• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yilbasina Kadar 14 Kilo

Ben bugün biraz grip gibi bir şey oldum. Yattım hep. Pek bir şey yiyemedim.

Sabah
Beyaz peynir
Yarım dilim kepek ekmek

Akşam
Tarhana çorbası (1 kase)

Sabah; 07:45 - 1 kupa tarçınlı yulaflı yarım yağlı süt
Ara; 08:35 - 2 kupa rezene çayı
Öğle; 12:20 - Yarım kase şehriye çorbası + Yarım porsiyon et döner (ölçemediğim için bilemiyorum daha da az olabilir hafif fazla da olabilir ortalama yarım porsiyon dedim herhangi bir sosu baharatı falan yoktu sırf et ) + 1 kase yağsız tuzsuz salata

Ara; 1 kupa sade şekersiz nescafe + 1 gün kurusu kayısı
Akşam; Yoğurtlu kereviz salatası 150 gram (içinde ceviz yağ yok 1 tatlı kaşığı mayonez var sadece bol dereotlu)
Ara; 1 gofretin yarısı

Sporlarım; 30 dakika yürüyüş + 30 dakika ütü yapmak + 45 dakika leslie (3mil) + 20 dakika yemek ev işi

Kizlar dun ve bugun doktorlardaydim sabahlari ogleden sonra da arkadaslara ugradim cok giremedim o yuzden. Hamilelik icin butun tahlillerimi yaptirdim sonuclarin bir kismini aldim bir kismida bir bucuk ay sonra cikacak. Onumuzdeki ay da hsg icin gidicem. Hakkimda hayirlisi artik. Yemeklerime gelince cok dengesiz bu iki gundur :) dun bol bol karbonhidrat aldim, bugun neredeyse bisey yemedim aksama melemen yapip yogurtla yicem artik :KK66: yarin kaldigim yerden devam :KK76:
İnşallah hayırlısıyla gelecek bebişiniz canım olsun sen toparlarsın zaten artık kuyruğundasın işin :KK76:
Ben bugün biraz grip gibi bir şey oldum. Yattım hep. Pek bir şey yiyemedim.

Sabah
Beyaz peynir
Yarım dilim kepek ekmek

Akşam
Tarhana çorbası (1 kase)

Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine önce sağlık:KK68:

Sabah; 07:45 - 1 kupa tarçınlı yulaflı yarım yağlı süt
Ara; 08:35 - 2 kupa rezene çayı
Öğle; 12:20 - Yarım kase şehriye çorbası + Yarım porsiyon et döner (ölçemediğim için bilemiyorum daha da az olabilir hafif fazla da olabilir ortalama yarım porsiyon dedim herhangi bir sosu baharatı falan yoktu sırf et ) + 1 kase yağsız tuzsuz salata
Ara; 1 kupa sade şekersiz nescafe + 1 gün kurusu kayısı
Akşam; Yoğurtlu kereviz salatası 150 gram (içinde ceviz yağ yok 1 tatlı kaşığı mayonez var sadece bol dereotlu)
Ara; 1 gofretin yarısı

Sporlarım; 30 dakika yürüyüş + 30 dakika ütü yapmak + 45 dakika leslie (3mil) + 20 dakika yemek ev işi
Afiyet olsun kereviz salatasina bayilirim :)

Bugunku yediklerim
2 yumurta
10 gr kadar peynir
2 fincan yesil cay
1 kase yogurt icinde 2 kasik yulaf 1 t.kasigi keten tohumu.
Midem cok acayip surekli bulanik :KK12: aksama ne yiyecegimi bilmiyorum..

Kızlar merhaba, kusura bakmayın, dünden beri yatıyorum da onda geç yazdım. Grip desen grip değilim. Ama böyle mutsuz, iştahsız ya da çok iştahlı.. Bulantılı, mayışık saçma günler geçiriyorum.

Sabah
1 bardak nescafe

Öğle
Yok

Akşam
1 köfte
3 - 5 çatal patlıcan kızartma
Yoğurt

Kızlar merhaba, kusura bakmayın, dünden beri yatıyorum da onda geç yazdım. Grip desen grip değilim. Ama böyle mutsuz, iştahsız ya da çok iştahlı.. Bulantılı, mayışık saçma günler geçiriyorum.

Sabah
1 bardak nescafe

Öğle
Yok

Akşam
1 köfte
3 - 5 çatal patlıcan kızartma
Yoğurt
Allah allah ayniyim biliyor musun cok garip esim cik disari hava fln al diyor ama hic icimde heves de yok bulantili midem garip durumum benimde :110:

Allah allah ayniyim biliyor musun cok garip esim cik disari hava fln al diyor ama hic icimde heves de yok bulantili midem garip durumum benimde :110:
Havalardan herhalde canım yaa.. Bugün daha iyiyim en azından ben;) hava da güzel:) sen nasılsın tatlım:) valla eşin doğru demiş, hava almak dolaşmak lazım yaa, böyle otur yat mutsuzluğa sürüklüyor insanı

Kızlar pazar keyfi mi yapıyorsunuzz;)

Biz de eşimle şimdi eve geldik. Dinlenicem de biraz, menümü yazayım dedim.

Sabah
1 dilim kızarmış kepek ekmek
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar
1 çay kaşığı çilek reçeli suyu(aslında tam 1 değil yarım)
5 zeytin
4 dilim sucuk
5 dilim salatalık
1 dilim dımates

Valla pazar kahvaltısı oldu bu. Tam 620 cal:) ama çok güzel oldu, geçenki kahvaltı olayından sonra;)

Sonra eşimle 13:00 de bir çıktık, demin eve girdik. Hep yürüdük hem de, gezdik arabaya da binmedik.. Ohh erimiştir hepsi..

Şimdi de akşamı yazayım..

Akşam

Tavuk sote (sırf kendi yağıyla)
3 kaşık pilav
Salata
Yoğurt

Daha yemedim, çünkü şimdi hazırlıycam öptüm sizi kızlar

Havalardan herhalde canım yaa.. Bugün daha iyiyim en azından ben:KK66: hava da güzel:) sen nasılsın tatlım:) valla eşin doğru demiş, hava almak dolaşmak lazım yaa, böyle otur yat mutsuzluğa sürüklüyor insanı

Kızlar pazar keyfi mi yapıyorsunuzz:KK66:

Biz de eşimle şimdi eve geldik. Dinlenicem de biraz, menümü yazayım dedim.

Sabah
1 dilim kızarmış kepek ekmek
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar
1 çay kaşığı çilek reçeli suyu(aslında tam 1 değil yarım)
5 zeytin
4 dilim sucuk
5 dilim salatalık
1 dilim dımates

Valla pazar kahvaltısı oldu bu. Tam 620 cal:) ama çok güzel oldu, geçenki kahvaltı olayından sonra:KK66:

Sonra eşimle 13:00 de bir çıktık, demin eve girdik. Hep yürüdük hem de, gezdik arabaya da binmedik.. Ohh erimiştir hepsi..

Şimdi de akşamı yazayım..

Akşam

Tavuk sote (sırf kendi yağıyla)
3 kaşık pilav
Salata
Yoğurt

Daha yemedim, çünkü şimdi hazırlıycam öptüm sizi kızlar
evet haklisin otur otur nereye kadar :) biz de az once girdik eve disardaydik sabahtir. Havada cok guzeldi gercekten :) iyi geldi banada:KK19: kahvaltinda mukemmel olmus afiyet olsun:KK15:

evet haklisin otur otur nereye kadar :) biz de az once girdik eve disardaydik sabahtir. Havada cok guzeldi gercekten :) iyi geldi banada:KK19: kahvaltinda mukemmel olmus afiyet olsun:KK15:
Valla canım bana da iyi geldii, ohh iyi yapmışsınız siz dee:KK22:

Kahvaltim
Bir dilim ekmek
Bir yumurta
Iki dilim peynir
Iki siyah zeytin
Biber
Iki dilim salatalik
Bir cay kasigi bal
Bir cay kasigi kaymak
Bir cay kasigi cikolata
Iki bardak cay

Oglen
Bir kutu zero

Aksam
Bir kase yogurt(iki kasik yilaf ve bir tatli kasigi keten tohumu konmus) ;)

55 i goremicem ama buna da sukur napalim :KK70:

Kahvaltim
Bir dilim ekmek
Bir yumurta
Iki dilim peynir
Iki siyah zeytin
Biber
Iki dilim salatalik
Bir cay kasigi bal
Bir cay kasigi kaymak
Bir cay kasigi cikolata
Iki bardak cay

Oglen
Bir kutu zero

Aksam
Bir kase yogurt(iki kasik yilaf ve bir tatli kasigi keten tohumu konmus) :KK66:

55 i goremicem ama buna da sukur napalim :KK70:
Canım neden göremeyesin, ideal kilona çokkk yaklaştın, belki 2016nın ilk günlerine gelir:)

Menün de çok güzel:) afiyet olsun canım:) yaşasın pazar kahvaltıları:))

Back