Yazdigimi okuyunca iyi biseymi yoksa kotu bisey mi soylemisim pek anlasilmiyorSacma degil cok dogru iste o zayiflamana yardinci olacak metabolizman calisiyor aslindaben kahvalti yapmasam sadece kahveyle gunumu gecirebilirim -ki gecirdigim oldu :)
Benim eşimde yemiyor onları ahh nohut mercimek mantar da yemiyor ne yiyor ki mübarekgulit_me pirasanin yanina en guzel nehirnil111 in de dedigi gibi corba olur tek basina yenecekse sen de oyle yapacakmissin zaten ohhh afiyet olsun benim esim de bir pirasa bir de bamya yemez napalim idare ediyoruz
Peki kahvaltıy iyi yapınca kilo alınır mı ?? Ben eskiden sabahları kahvaltı yapmayınca zayıflardım. Acaba her bünyenin farklı mıdırSacma degil cok dogru iste o zayiflamana yardinci olacak metabolizman calisiyor aslindaben kahvalti yapmasam sadece kahveyle gunumu gecirebilirim -ki gecirdigim oldu :)
İnşaallah canım :)Çok güzel yine menünben senin de iradene ve sporuna bayılıyorum. Akşam yine güzel olmuş bence canım
Yaaa ben de çok seevrim, sırf yerim diye eşime de aldırtmadım!" Afiyet olsun canım. Akşam yemek yememişsin zaten, yürüyüşle de erimiştir o
Evet, dukan diyor ya haftada bir protein günü yapın diyegayet güzel canım. Afiyet olsun..
Kahvalti yapmayinca bir ogun yememis oldugundan zayifliyor olabilirsin fakat en kaliteli gidalar kahvalti grubunda o yuzden kvalti yerine aksam yemegini cikarabilirseniz super olurPeki kahvaltıy iyi yapınca kilo alınır mı ?? Ben eskiden sabahları kahvaltı yapmayınca zayıflardım. Acaba her bünyenin farklı mıdır
Maşallah canım ne güzel inşaallah bende bu kiloları görebilirim.Bugunku kilom arkadaslar;
Eki Görüntüle 1725820
55.9 u gordugum an diyeti birakiyorum spora yuklenicem
Yeter ki iste vazgecme mutlaka gorursunMaşallah canım ne güzel inşaallah bende bu kiloları görebilirim.
Ahha ahhh akşam yemeği yerine unlu ve şekerli bütün gıdaları çıkarabilsem hayatımdan bir becerebilsem. Burda ve nette bazı yazılar okudum. Haşimatolularda gluten hassasyieti olabiliyormuş. Belkide bende var. 1 ay glutensiz beslenip kendini deniyormuşsun. NerdeeeeeeKahvalti yapmayinca bir ogun yememis oldugundan zayifliyor olabilirsin fakat en kaliteli gidalar kahvalti grubunda o yuzden kvalti yerine aksam yemegini cikarabilirseniz super olurayni sey olur bir gunde baska bir ogun eksik.
Ben şanslıyım bu konuda maşallah ne olsa yerBenim eşimde yemiyor onları ahh nohut mercimek mantar da yemiyor ne yiyor ki mübarek
Keşke eşimde yeseBen şanslıyım bu konuda maşallah ne olsa yer
Küçüklükten nasıl alışmışssa öyle gidiyor. KAyınvalidem herşeyi yapıyor baya becerikli. Kereviz enginar falan herşeyi. Alışmışlar herşeyi yiyor maşallah hiç yemek seçmez. Ablamın kocası zavallım kabağı ablamla evlendikten sonra yemeğe başladı annesi hiç yapmıyomuş tadını bilmediği içinde yemiyordu. Annem yapınca ayıp olmasın diye bir yedi şimdi yiyor :)Keşke eşimde yese
Benim eşimin annesi de pek bir şey bilmiyor o sebepten eminim bir çok yemekten nefret etmiş bende mesela onda tatsaydım köfteyi patates kızartmasını fasulyeyi aşureyi istemezdim bir daha henüz onları yedim diğerleri de kötü olabilirKüçüklükten nasıl alışmışssa öyle gidiyor. KAyınvalidem herşeyi yapıyor baya becerikli. Kereviz enginar falan herşeyi. Alışmışlar herşeyi yiyor maşallah hiç yemek seçmez. Ablamın kocası zavallım kabağı ablamla evlendikten sonra yemeğe başladı annesi hiç yapmıyomuş tadını bilmediği içinde yemiyordu. Annem yapınca ayıp olmasın diye bir yedi şimdi yiyor :)
evet ya olsun tek dermimiz yemek derdi olsun.. benimkisi çok becerikli olduğu için anasının yemekleri hep kıymetli. ben daha çömezim çok ama ileride hırslıyım benim yemeklerimden başkasını beğenmeyecek Allahın izniyleBenim eşimin annesi de pek bir şey bilmiyor o sebepten eminim bir çok yemekten nefret etmiş bende mesela onda tatsaydım köfteyi patates kızartmasını fasulyeyi aşureyi istemezdim bir daha henüz onları yedim diğerleri de kötü olabilirEnginar kereviz falanda yemiyor neyse yedikleriyle idare edeceğim nankörlük yapmayayım
Bence de beğenmeyecektir canımevet ya olsun tek dermimiz yemek derdi olsun.. benimkisi çok becerikli olduğu için anasının yemekleri hep kıymetli. ben daha çömezim çok ama ileride hırslıyım benim yemeklerimden başkasını beğenmeyecek Allahın izniyle
Süpersin canımBuugunku menum;
Sabah
2 yumurta
1 bardak yesil cay
Oglen( midem kotu baska bisey almiyordu)
Yarim kk peynir
1 dilim kadar ekmek
1 cay kasigi pekmez
1 fincan yesil cay
Ara
3 in 1
Aksam
Suan midem iyi eger kotulesmezse ispanak-pirasali borek yapiyorum ondan bir parca yicem cayla.
Benim kv de de cok marifetli herseyi mukemmel yapar ama benim de elim cok lezzetlidir benim yemeklerime de bayilir esim. Ama bazen gozleme fln istiyor bir iki kere actim onu da sonra baktim kendi kendime dedim ne ugrasiyorum annesi yapiyor mis gibi anneninki gibi yapamiyorum ben dedim canin cekince soyle orda yeriz dedim ki hakkatten onun kadar guzel acamiyorum yufkayiBence de beğenmeyecektir canımbende bu konuda şanslıyım herşeyi bende görüyor
Çok iyi yapıyorsun canım bunda çekinecek bir şey yok bu şekilde kv de de gardını almıyor hoşuna gidiyorBenim kv de de cok marifetli herseyi mukemmel yapar ama benim de elim cok lezzetlidir benim yemeklerime de bayilir esim. Ama bazen gozleme fln istiyor bir iki kere actim onu da sonra baktim kendi kendime dedim ne ugrasiyorum annesi yapiyor mis gibi anneninki gibi yapamiyorum ben dedim canin cekince soyle orda yeriz dedim ki hakkatten onun kadar guzel acamiyorum yufkayigittigimizde de anne oglun yemeklerini ozlemis senin derim hatta gulusuruz napim yaa senin kadar guzel yapamiyorum ben derim ona da
Evet kuzum aynen dedigin gibi azcik gonul oksuyoruz olumlu dunya bence hic gerek yok tatsizliklara hik diye olup gitcez aamaaaannn yigide hakkini vereceksin hem. Yillarin kadini ben onunla denk olamam yani sirasi gelince ben de olurum elbette. Bide ben kv olcam birgun diye dusunuyorum o yuzden hic karismam esimle onun dialoglarina vs hicbiseylerine sormam bile. Bana iyi olsunlar gerisi bos yani Allah herkese gecim versin.Çok iyi yapıyorsun canım bunda çekinecek bir şey yok bu şekilde kv de de gardını almıyor hoşuna gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?