- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Afiyet olsun ben de arada zeytin yemegi severim ohhh miisssSabah; 07:40 - 1 tost ekmeğiyle yarım yağsız kaşarlı tost + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:55 - 2 kupa zencefilli limonlu çay
Öğle; 12:25 - Yarım kase ezogelin çorbası + yarım tabak ıspanak yemeği + 1 kase yoğurt
Ara; 15:00 - 1 kupa şekersiz çay
Akşam; 19:15 - 1 ufak hamburger + 4-5 ad.patates kızartması(burgerkıng) + 1 bardak diyet kola
Ara; 22:30 - 3 yeşil zeytin (bu ne alakaysa canım istedi tatlı niyetine yedim)
Sporlarım; 1 saat yürüyüş
Yeşil zeytine bayılıyorum ya biberli değil normal çekirdekli olanı az tuzlu ama olsunAfiyet olsun ben de arada zeytin yemegi severim ohhh miisss
Cok tuzluysa biraz suda beklet yemeden onceYeşil zeytine bayılıyorum ya biberli değil normal çekirdekli olanı az tuzlu ama olsun
Afiyet olsun canımm
Hiç aklıma gelmemişti canımCok tuzluysa biraz suda beklet yemeden once
Tamamen gitmez tuzu merak etme hafifler sadeceHiç aklıma gelmemişti canımÖyle yapayım çok sağol tadı da öyle tuzlu çıkıyor ama ne yapalım
Muhtemelen olacaktir canimkızlar malum grubumuzn adı yılbaşına kadar olduğu için soruyorum
yılbaşından sonra devam edecek olanlar varmı diyetinee
o zaman birbirimizi kaybetmeyelimm kızlaarrrMuhtemelen olacaktir canim
Tabi ki devam edeceğiz canım yılbaşına kadar 52 olmam ben hatta olsam da muhabbete devamkızlar malum grubumuzn adı yılbaşına kadar olduğu için soruyorum
yılbaşından sonra devam edecek olanlar varmı diyetinee
Tamamen gitmez tuzu merak etme hafifler sadece
o zaman sonuna kadar beraberiizzTabi ki devam edeceğiz canım yılbaşına kadar 52 olmam ben hatta olsam da muhabbete devamDaha sabitleyeceğiz kiloyu koruyacağız kolay değil
İyi bari rahatladım
Tabi ki canımo zaman sonuna kadar beraberiizz
Öptüm kuzum kolay gelsinKizlar ben disari cikicam biraz islerim var sonra gorusuruz opuyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?