Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecmis olsun kuzum hafta sonu dinlenmeye calis.Ben bugün biraz grip gibi bir şey oldum. Yattım hep. Pek bir şey yiyemedim.
Sabah
Beyaz peynir
Yarım dilim kepek ekmek
Akşam
Tarhana çorbası (1 kase)
İnşallah hayırlısıyla gelecek bebişiniz canım olsun sen toparlarsın zaten artık kuyruğundasın işinKizlar dun ve bugun doktorlardaydim sabahlari ogleden sonra da arkadaslara ugradim cok giremedim o yuzden. Hamilelik icin butun tahlillerimi yaptirdim sonuclarin bir kismini aldim bir kismida bir bucuk ay sonra cikacak. Onumuzdeki ay da hsg icin gidicem. Hakkimda hayirlisi artik. Yemeklerime gelince cok dengesiz bu iki gundur :) dun bol bol karbonhidrat aldim, bugun neredeyse bisey yemedim aksama melemen yapip yogurtla yicem artik yarin kaldigim yerden devam
Ben bugün biraz grip gibi bir şey oldum. Yattım hep. Pek bir şey yiyemedim.
Sabah
Beyaz peynir
Yarım dilim kepek ekmek
Akşam
Tarhana çorbası (1 kase)
Afiyet olsun kereviz salatasina bayilirim :)Sabah; 07:45 - 1 kupa tarçınlı yulaflı yarım yağlı süt
Ara; 08:35 - 2 kupa rezene çayı
Öğle; 12:20 - Yarım kase şehriye çorbası + Yarım porsiyon et döner (ölçemediğim için bilemiyorum daha da az olabilir hafif fazla da olabilir ortalama yarım porsiyon dedim herhangi bir sosu baharatı falan yoktu sırf et ) + 1 kase yağsız tuzsuz salata
Ara; 1 kupa sade şekersiz nescafe + 1 gün kurusu kayısı
Akşam; Yoğurtlu kereviz salatası 150 gram (içinde ceviz yağ yok 1 tatlı kaşığı mayonez var sadece bol dereotlu)
Ara; 1 gofretin yarısı
Sporlarım; 30 dakika yürüyüş + 30 dakika ütü yapmak + 45 dakika leslie (3mil) + 20 dakika yemek ev işi
o kuyrugu birakamiyorum elime yapisti resmenİnşallah hayırlısıyla gelecek bebişiniz canım olsun sen toparlarsın zaten artık kuyruğundasın işin
Afiyet olsun kereviz salatasina bayilirim :)
o kuyrugu birakamiyorum elime yapisti resmen
Bu hafta yerimde saydim bosa gitti haftam napalim saglik olsunSağol kuzum bende çok severim çokta sağlıklı bir çok şeye iyi geliyormuş daha da yiyesim geldi
Bence bırakıyor canım sen farkında değilsin buralara geldin sonuçta ne kaldı ki
Bir iki ceviz badem kayisi guzel olurCanmm çok abur cubur istiyoo acabaa napsam ki off
Allah allah ayniyim biliyor musun cok garip esim cik disari hava fln al diyor ama hic icimde heves de yok bulantili midem garip durumum benimdeKızlar merhaba, kusura bakmayın, dünden beri yatıyorum da onda geç yazdım. Grip desen grip değilim. Ama böyle mutsuz, iştahsız ya da çok iştahlı.. Bulantılı, mayışık saçma günler geçiriyorum.
Sabah
1 bardak nescafe
Öğle
Yok
Akşam
1 köfte
3 - 5 çatal patlıcan kızartma
Yoğurt
Havalardan herhalde canım yaa.. Bugün daha iyiyim en azından ben hava da güzel:) sen nasılsın tatlım:) valla eşin doğru demiş, hava almak dolaşmak lazım yaa, böyle otur yat mutsuzluğa sürüklüyor insanıAllah allah ayniyim biliyor musun cok garip esim cik disari hava fln al diyor ama hic icimde heves de yok bulantili midem garip durumum benimde
Havalardan herhalde canım yaa.. Bugün daha iyiyim en azından ben hava da güzel:) sen nasılsın tatlım:) valla eşin doğru demiş, hava almak dolaşmak lazım yaa, böyle otur yat mutsuzluğa sürüklüyor insanı
evet haklisin otur otur nereye kadar :) biz de az once girdik eve disardaydik sabahtir. Havada cok guzeldi gercekten :) iyi geldi banada kahvaltinda mukemmel olmus afiyet olsunKızlar pazar keyfi mi yapıyorsunuzz
Biz de eşimle şimdi eve geldik. Dinlenicem de biraz, menümü yazayım dedim.
Sabah
1 dilim kızarmış kepek ekmek
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar
1 çay kaşığı çilek reçeli suyu(aslında tam 1 değil yarım)
5 zeytin
4 dilim sucuk
5 dilim salatalık
1 dilim dımates
Valla pazar kahvaltısı oldu bu. Tam 620 cal:) ama çok güzel oldu, geçenki kahvaltı olayından sonra
Sonra eşimle 13:00 de bir çıktık, demin eve girdik. Hep yürüdük hem de, gezdik arabaya da binmedik.. Ohh erimiştir hepsi..
Şimdi de akşamı yazayım..
Akşam
Tavuk sote (sırf kendi yağıyla)
3 kaşık pilav
Salata
Yoğurt
Daha yemedim, çünkü şimdi hazırlıycam öptüm sizi kızlar
Valla canım bana da iyi geldii, ohh iyi yapmışsınız siz deeevet haklisin otur otur nereye kadar :) biz de az once girdik eve disardaydik sabahtir. Havada cok guzeldi gercekten :) iyi geldi banada kahvaltinda mukemmel olmus afiyet olsun
Canım neden göremeyesin, ideal kilona çokkk yaklaştın, belki 2016nın ilk günlerine gelir:)Kahvaltim
Bir dilim ekmek
Bir yumurta
Iki dilim peynir
Iki siyah zeytin
Biber
Iki dilim salatalik
Bir cay kasigi bal
Bir cay kasigi kaymak
Bir cay kasigi cikolata
Iki bardak cay
Oglen
Bir kutu zero
Aksam
Bir kase yogurt(iki kasik yilaf ve bir tatli kasigi keten tohumu konmus)
55 i goremicem ama buna da sukur napalim
Canım neden göremeyesin, ideal kilona çokkk yaklaştın, belki 2016nın ilk günlerine gelir:)
Menün de çok güzel:) afiyet olsun canım:) yaşasın pazar kahvaltıları:))