Yilbasina Kadar 14 Kilo

Nehir afiyet seker olsun. Hizki.hizli gitsin.kilocuklarin

afiyet olsun canım

ben sabah yine nesfit yoğurt ve 1 haşlanmış yumurta
ara yoktu birşey yemedim
öğlen 1 kase sebzeli tavuklu çorba,1kase yoğurt,yarım tabak zeytinyağlı bamya yemeği
ara da bir muz yemeyi düşünüyorum
akşamda hiçç bir fikrim yok daha

nehirnil111 kaç yaşındasın canım evlimisin bekarmı çocuk varmı
yanlış anlama öyle birbirimizi tanımak adına soruyorum

Menün gayet güzel canım akşama tavuk balık ya da et türü seçebilirsin öğlen sebze yemişsin mesela dengeler ama sebze de yesen gayet güzel olur yani

Evliyim canım 6 aylıkçocuk henüz yok çalışıyorum muhasebeciyim 26 yaşıma yeni girdim tam 25 yaniSende durumlar nedir

bende 4 yıllık evliyim 1,5 yaşında bir oğlum var
bende çalışıyorum cezaevinde memur olarak
bende 26 yaşındayım 89 luyum yanı
bu arada bir gün halime kalırsan beslenmene kesinlikle dikkat et benden tavsiye
ben 55 le hamile kaldım kendime dikkat etmediğim ve tuz tükettiğim için 80 kiloya kadar çıktım
o yüzden hamileyken beslenmek çok önemli
istanbuldamı yaşıyorsun

Maşallah canım Bende 90 lıyım

Benimde aslında amacım o pcos hastasıyım hem hastalığım için hemde çocuk için en fazla 50 rakamıyla hamile kalmak istiyorum ve hedefim en fazla 15 kilo almak inşallah öyle olurHamilelikte tuz oranları önemli bir de anneye boş kilo yapacak şeyler yenmemeli bir vitamini proteini yok ne anneye ne bebeğe kızartmalardan hamur işlerinden özellikle tatlılardan uzak tutacağım kendimi canım çok çekerse arada yerim

yani zaten farkındasın ve ben yaşamış biri olarak söylüyorum kesinlikle dikkat et
bu arada bende pco hastasıydım o zaman kiloluydum yine 72 civarı doktorum zayıflamadan hamile kalamazsın dedi
ben o gazla bir zayıfladım tabi ve iğneyle hamile kaldım
İnşallah Allah sennde gönlüne göre verir canım

Bende 4 kilo verdim gittim geçen sefer bir tarafında yumurtalığın görünmüyor sağ tarafında çok az görünüyor dedi zayıflamanın etkisi olmuş dedi şuanda çocuk düşünmüyoruz ama bu hastalık için zayıflık çok önemli maalesef etkisi ona göre oluyorMaşallah canım uzun ömürler dilerim size de evladına da Amin Rabbim cümlemizin gönlüne göre versin

Afiyet olsun canim. Telafi olmus hic tartida oynama var mi baktin mi?
Var 59.9.. Ama ben naparım pazartesiye veririm o 1 gramı:)) canım ben bu ara çok sık acımıyorum ama nasıl acıkma, midem kazınıyor, yemeyimce de asabi oluyorum. Tavsiyen var mı??
kızlar malum grubumuzn adı yılbaşına kadar olduğu için soruyorum
yılbaşından sonra devam edecek olanlar varmı diyetinee
Ben canım. Benim hedef 55, kilo 59 oldu.. O tartıda 55,0 ı görene kadar devam

Selam kızlar yeme ataklı 1 gün daha..

Sabah
3 dilim sucuk
3 zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yarım dilim ekmek(çok azdı, evde kepek kalmamış da ondan ben de azcıcık yedim)

Öğle
Ahh bir acıkma bir acıkma!!
1 adet simit!
1 dilim peynir
Şekersiz çay

Akşam için ablam aradı, bu kadar yememe rağmen hatay dürümcüsü açılmış gidelim mi? Yiyelim mi dedi. Ben de olmaz dedim, ders çalışcam inenemem. O da ben alıp geleyim dedi, çok ısrar etti dayanamadım. Ben de dedim ki bak bu haftaya ekmekler, simitler, dürümler!! Noluyo kızım dedim!! Pazartesi ben kendimi bir sıkayım! 1 hafta açlık gibi yapıcam.. Yoksa ben bu yeme ataklarını durduramıycam.. Fena oluyorum. Bu hafta böyle oldu ama.. Halledicem ben onu, inanıyorum kendime!!

Halledersin canım inan kendine abartı yemiyorsun dürüm sanırım abartı kalori olarak gelmez sporunu yap eksiltme bol spor ee yürü dürümcüye gider gelirken de oldu bitti

Menum.
Sabahlari acikiyorum cok ya fazlami yiyorum ne .
Kahvalti iki kurabiye. İspanakli yumurta iki dilim peynir bal tere yag. Yarim lubnan ekmegi. Karnimi doyurdum yani

Oglen uc tane balik

aksam. 4 5 tane balik ve iki kase cacik.ve biver tursusu.

Cay ve meyce yerim birazdan. Yatarkende yogurt karisimi.

Havadan dolayi yuruyus yapamiyorum. O yuzden iple atliyorum 500 ip atlama.

Nasil kizlar abartiyormuyum acaba..

İnsallh canim. Zamanla iradeni korursun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…