- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
İsim buluruz canım çok yaratıcı değilimdir bu konuda tabiO da olur onerilerinizii bekliyoruuuummm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İsim buluruz canım çok yaratıcı değilimdir bu konuda tabiO da olur onerilerinizii bekliyoruuuummm
Afiyet olsun canim kahvalti faciasi gecirmissin sen ona yediklerinin listesini ver ona gore yapsin hazirligini yazikKızlar menüm
Sabah
Biliyorsunuz
1 dilim beyaz peynir
4 zeytin
1 dilim domates
Öğle
Tavuklu salata
Akşam
Çorba
Pırasa
Aynen yok yaa yerdim belki ama sabah hiç almadı midem, iyi hissetmedim kendimiAfiyet olsun canim kahvalti faciasi gecirmissin sen ona yediklerinin listesini ver ona gore yapsin hazirligini yazik
Olacaak olacaaakk yuppiiiikızlar günaydıın
pazartesi 67,7 idim
3 gündürde bi tık oynamadım 67,2 ydim
ve bugün sonundaa 66,8 i gördüüm bi keyfim yerine geldi demekki oluyorr :)
o yüzden pes etmek yok
bu sabah 3 zeytin
bi yumurta
bi bardak süt
iki çatal da peynir yedim
ara da bir portakal
öğlen de fırında balık düşünüyorum
akşamda bir kase mercimek çorbası
yatmadanda bir bardak sıcak süt
Çok iyi menün canım sporun var mı bakalım bu güzel menünün yanındaKızlar menüm
Sabah
Biliyorsunuz
1 dilim beyaz peynir
4 zeytin
1 dilim domates
Öğle
Tavuklu salata
Akşam
Çorba
Pırasa
kızlar günaydıın
pazartesi 67,7 idim
3 gündürde bi tık oynamadım 67,2 ydim
ve bugün sonundaa 66,8 i gördüüm bi keyfim yerine geldi demekki oluyorr :)
o yüzden pes etmek yok
bu sabah 3 zeytin
bi yumurta
bi bardak süt
iki çatal da peynir yedim
ara da bir portakal
öğlen de fırında balık düşünüyorum
akşamda bir kase mercimek çorbası
yatmadanda bir bardak sıcak süt
Çok iyi canım menünMerhaba kızlar,
Sabah: 2 küçük dilim tam buğday ekmeği, peynir, zeytin, yeşillik, yumurta
Öğle: 2 kaşık kabak oturtma, 3 kaşık bulgur pilavı, 1 kase cacık
Akşam: 1 kase çorba, 1 tabak ton balıklı salata
45 dk yürüyüş
Sağol canım, seninki de iyi :) afiyet olsunÇok iyi canım menün
Sağol canım az fazla oldu gibi kendimi tok hissediyorum etten sanırım neyse akşama hafif atlatacağımSağol canım, seninki de iyi :) afiyet olsun
Sen sporunu eksik etmiyosun canım. Erir gider akşama kdar zaten.Sağol canım az fazla oldu gibi kendimi tok hissediyorum etten sanırım neyse akşama hafif atlatacağım
Gündüz spor yapamıyorum canım ama akşam giderken yürüyüşle falan eriteceğim artık olmadı akşam sıkı spor hafif yemek kereviz düşünüyorum salatasını yaparsam dengelerim gibiSen sporunu eksik etmiyosun canım. Erir gider akşama kdar zaten.
Bahaneler ardına sığınma yok kaldığın yerden devam hadi bakayımMerhaba kizlar.
Moralim.cpk.bpzuk.iki hundur yatili misagir vardi hic musait olamadim.
Okudum yazilarinizi siz aynen devam ediyorsunuz. Ama ben yedim biraz galiba cok olmasada.
Dun 70 tim tam bugun 70 .6 ciktim.
İpe ve spora devam ediyorum.
Ama bu hafta dikkat edemedim. Yiyorum sonrada kendime cok.kiziyorum.
Charmant bi kilon kalmis masallah azimene:)
nehirnil yesilelma ve dirr arkadaslar darisi bize en cokta bana en azimsimiyim ne ya
:)
Pes etme canım devam 600 gram ne ki 2 günde toparlarsınMerhaba kizlar.
Okudum yazilarinizi siz aynen devam ediyorsunuz. Ama ben yedim biraz galiba cok olmasada.
nehirnil yesilelma ve dirr arkadaslar darisi bize en cokta bana en azimsimiyim ne ya
Canım pes etme sakın, ben de yavaş veriyorum mesela.. Tamam kaçamak yapmışsın ama artık daha düZenli yersin pes etmek yokMerhaba kizlar.
Canım inşallah gelecek o bebiş en kısa zamanda diyete gelince sen 2 gün kaçırsan bile onu toparlarsınKizlar dun ve bugun doktorlardaydim sabahlari ogleden sonra da arkadaslara ugradim cok giremedim o yuzden. Hamilelik icin butun tahlillerimi yaptirdim sonuclarin bir kismini aldim bir kismida bir bucuk ay sonra cikacak. Onumuzdeki ay da hsg icin gidicem. Hakkimda hayirlisi artik. Yemeklerime gelince cok dengesiz bu iki gundur :) dun bol bol karbonhidrat aldim, bugun neredeyse bisey yemedim aksama melemen yapip yogurtla yicem artik yarin kaldigim yerden devam