Dur durak yok sana maşallah.. Misafir ağırlamakta bir iş hareket sonuçta.. Maşallah canım sana tebrik ediyorum. Hem programlı hem iradeli hem becerikli :) kocan çok şanslıSabah; 07:45 - 2 ymk kaşığı yoğurt içine 1 ad. çileğin kurusunu karıştırıp yedim + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa kuşburnu çayı
Öğle; 12:15 - Yarım kase domates çorbası + 1 kase lahana salatası yoğurtlu + tavuklu lahanalı çin yemeği(adını usta söyledi içinde 2-3 tavuk doğranmış vardı az da lahanadan yedim toplasan yarım tabak etmez)
Ara; 14:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 20:00 - 1 kaseden biraz az etli kuru fasulye + 1 kandil simiti + 1 ufak salatalık turşusu + 1 acı biber turşusu + yarım kase cacık
Ara; 20:30 - 1 ince dilim meyveli pasta (bu menüde olmamalı biliyorum fakat misafirlerim getirdik yemeyecek misin ince de olsa dediler kıramadım uff davet etmiyorum yine misafir geliyor)
Spor; hareketli bir sporum yok geç gitti misafirlerim30 dakika yürüyüş + 1 saat yemek pişirmek + 15 dakika ev işi
Teşekkür ederim canım bilmiyorum farkında mı şanslılığınınDur durak yok sana maşallah.. Misafir ağırlamakta bir iş hareket sonuçta.. Maşallah canım sana tebrik ediyorum. Hem programlı hem iradeli hem becerikli :) kocan çok şanslı
Ne kadarlık evlisin canım?Teşekkür ederim canım bilmiyorum farkında mı şanslılığınınBizde misafir bitmiyor nasipse en yakını yılbaşında mesela hala ev görmeye gelecek 3-4 grup insan var mübarek çoğalıyorlar
6 aylık canım tabi 5 ay say evlendik hemen Ramazan ayına girdik oruç falan anca misafir ağırlamalar bayramdan sonra başladıNe kadarlık evlisin canım?
Canım menün çok güzel inan az bile kalorin bence spor yapmalısın yürüyüş tam olarak terletmiyor koşu tarzı yapmadığın sürece çok kalori yaktığını sanmıyorum vücudun şekillenir o ayrı ama seni başlangıçta terletecek şeyler gerekli bence evde spor yap derim bu yemeyle hızla düşmeye başlamalısınDünkü menüm:
Sabah: Yarım dilim ekmek, peynir, zeytin
Öğle: Yarım kase mercimek çorbası, 3 kaşık taze fasulye
Ara: Bitkiçayı
Akşam: 1 kase tarhana çorbası, 2 kaşık pırasa
Yürüyüş yapamadım dün akşam
Allah mesut etsin canım yeniymişsin. Bende 1,5 senelik evliyim. Bende çok misafir ağırladım ilk başlarda neyseki bitti o dönem :)6 aylık canım tabi 5 ay say evlendik hemen Ramazan ayına girdik oruç falan anca misafir ağırlamalar bayramdan sonra başladıuzaktakiler de tatiller de falan geliyor arada
Evet farkındayım ama tembellik mi halsizlik mi nedir bilmiyorum. Eve gidince bir hışımla sofrayı hazırlıyorum kaldır mutfağı toparla falan sonrada daha bir şey yapamıyorum.Canım menün çok güzel inan az bile kalorin bence spor yapmalısın yürüyüş tam olarak terletmiyor koşu tarzı yapmadığın sürece çok kalori yaktığını sanmıyorum vücudun şekillenir o ayrı ama seni başlangıçta terletecek şeyler gerekli bence evde spor yap derim bu yemeyle hızla düşmeye başlamalısın
Allah mesut etsin canım yeniymişsin. Bende 1,5 senelik evliyim. Bende çok misafir ağırladım ilk başlarda neyseki bitti o dönem :)
Evet farkındayım ama tembellik mi halsizlik mi nedir bilmiyorum. Eve gidince bir hışımla sofrayı hazırlıyorum kaldır mutfağı toparla falan sonrada daha bir şey yapamıyorum.
Bozma moralimi vücudun direniyor şuan, pes etmem canım bak nasıl gidecek o kilolarpüfff moralim bozuuk
geçen haftadan daha da dikkat etmeme rağmen üç gündür kilom 67,2 düşmüyooo bi gram bilee boşuna diyet yapıp spormu yapıyorum şimdii
sabrediyoormm ama moralim bozukk
Ben de evlendikten sonra kilo aldım. Dediğin gibi düZen değişimi çok etkiliyor. Ben bekarken tereyağ yemezdim. Balık varsa, et varsa yemezdim. Nazlıydım biraz. Sonra ay eşim seviyor ay o ben yemezsem yemez gibi gibi yeme düzenim çok değişti. Onlar da bana kilo olarak geri döndü.. Şimdi ben balık et yiyorum hem de severek, babam da eşimi çok seviyorCanım bundan 4 sene öncesinden bahsediyorum. O zamanlar sabahları yemezdim bazı sabahlar moralim bozuk olduğunda özellikle. Hemen farkederdi. Ben evlilik mevzularına 57-58 le başladım hatta nişanımda 55 e düşmüştüm. Evlenene kadar 60 oldum. Evlendiğimden beride maşallah kilom artarak devam etti. Anneme göre rahatlıktan. Bana göre biraz hastalıktan birazda çok düzenli yemek yeyip hareketsizlikten
Bende öyle canım. Yumurta yemezdim. Annem kızardı üzülürdü. Hep derdi ki inşaallah yumurtayı çok seven kocan olur. Hafta iiçi bazen haşlıyorum. Hafta sonlarıda illa kahvaltıda istiyor ya haşlama ya peynirli. Yok valla ne nazı daha çok onlar naz yapıyor pişpişliyosun :)Bozma moralimi vücudun direniyor şuan, pes etmem canım bak nasıl gidecek o kilolar
Ben de evlendikten sonra kilo aldım. Dediğin gibi düZen değişimi çok etkiliyor. Ben bekarken tereyağ yemezdim. Balık varsa, et varsa yemezdim. Nazlıydım biraz. Sonra ay eşim seviyor ay o ben yemezsem yemez gibi gibi yeme düzenim çok değişti. Onlar da bana kilo olarak geri döndü.. Şimdi ben balık et yiyorum hem de severek, babam da eşimi çok seviyoradam göZümün içine bakardı, ben yiyim diye kendi pişirdi.. Eee anana babana yaptığın kadar naza yapamıyorsun eşine:)
Yazık ama sürpriz yapmış sana yeseydin bir iki çatal patates. Olsun gönlünü alırsın bişey olmazBugün sabah kahvaltı ettim. Yani eşime göre etmedim. Biraz tartıştık. Şimdi o kalktı bana da lütfen gelme mutfağa dedi. Kahvaltılığa ekstra olarak patates kızartış, domatesi de yağlamış. Ben de sadece beyaz peynir ve zeytin yedim. Bir daha sana kahvaltı, sürpriz falan yok dediama ben diyet yapıyorum yani biliyor.. Neyse gönlünü almaya çalıştım ama, anlattım midem bulanıyor içim almıyor. Yoksa sen yaparsın da ben yemem mi, boşveririm kiloları tabak tabak yerim dedim. Ama küstü gitti:)
Yani kızlar biz bu kahvaltı işinden sınıfta kaldık
Canım az domates az patatesten bir şey olmazdı sabah kahvaltısı sonuçta erkekler işte anlamıyorlar ki sen yemezsen bende yememe getiriyorlar ama fazlan var diyebiliyorlarBugün sabah kahvaltı ettim. Yani eşime göre etmedim. Biraz tartıştık. Şimdi o kalktı bana da lütfen gelme mutfağa dedi. Kahvaltılığa ekstra olarak patates kızartış, domatesi de yağlamış. Ben de sadece beyaz peynir ve zeytin yedim. Bir daha sana kahvaltı, sürpriz falan yok dediama ben diyet yapıyorum yani biliyor.. Neyse gönlünü almaya çalıştım ama, anlattım midem bulanıyor içim almıyor. Yoksa sen yaparsın da ben yemem mi, boşveririm kiloları tabak tabak yerim dedim. Ama küstü gitti:)
Yani kızlar biz bu kahvaltı işinden sınıfta kaldık
Bende öyle canım. Yumurta yemezdim. Annem kızardı üzülürdü. Hep derdi ki inşaallah yumurtayı çok seven kocan olur. Hafta iiçi bazen haşlıyorum. Hafta sonlarıda illa kahvaltıda istiyor ya haşlama ya peynirli. Yok valla ne nazı daha çok onlar naz yapıyor pişpişliyosun :)
b-fit yetersiz kalabilir kuzum ekstra birşeyler eklemelisincanım çay yerine süt içsem olurmu çünkü ben çay içemiyorum
sporum bfit e gidiyorum duydun mu hiç Türkiye nin her yerinde var genellikle
yarım saat boyunca hiç durmadan hareket ettiriyorlar her gün gidiyorum yaklaşık bir saat spor yapıyorum
olmadı yeni bir topic açarız isim düşünün açalım yeni yılacharmant Canım bişey soracağım. Yılbaşına 1 hafta kaldı. Ben çok az kilo verebildim. Topiğimiz adı da Yılbaşına kadar 14 kilo . Ne yapacaksın topiği kapatacakmısın . Nasıl yapacağız :)
Aynen tatlım, valla çoçuk istiyorum ama bazen diyorum ki var işte, hem koca hem çocuk;(Bende öyle canım. Yumurta yemezdim. Annem kızardı üzülürdü. Hep derdi ki inşaallah yumurtayı çok seven kocan olur. Hafta iiçi bazen haşlıyorum. Hafta sonlarıda illa kahvaltıda istiyor ya haşlama ya peynirli. Yok valla ne nazı daha çok onlar naz yapıyor pişpişliyosun :)
Yaa evet, ama sabah cidden içim almadı yaYazık ama sürpriz yapmış sana yeseydin bir iki çatal patates. Olsun gönlünü alırsın bişey olmaz
Canım maşallah yine güzel bir menüüSabah; 07:45 - 1 kupa süt içine 1,5 ymk kaşığı yulaf
Ara; 08:55 - 2 kupa rezene çayı + 1 milföy böreği yarısı(içinde pastırma mantar vardı)
Öğle; 12:40 - Yarım kase yayla çorbası + 3 ymk kaşığı taze fasulye (yarım kase ancadır) + 1 kaseden biraz az biberli limonlu yoğurt
Arada sade nescafe içeceğim 2 tane günkurusu kuru kayısı yiyeceğim akşama kuru fasulye var doymazsam beyaz leblebi yerim biraz
Evet olmazdı da ne bileyim içim almadı, ama ettim kahvaltı yaa.. Sadece patates yemedim.Canım az domates az patatesten bir şey olmazdı sabah kahvaltısı sonuçta erkekler işte anlamıyorlar ki sen yemezsen bende yememe getiriyorlar ama fazlan var diyebiliyorlar
Eşinin yumurta sevmesi çok güzel bende çok severim Allahtan eşimde seviyor her boş anda tavada yumurta ya da haşlama yaparız
Canım adını değiştirirsin konunun sadece ne olacakb-fit yetersiz kalabilir kuzum ekstra birşeyler eklemelisin
olmadı yeni bir topic açarız isim düşünün açalım yeni yıla
Canım maşallah yine güzel bir menüü
Evet olmazdı da ne bileyim içim almadı, ama ettim kahvaltı yaa.. Sadece patates yemedim.
O da olurCanım adını değiştirirsin konunun sadece ne olacak
Sağol canımo zaman demesin bir şey patates o yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?