• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yilbasina Kadar 14 Kilo

Sabah; 08:30 - 1 ad.büyük haşlanmış yumurta + 3 ad.yeşil zeytin + 1 parça beyaz peynir + 1 dilim ekmek + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 09:50 - 2 kupa zencefilli limonlu çay

Öğlen yemek yemeyeceğim nestle sıcak çikolatasından içeceğim 77 kaloriymiş akşama annemlerdeyiz erken yerim büyük ihtimal kardeşim yaş pasta yapmış ince bir dilim ya da yarısını yerim:KK51:

Kızlar selam bugun hafta sonu evdeyim ve kendimi nasıl tutucam yememek için bilmiyorum
Sabah iki haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
4 dilim domates
1 dilim ekmek
200 ml süt

Ara bir yeşil elm

Aksamada kofte yapmayı düşünüyoruz ama tavsiyeniz varmı tavada kizartirsak zararı olurmu charmant charmant sonuc da yağda kizarcak ve kaç tane yemeliyim

Sabah tartildim. 63ıflayabilirsin .5 cikti. Hedefim 50 kg bugun kahvaltida bir dilim tahilli ekmek bir lokma peynir ve bir domates yedim. 40 dk pilates yaptim. 2 fincan yesil cay ictim. Uzerine uc kasik yogurt icine bir cay kasigi pul biberle yedim. Oglen yarim elma dogranmis yogurt yedim. Ogleden sonra yani yeni yulafli yogurt yedim. Aksama da tavuk soteyle salata yemeyi planliyorum. Tek kusurum hic su icmedim. İnsallah ona da baslarim. Bakiyorum da cok siki girmisim sanki:KK53:

offf ne sıkıcı yaaa hergün bunlarımı yapıyorsun....sana bu konuda yardımcı olabilirim....sağlıklı beslenerek sağlık için spor yaparak zayıflabilirsin....bana ulaşırsan yardımcı olurum

Kızlar selam bugun hafta sonu evdeyim ve kendimi nasıl tutucam yememek için bilmiyorum
Sabah iki haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
4 dilim domates
1 dilim ekmek
200 ml süt

Ara bir yeşil elm

Aksamada kofte yapmayı düşünüyoruz ama tavsiyeniz varmı tavada kizartirsak zararı olurmu charmant charmant sonuc da yağda kizarcak ve kaç tane yemeliyim
Afiyet olsun ;) kofte yiyebilirsin bence sorun yok salatayla mukemmeel olur ama yagsiz tavada piserse daha guzel olur ben ete sınır koymuyorum :KK53:
offf ne sıkıcı yaaa hergün bunlarımı yapıyorsun....sana bu konuda yardımcı olabilirim....sağlıklı beslenerek sağlık için spor yaparak zayıflabilirsin....bana ulaşırsan yardımcı olurum
tesekkur ederim ilgin icin canim :KK52: o benim adapte olma zamanlarimdi, kendim pilates egitmeniyim yemek yemede yada yememede de zaten bir sıkıntı yasamiyorum :kk77: yine de cok tesekkurler. Ekstra onerilerin varsa burdan paylasabilirsin tabii hepimize faydasi olur belki :KK8:

Afiyet olsun :KK66: kofte yiyebilirsin bence sorun yok salatayla mukemmeel olur ama yagsiz tavada piserse daha guzel olur ben ete sınır koymuyorum :KK53:
tesekkur ederim ilgin icin canim :KK52: o benim adapte olma zamanlarimdi, kendim pilates egitmeniyim yemek yemede yada yememede de zaten bir sıkıntı yasamiyorum :kk77: yine de cok tesekkurler. Ekstra onerilerin varsa burdan paylasabilirsin tabii hepimize faydasi olur belki :KK8:

tabi ne demek... işkence ye dönüyor bazen kilo vermek bende bu meyveyi öğrendim herkesle paylaşmak kilo vermeyi kolaylaştırmak işkence olmaktan çıkarmak istememden dolayı ilgim alakam

tabi ne demek... işkence ye dönüyor bazen kilo vermek bende bu meyveyi öğrendim herkesle paylaşmak kilo vermeyi kolaylaştırmak işkence olmaktan çıkarmak istememden dolayı ilgim alakam
Evwt ben arastirdim bu meyveyi ;) zaten dikkat ettigin surede zayiflayabilecegin sekilde yani ayni oranda zayifliyor zayiflayanlar. Oyle homini girtlak yiyip bu meyveden mucize bekleyen varsa bosa zaman kaybi. Ama yararli bir meyve yani beslenme takviyesi yapilabilir. Onun disinda dikkatli yiyip spor yapmadan olmaz bu isler ;) oyle bir mucize ciksa da etrafta sisman kimse kalmasa degil mi?

Bugunku raporlarim gelsin ;)

Screenshot_2015-12-19-16-50-53.png Screenshot_2015-12-19-16-51-04.png Screenshot_2015-12-19-16-51-20.png Screenshot_2015-12-19-16-51-39.png

Ben geldim;)
Yaa arkadaşın kınası vardı, yarın da düğün var.. Salak gibiyim bugün..

Sabah, öğle yok
Bol göbek atma var;)
Akşam da eşimle yemeğe gittik, akşam dediğim 10.30 gibi! Tüm gün su ile ayakta durdum. Yoğurtlu meze ve 1 adet tavuk göğüs, 1 köfte yedim. Çok yorgunum. Yarın kuaföre giderken yanıma meyve ve etiform alıcam. Şimdi biraz dinleneyim, kendimi iyi hissedersem ders yapıcam canlarr öptüm çok

Ben geldim:KK66:
Yaa arkadaşın kınası vardı, yarın da düğün var.. Salak gibiyim bugün..

Sabah, öğle yok
Bol göbek atma var:KK66:
Akşam da eşimle yemeğe gittik, akşam dediğim 10.30 gibi! Tüm gün su ile ayakta durdum. Yoğurtlu meze ve 1 adet tavuk göğüs, 1 köfte yedim. Çok yorgunum. Yarın kuaföre giderken yanıma meyve ve etiform alıcam. Şimdi biraz dinleneyim, kendimi iyi hissedersem ders yapıcam canlarr öptüm çok
Kiz ne dersiiiii yat dinlen a aaa hadii :KK35: arkadasini tebrik ederim ;) yine yenmemis bugun ama telastan belli neyse..:KK19:

Dunku menum.
Kahvalti; cay ikiser catal bal helva. Bi dilim.peynir.

Ogle kucuk bi.kase kremali.mantar corbasi.

Ara iki kuru incir bes yer fistigi iki kasik ispanakli lor.

Aksam portakal.

300 ip
Guzel menu afiyet olsun ama kahvaltin eksik olmus sanki canin mi istemedi?

Hu huuuuu :KK76: bugun manyak bir kahvalti yaptim sekerler :KK70:

2 haslanmis yumurta
6 kirma zeytin
Yarim kk peynir
1 cay k.salca
1 cay kasigi pekmez
50 gr sucuk
1 dilim ekmek
2 bardak cay:KK59::21::kk77:

Back