Yilbasina Kadar 14 Kilo

Aynen kuzum sonuçta herşey olacağına varıyor kalp kırmaya da gerek yok bana dokunmayan yılan bin yaşasın hesabı

Canım aynem yanına çorba yaptım ben de oh yedik işte:)

Ya evet ama uyanamıyoruuumm uyansam kahvaltı da en sevdiğim öğündür aslında... Ama bir düzen oturtmalıyım
Sacma degil cok dogru iste o zayiflamana yardinci olacak metabolizman calisiyor aslinda ben kahvalti yapmasam sadece kahveyle gunumu gecirebilirim -ki gecirdigim oldu :)
Ben de öyle .. Bir de dediğim gibi kahvaltıyı da çok severim aslında
gulit_me pirasanin yanina en guzel nehirnil111 in de dedigi gibi corba olur tek basina yenecekse sen de oyle yapacakmissin zaten ohhh afiyet olsun benim esim de bir pirasa bir de bamya yemez napalim idare ediyoruz
Ya benimkinin de yemediği yemekler arasında bamya var.. Zaten pırasayla falan da doymaz, etçi o! Ben de genelde ona göre yemek yapıyorum ama işte bazen oluyo böyle
Peki kahvaltıy iyi yapınca kilo alınır mı ?? Ben eskiden sabahları kahvaltı yapmayınca zayıflardım. Acaba her bünyenin farklı mıdır
Canım ama geri alıyorsundur değil mi? Yani ben de düzenimi bozunca kilo veririm, amaaa eski düZenime dönünce direkt kilo alıyorum geri
Afiyet olsu canım yine güzel bir menü ile karşımızdasın

püfff moralim bozuuk
geçen haftadan daha da dikkat etmeme rağmen üç gündür kilom 67,2 düşmüyooo bi gram bilee boşuna diyet yapıp spormu yapıyorum şimdii
sabrediyoormm ama moralim bozukk

Benimde takildu bir ara daha da yuklendim spora ve aksami iki gun kestim hoooop dususe gectim tekrar vucudun suan korktu o yuzden direniyor canim savas onunla birakirsan hersey bosa gider birakmak yooookkk
tamm canım bu hafta sonuna kadaar tam gaz devam istediği kadar dirensin bakalım pazartesiye ne çıkacak merakla bekliyorum

tamm canım bu hafta sonuna kadaar tam gaz devam istediği kadar dirensin bakalım pazartesiye ne çıkacak merakla bekliyorum
Protein ye bol bol bir ogun balik(ton baligi da olur) bir ogun tavuk ye sabah da yumurta bak nasi gidiyor o kilo uc gun yapsan yeter. Bu arada tavugu kusana kadar yiyebilirsin limitsiz ama haslama olsun tecrubelerime dayanarak soyluyorum. Ve sporuna yarim saat oryantal ekle

gittiğim spor salonunda oryantal de var yarım saat oynatıyorlar
ah kuzum bi gitse şu kilolaarr

Sabah; 07:45 - 2 ymk kaşığı yoğurt içine 1 ad. çileğin kurusunu karıştırıp yedim + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa kuşburnu çayı
Öğle; 12:15 - Yarım kase domates çorbası + 1 kase lahana salatası yoğurtlu + tavuklu lahanalı çin yemeği(adını usta söyledi içinde 2-3 tavuk doğranmış vardı az da lahanadan yedim toplasan yarım tabak etmez)

Ara; 14:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 20:00 - 1 kaseden biraz az etli kuru fasulye + 1 kandil simiti + 1 ufak salatalık turşusu + 1 acı biber turşusu + yarım kase cacık
Ara; 20:30 - 1 ince dilim meyveli pasta (bu menüde olmamalı biliyorum fakat misafirlerim getirdik yemeyecek misin ince de olsa dediler kıramadım uff davet etmiyorum yine misafir geliyor )

Spor; hareketli bir sporum yok geç gitti misafirlerim30 dakika yürüyüş + 1 saat yemek pişirmek + 15 dakika ev işi

Saat besten sonra uc gun boyunca sadece cay ic bide sporlarin neler?
canım çay yerine süt içsem olurmu çünkü ben çay içemiyorum
sporum bfit e gidiyorum duydun mu hiç Türkiye nin her yerinde var genellikle
yarım saat boyunca hiç durmadan hareket ettiriyorlar her gün gidiyorum yaklaşık bir saat spor yapıyorum

tatlıım bu limonlu suyun yararını görüyormusun

Canım aynem yanına çorba yaptım ben de oh yedik işte:)

Ya evet ama uyanamıyoruuumm uyansam kahvaltı da en sevdiğim öğündür aslında... Ama bir düzen oturtmalıyım
Afiyet olsun canımBende kahvaltıyı çok severim çalışırken yarım yamalakta olsa yapmaya çalışıyorum
püfff moralim bozuuk
geçen haftadan daha da dikkat etmeme rağmen üç gündür kilom 67,2 düşmüyooo bi gram bilee boşuna diyet yapıp spormu yapıyorum şimdii
sabrediyoormm ama moralim bozukk

Canım pes etme eğer kilo vermek zor sa önerilen aldığın kalori miktarı azaltıp sporunu çoğaltmalısın bol proteinli beslenmelisin bunlara bir dene derim vücudunu şaşırtman gerek

Canım bundan 4 sene öncesinden bahsediyorum. O zamanlar sabahları yemezdim bazı sabahlar moralim bozuk olduğunda özellikle. Hemen farkederdi. Ben evlilik mevzularına 57-58 le başladım hatta nişanımda 55 e düşmüştüm. Evlenene kadar 60 oldum. Evlendiğimden beride maşallah kilom artarak devam etti. Anneme göre rahatlıktan. Bana göre biraz hastalıktan birazda çok düzenli yemek yeyip hareketsizlikten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…