Yilbasina Kadar 14 Kilo

Sacma degil cok dogru iste o zayiflamana yardinci olacak metabolizman calisiyor aslinda ben kahvalti yapmasam sadece kahveyle gunumu gecirebilirim -ki gecirdigim oldu :)
Yazdigimi okuyunca iyi biseymi yoksa kotu bisey mi soylemisim pek anlasilmiyor sonuc olarak kahvaltiyi saglam yapin aksami hafif kizlar

Sacma degil cok dogru iste o zayiflamana yardinci olacak metabolizman calisiyor aslinda ben kahvalti yapmasam sadece kahveyle gunumu gecirebilirim -ki gecirdigim oldu :)
Peki kahvaltıy iyi yapınca kilo alınır mı ?? Ben eskiden sabahları kahvaltı yapmayınca zayıflardım. Acaba her bünyenin farklı mıdır

İnşaallah canım :)

Peki kahvaltıy iyi yapınca kilo alınır mı ?? Ben eskiden sabahları kahvaltı yapmayınca zayıflardım. Acaba her bünyenin farklı mıdır
Kahvalti yapmayinca bir ogun yememis oldugundan zayifliyor olabilirsin fakat en kaliteli gidalar kahvalti grubunda o yuzden kvalti yerine aksam yemegini cikarabilirseniz super olur ayni sey olur bir gunde baska bir ogun eksik.

Kahvalti yapmayinca bir ogun yememis oldugundan zayifliyor olabilirsin fakat en kaliteli gidalar kahvalti grubunda o yuzden kvalti yerine aksam yemegini cikarabilirseniz super olur ayni sey olur bir gunde baska bir ogun eksik.
Ahha ahhh akşam yemeği yerine unlu ve şekerli bütün gıdaları çıkarabilsem hayatımdan bir becerebilsem. Burda ve nette bazı yazılar okudum. Haşimatolularda gluten hassasyieti olabiliyormuş. Belkide bende var. 1 ay glutensiz beslenip kendini deniyormuşsun. Nerdeeeeee

Keşke eşimde yese
Küçüklükten nasıl alışmışssa öyle gidiyor. KAyınvalidem herşeyi yapıyor baya becerikli. Kereviz enginar falan herşeyi. Alışmışlar herşeyi yiyor maşallah hiç yemek seçmez. Ablamın kocası zavallım kabağı ablamla evlendikten sonra yemeğe başladı annesi hiç yapmıyomuş tadını bilmediği içinde yemiyordu. Annem yapınca ayıp olmasın diye bir yedi şimdi yiyor :)

Benim eşimin annesi de pek bir şey bilmiyor o sebepten eminim bir çok yemekten nefret etmiş bende mesela onda tatsaydım köfteyi patates kızartmasını fasulyeyi aşureyi istemezdim bir daha henüz onları yedim diğerleri de kötü olabilirEnginar kereviz falanda yemiyor neyse yedikleriyle idare edeceğim nankörlük yapmayayım

evet ya olsun tek dermimiz yemek derdi olsun.. benimkisi çok becerikli olduğu için anasının yemekleri hep kıymetli. ben daha çömezim çok ama ileride hırslıyım benim yemeklerimden başkasını beğenmeyecek Allahın izniyle

Buugunku menum;

Sabah
2 yumurta
1 bardak yesil cay

Oglen( midem kotu baska bisey almiyordu)
Yarim kk peynir
1 dilim kadar ekmek
1 cay kasigi pekmez
1 fincan yesil cay

Ara
3 in 1

Aksam
Suan midem iyi eger kotulesmezse ispanak-pirasali borek yapiyorum ondan bir parca yicem cayla.

Bence de beğenmeyecektir canım bende bu konuda şanslıyım herşeyi bende görüyor

Süpersin canım

Bence de beğenmeyecektir canım bende bu konuda şanslıyım herşeyi bende görüyor
Benim kv de de cok marifetli herseyi mukemmel yapar ama benim de elim cok lezzetlidir benim yemeklerime de bayilir esim. Ama bazen gozleme fln istiyor bir iki kere actim onu da sonra baktim kendi kendime dedim ne ugrasiyorum annesi yapiyor mis gibi anneninki gibi yapamiyorum ben dedim canin cekince soyle orda yeriz dedim ki hakkatten onun kadar guzel acamiyorum yufkayi gittigimizde de anne oglun yemeklerini ozlemis senin derim hatta gulusuruz napim yaasenin kadar guzel yapamiyorum ben derim ona da

Çok iyi yapıyorsun canım bunda çekinecek bir şey yok bu şekilde kv de de gardını almıyor hoşuna gidiyor

Çok iyi yapıyorsun canım bunda çekinecek bir şey yok bu şekilde kv de de gardını almıyor hoşuna gidiyor
Evet kuzum aynen dedigin gibi azcik gonul oksuyoruz olumlu dunya bence hic gerek yok tatsizliklara hik diye olup gitcez aamaaaannn yigide hakkini vereceksin hem. Yillarin kadini ben onunla denk olamam yani sirasi gelince ben de olurum elbette. Bide ben kv olcam birgun diye dusunuyorum o yuzden hic karismam esimle onun dialoglarina vs hicbiseylerine sormam bile. Bana iyi olsunlar gerisi bos yani Allah herkese gecim versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…