurta ya da haşlama yaparız

b-fit yetersiz kalabilir kuzum ekstra birşeyler eklemelisin
olmadı yeni bir topic açarız isim düşünün açalım yeni yıla

Aynen tatlım, valla çoçuk istiyorum ama bazen diyorum ki var işte, hem koca hem çocuk;(
Yazık ama sürpriz yapmış sana yeseydin bir iki çatal patates. Olsun gönlünü alırsın bişey olmaz
Yaa evet, ama sabah cidden içim almadı ya neyse aldım sayılır gönlünü sağol tatlım
Canım maşallah yine güzel bir menüü
Evet olmazdı da ne bileyim içim almadı, ama ettim kahvaltı yaa.. Sadece patates yemedim.

b-fit yetersiz kalabilir kuzum ekstra birşeyler eklemelisin

olmadı yeni bir topic açarız isim düşünün açalım yeni yıla
Canım adını değiştirirsin konunun sadece ne olacak
Canım maşallah yine güzel bir menüü

Evet olmazdı da ne bileyim içim almadı, ama ettim kahvaltı yaa.. Sadece patates yemedim.

Sağol canım o zaman demesin bir şey patates o yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…