- 17 Ekim 2013
- 618
- 1.217
- 63
- 34
Geçmiş olsun canımGunaydin arkadaslar. Dun kabus gibi gecti regl oldum ve migren agrisi mide bulantisi beni bitirdi. Neyseki bugun hafifledi gececek gibi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canımGunaydin arkadaslar. Dun kabus gibi gecti regl oldum ve migren agrisi mide bulantisi beni bitirdi. Neyseki bugun hafifledi gececek gibi..
Tesekkur ederim hala hafiften var ama dun gibi degil enazindanGeçmiş olsun canım
Sizin usta lahana bitsin diye ugrasmis heralde hem salataya hem tavuga flnSabah; 07:45 - 2 ymk kaşığı yoğurt içine 1 ad. çileğin kurusunu karıştırıp yedim + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa kuşburnu çayı
Öğle; 12:15 - Yarım kase domates çorbası + 1 kase lahana salatası yoğurtlu + tavuklu lahanalı çin yemeği(adını usta söyledi içinde 2-3 tavuk doğranmış vardı az da lahanadan yedim toplasan yarım tabak etmez) nasıl kalorisini hesaplayacağım hiç bilmiyorum
Arada kahvemi içerim leblebileri alamadım henüz akşama kuru fasulye ali nazik var sanırım tadarım ikisinden de protein günü gibi oldu
Evet resmen lahanayı kullanmış dereotlu falandı salata güzeldi ama yemekte portakallı dereotlu ilginçti 1 kase kuru fasulye ,1 oz neyse ondan et sote 1 nestle sıcak çikolata toplam kalorim 568 yapıyor az çerez eklerim belki vitaminsiz kalmayayım diyeSizin usta lahana bitsin diye ugrasmis heralde hem salataya hem tavuga fln
şiişttt ama sen giderseen biz napcaazBugunku kilom arkadaslar;
Eki Görüntüle 1725820
55.9 u gordugum an diyeti birakiyorum spora yuklenicem
Once o sigarayi birak bakim elinden cisss o keske icmeseydin..neyse.. Oyle basibos birakmicam sizi merakk etme senşiişttt ama sen giderseen biz napcaaz
canım sigara kullanmıyorm merak etme öylesine koydum işteOnce o sigarayi birak bakim elinden cisss o keske icmeseydin..neyse.. Oyle basibos birakmicam sizi merakk etme sen
Heeh tamam o zaman icmiyorsancanım sigara kullanmıyorm merak etme öylesine koydum işte
seninde bizimle olduğunu bilmeek gerekiyor o yüzdeen hiç bir yere gidemezsiinn
Gunaydin arkadaslar. Dun kabus gibi gecti regl oldum ve migren agrisi mide bulantisi beni bitirdi. Neyseki bugun hafifledi gececek gibi..
Çok güzel yine menün ben senin de iradene ve sporuna bayılıyorum. Akşam yine güzel olmuş bence canımSabah; 07:40 - 1 dilim beyaz ekmek + 1 çtl beyaz peynir + 1 yeşil zeytin + 1 çay kaşığı bal + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:55 - 1,5 kupa kuşburnu çayı
Öğle; 12:20 - Yarım kase ezogelin çorbası + Yarım tabak karnabahar yemeği + 1 kase biberli limonlu yoğurt
Ara; 14:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Ara;15:30 - 1 kupa şekersiz çay
Akşam; 19:15 - 1 haşlanmış yumurta + 1 yeşil zeytin + 1 siyah zeytin + 1 çtl beyaz peynir + 1 ad.kandil simiti ufaklardan + 3 badem
Sporlarım; 30 dakika yürüyüş + 45 dakika leslie(3 mil) + 30 dakika pilates
Yaaa ben de çok seevrim, sırf yerim diye eşime de aldırtmadım!" Afiyet olsun canım. Akşam yemek yememişsin zaten, yürüyüşle de erimiştir oSabah: 1 dilim kepek ekmeği, peynir , zeytin, 1 çay kaşığı bal
Öğle: Yarım kase domates çorbası, 3 kaşık et sote, kıvırcık salata
Ara: 1 tane keçiboynuzu
Akşam: 2 kandil simiti , 3 bardak çay
30 dk tempolu yürüyüş
Ispanak vardı ama canımız istemedi. Kandil simitleri süperdi daha kaç tane yerdim hiç bilmiyorum neyseki eşimden bana kalmadı
Evet, dukan diyor ya haftada bir protein günü yapın diye gayet güzel canım. Afiyet olsun..Sabah; 07:45 - 2 ymk kaşığı yoğurt içine 1 ad. çileğin kurusunu karıştırıp yedim + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa kuşburnu çayı
Öğle; 12:15 - Yarım kase domates çorbası + 1 kase lahana salatası yoğurtlu + tavuklu lahanalı çin yemeği(adını usta söyledi içinde 2-3 tavuk doğranmış vardı az da lahanadan yedim toplasan yarım tabak etmez) nasıl kalorisini hesaplayacağım hiç bilmiyorum
Arada kahvemi içerim leblebileri alamadım henüz akşama kuru fasulye ali nazik var sanırım tadarım ikisinden de protein günü gibi oldu
Çok güzel yine menün ben senin de iradene ve sporuna bayılıyorum. Akşam yine güzel olmuş bence canım
Evet, dukan diyor ya haftada bir protein günü yapın diye gayet güzel canım. Afiyet olsun..
Aferim valla canım sana benim de kafada bitmesiyle biterdi eskiden..Sağol kuzum çevrem de çok hırslısın iraden kuvvetli diyor yeter ki kafamda bitsin
Bu protein az oldu ama kalorim çok az tutmasın diye vücut korkuyorum
Merhaba kızlarr
Sabah
1 bardak nescafe
Öğlen
1 adet simit
1 bardak nescafe
Akşam
Pırasa yapıcam. Ya pırasa benim için zeytinyağlı yemektir, ama eşim ana yemek olarak istiyor.. Önü arkası sıkıntı oluyor benim için.. Önden çorba dedi.. Öyle yapıcam, ama pırasa ana yemek olarak düşündüğünde tavsiyesi olab varsa önerilere açığım
Sağol canım inşallah böyle gider eşime bu akşam poğaça yapacağım ama canım çekmiyor o yiyecek ben sabahları proteinle başlayacağımAferim valla canım sana benim de kafada bitmesiyle biterdi eskiden..
Yok yok bu seferlikten bir şey olmaz merak etme, iyisin gayet:)
Sağol canım.. Ben de bir çorba planlıyorum bakalım teşekkür ederim.İş yerinde pırasaya makarna ya da balık yapıyorlar canım ben çorbayla yeterli görürüm mesela Menün güzel akşamın özellikle
Ben de acaba sabah uykumdan fegat edip kahvaltı etsem de öğlen de yoğurt ve meyveyle mi geçiştirsem diyorum. Ama çok saçma bir durum var. Ben kahvaltı edince çok acıkıyorum tüm günSağol canım inşallah böyle gider eşime bu akşam poğaça yapacağım ama canım çekmiyor o yiyecek ben sabahları proteinle başlayacağım
Sağol canım.. Ben de bir çorba planlıyorum bakalım teşekkür ederim.
Ben de acaba sabah uykumdan fegat edip kahvaltı etsem de öğlen de yoğurt ve meyveyle mi geçiştirsem diyorum. Ama çok saçma bir durum var. Ben kahvaltı edince çok acıkıyorum tüm gün
Sacma degil cok dogru iste o zayiflamana yardinci olacak metabolizman calisiyor aslinda ben kahvalti yapmasam sadece kahveyle gunumu gecirebilirim -ki gecirdigim oldu :)Sağol canım.. Ben de bir çorba planlıyorum bakalım teşekkür ederim.
Ben de acaba sabah uykumdan fegat edip kahvaltı etsem de öğlen de yoğurt ve meyveyle mi geçiştirsem diyorum. Ama çok saçma bir durum var. Ben kahvaltı edince çok acıkıyorum tüm gün