- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Aynen kuzum sonuçta herşey olacağına varıyor kalp kırmaya da gerek yok bana dokunmayan yılan bin yaşasın hesabıEvet kuzum aynen dedigin gibi azcik gonul oksuyoruz olumlu dunya bence hic gerek yok tatsizliklara hik diye olup gitcez aamaaaannn yigide hakkini vereceksin hem. Yillarin kadini ben onunla denk olamam yani sirasi gelince ben de olurum elbette. Bide ben kv olcam birgun diye dusunuyorum o yuzden hic karismam esimle onun dialoglarina vs hicbiseylerine sormam bile. Bana iyi olsunlar gerisi bos yani Allah herkese gecim versin.
Gerci hersey karsilikli kuzum etki tepki meselesi yoksa kimse o kadar da melek degil yaniAynen kuzum sonuçta herşey olacağına varıyor kalp kırmaya da gerek yok bana dokunmayan yılan bin yaşasın hesabı
Evet kuzum karşılıklı damarıma basarlarsa inadım tutar çok şeytan olurumGerci hersey karsilikli kuzum etki tepki meselesi yoksa kimse o kadar da melek degil yani
Evet kuzum karşılıklı damarıma basarlarsa inadım tutar çok şeytan olurum
Canım aynem yanına çorba yaptım ben deÇorba yap gitsin ekstra uğraştırma kendini canım bir mercimek çorbası ya da yoğurt uff
Sabah kahvaltısına alıştır kendini bende sevmiyordum ama gerçekten işe yarıyor o tostu sabah ye mesela ya da 1 haşlanmış yumurta falan inan faydası oluyor öğlen yulaflı yoğurt yersin meyve yersin ya da sebze türü bir şey
Ben de öyle .. Bir de dediğim gibi kahvaltıyı da çok severim aslındaSacma degil cok dogru iste o zayiflamana yardinci olacak metabolizman calisiyor aslindaben kahvalti yapmasam sadece kahveyle gunumu gecirebilirim -ki gecirdigim oldu :)
Ya benimkinin de yemediği yemekler arasında bamya var.. Zaten pırasayla falan da doymaz, etçi o! Ben de genelde ona göre yemek yapıyorum ama işte bazen oluyo böylegulit_me pirasanin yanina en guzel nehirnil111 in de dedigi gibi corba olur tek basina yenecekse sen de oyle yapacakmissin zaten ohhh afiyet olsun benim esim de bir pirasa bir de bamya yemez napalim idare ediyoruz
Canım ama geri alıyorsundur değil mi? Yani ben de düzenimi bozunca kilo veririm, amaaa eski düZenime dönünce direkt kilo alıyorum geriPeki kahvaltıy iyi yapınca kilo alınır mı ?? Ben eskiden sabahları kahvaltı yapmayınca zayıflardım. Acaba her bünyenin farklı mıdır
Afiyet olsu canımBuugunku menum;
Sabah
2 yumurta
1 bardak yesil cay
Oglen( midem kotu baska bisey almiyordu)
Yarim kk peynir
1 dilim kadar ekmek
1 cay kasigi pekmez
1 fincan yesil cay
Ara
3 in 1
Aksam
Suan midem iyi eger kotulesmezse ispanak-pirasali borek yapiyorum ondan bir parca yicem cayla.
Oluyor canim oyle inat ediyor bir donem sakin pes etme sen kazanacaksinpüfff moralim bozuuk
geçen haftadan daha da dikkat etmeme rağmen üç gündür kilom 67,2 düşmüyooo bi gram bilee boşuna diyet yapıp spormu yapıyorum şimdii
sabrediyoormm ama moralim bozukk
sabrediyorum zaten kuzum ama moraliim bozuluyoo boşunamı uğraşıyorum diyeOluyor canim oyle inat ediyor bir donem sakin pes etme sen kazanacaksin
Benimde takildu bir ara daha da yuklendim spora ve aksami iki gun kestim hoooop dususe gectim tekrarsabrediyorum zaten kuzum ama moraliim bozuluyoo boşunamı uğraşıyorum diye
tamm canım bu hafta sonuna kadaar tam gaz devam istediği kadar dirensin bakalım pazartesiye ne çıkacak merakla bekliyorumBenimde takildu bir ara daha da yuklendim spora ve aksami iki gun kestim hoooop dususe gectim tekrarvucudun suan korktu o yuzden direniyor canim savas onunla birakirsan hersey bosa gider birakmak yooookkk
Protein ye bol bol bir ogun balik(ton baligi da olur) bir ogun tavuk ye sabah da yumurta bak nasi gidiyor o kilo uc gun yapsan yeter. Bu arada tavugu kusana kadar yiyebilirsin limitsiz ama haslama olsuntamm canım bu hafta sonuna kadaar tam gaz devam istediği kadar dirensin bakalım pazartesiye ne çıkacak merakla bekliyorum
gittiğim spor salonunda oryantal de var yarım saat oynatıyorlarProtein ye bol bol bir ogun balik(ton baligi da olur) bir ogun tavuk ye sabah da yumurta bak nasi gidiyor o kilo uc gun yapsan yeter. Bu arada tavugu kusana kadar yiyebilirsin limitsiz ama haslama olsuntecrubelerime dayanarak soyluyorum. Ve sporuna yarim saat oryantal ekle
Saat besten sonra uc gun boyunca sadece cay icgittiğim spor salonunda oryantal de var yarım saat oynatıyorlar
ah kuzum bi gitse şu kilolaarr
canım çay yerine süt içsem olurmu çünkü ben çay içemiyorumSaat besten sonra uc gun boyunca sadece cay icbide sporlarin neler?
tatlıım bu limonlu suyun yararını görüyormusunSabah; 07:45 - 2 ymk kaşığı yoğurt içine 1 ad. çileğin kurusunu karıştırıp yedim + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa kuşburnu çayı
Öğle; 12:15 - Yarım kase domates çorbası + 1 kase lahana salatası yoğurtlu + tavuklu lahanalı çin yemeği(adını usta söyledi içinde 2-3 tavuk doğranmış vardı az da lahanadan yedim toplasan yarım tabak etmez)
Ara; 14:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 20:00 - 1 kaseden biraz az etli kuru fasulye + 1 kandil simiti + 1 ufak salatalık turşusu + 1 acı biber turşusu + yarım kase cacık
Ara; 20:30 - 1 ince dilim meyveli pasta (bu menüde olmamalı biliyorum fakat misafirlerim getirdik yemeyecek misin ince de olsa dediler kıramadım uff davet etmiyorum yine misafir geliyor)
Spor; hareketli bir sporum yok geç gitti misafirlerim30 dakika yürüyüş + 1 saat yemek pişirmek + 15 dakika ev işi
Canım ekstradan diyet ve spor yaptığım için giden kilolardan hangisi sorumlu anlayamıyorumtatlıım bu limonlu suyun yararını görüyormusun
Afiyet olsun canım
Canım aynem yanına çorba yaptım ben deoh yedik işte:)
Ya evet ama uyanamıyoruuummuyansam kahvaltı da en sevdiğim öğündür aslında... Ama bir düzen oturtmalıyım
püfff moralim bozuuk
geçen haftadan daha da dikkat etmeme rağmen üç gündür kilom 67,2 düşmüyooo bi gram bilee boşuna diyet yapıp spormu yapıyorum şimdii
sabrediyoormm ama moralim bozukk
Canım bundan 4 sene öncesinden bahsediyorum. O zamanlar sabahları yemezdim bazı sabahlar moralim bozuk olduğunda özellikle. Hemen farkederdi. Ben evlilik mevzularına 57-58 le başladım hatta nişanımda 55 e düşmüştüm. Evlenene kadar 60 oldum. Evlendiğimden beride maşallah kilom artarak devam etti. Anneme göre rahatlıktan. Bana göre biraz hastalıktan birazda çok düzenli yemek yeyip hareketsizlikten
Canım aynem yanına çorba yaptım ben deoh yedik işte:)
Ya evet ama uyanamıyoruuummuyansam kahvaltı da en sevdiğim öğündür aslında... Ama bir düzen oturtmalıyım
Ben de öyle .. Bir de dediğim gibi kahvaltıyı da çok severim aslında
Ya benimkinin de yemediği yemekler arasında bamya var.. Zaten pırasayla falan da doymaz, etçi o! Ben de genelde ona göre yemek yapıyorum ama işte bazen oluyo böyle
Canım ama geri alıyorsundur değil mi? Yani ben de düzenimi bozunca kilo veririm, amaaa eski düZenime dönünce direkt kilo alıyorum geri
Afiyet olsu canımyine güzel bir menü ile karşımızdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?