• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yilbasina Kadar 14 Kilo

yani zaten farkındasın ve ben yaşamış biri olarak söylüyorum kesinlikle dikkat et
bu arada bende pco hastasıydım o zaman kiloluydum yine 72 civarı doktorum zayıflamadan hamile kalamazsın dedi
ben o gazla bir zayıfladım tabi ve iğneyle hamile kaldım
İnşallah Allah sennde gönlüne göre verir canım :anneadayı::KK46::nazar:
Canim dogumu normalmi sezaryenmi yaptin.
Gobek duruyomu halaonu merak ettim.

Ben sezaryen yaptim ve gibegim gitmiyo ya

Menum.
Sabahlari acikiyorum cok ya fazlami yiyorum ne .
Kahvalti iki kurabiye. İspanakli yumurta iki dilim peynir bal tere yag. Yarim lubnan ekmegi. Karnimi doyurdum yani:KK43:

Oglen uc tane balik

aksam. 4 5 tane balik ve iki kase cacik.ve biver tursusu.

Cay ve meyce yerim birazdan. Yatarkende yogurt karisimi.

Havadan dolayi yuruyus yapamiyorum. O yuzden iple atliyorum 500 ip atlama.

Nasil kizlar abartiyormuyum acaba..

Canım aslında fazla değil sabah kurabiye olmasın mesela gerisi gayet ideal bir de peynir 2 dilim fazla 1e indir yerine zeytin ye derim salatalık falanda olur :KK76:balık candır protein bir zararı yok ki evde ip dışında da spor yapabilirsin pilates leslie gibi:KK49:

charmant charmant sabah tartıldım ve kaç biliyormusun
68,8 şaka gibi
ya gerçekten kilomu veriyorum been :KK9:
inanamıyorummm çünkü
Baaaak gordun muuu nasil gidiyor kilolar :KK49: daha da gidecek hiic merak etme :KK76:
Var 59.9.. Ama ben naparım pazartesiye veririm o 1 gramı:)) canım ben bu ara çok sık acımıyorum ama nasıl acıkma, midem kazınıyor, yemeyimce de asabi oluyorum. Tavsiyen var mı??

Ben canım. Benim hedef 55, kilo 59 oldu.. O tartıda 55,0 ı görene kadar devam

Selam kızlar yeme ataklı 1 gün daha..

Sabah
3 dilim sucuk
3 zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yarım dilim ekmek(çok azdı, evde kepek kalmamış da ondan ben de azcıcık yedim)

Öğle
Ahh bir acıkma bir acıkma!!
1 adet simit!
1 dilim peynir
Şekersiz çay

Akşam için ablam aradı, bu kadar yememe rağmen hatay dürümcüsü açılmış gidelim mi? Yiyelim mi dedi. Ben de olmaz dedim, ders çalışcam inenemem. O da ben alıp geleyim dedi, çok ısrar etti dayanamadım. Ben de dedim ki bak bu haftaya ekmekler, simitler, dürümler!! Noluyo kızım dedim!! Pazartesi ben kendimi bir sıkayım! 1 hafta açlık gibi yapıcam.. Yoksa ben bu yeme ataklarını durduramıycam.. Fena oluyorum. Bu hafta böyle oldu ama.. Halledicem ben onu, inanıyorum kendime!!
Bu acikma krizlerin icin sana ara ogun sart. Mutlaka arada yarim paket etiform yada leblebi yemelisin yaninda nescafe yada cayla yada sut icmelisin tarcinli yoksa gecmez. Muhtemelen kan sekerin dusuyor. Onu dusurmemen icin ara ogun sart kuzum.:KK54:
Menum.
Kahvalti iki kurabiye. İspanakli yumurta iki dilim peynir bal tere yag. Yarim lubnan ekmegi. Karnimi doyurdum yani:KK43:

Oglen uc tane balik

oglen ve aksamin cok iyi meyveyi ogle ve aksam yada sabah ve oglen arasi yersen daha iyi olur aksama kalmasin. Kahvaltina gelince; lubnan ekmegini birak artik tam tahilli ekmeklerden alip dolaba koy ve sabahlari sadece 1 dilim ye o kurabiyeler nereden cikti :KK20: duzgun bir kahvalti lutfen! Soyle peynirli haslanmis yumurtali(haslanmis yumurta tok tutar) biber maydanoz zeytin lor olabilir. Ve en az 20 dk sursun kahvalti yavas yavas ye. Ve icebilirsen sut de ic arada bak nasil tok tutacak :KK19:

Canım aslında fazla değil sabah kurabiye olmasın mesela gerisi gayet ideal bir de peynir 2 dilim fazla 1e indir yerine zeytin ye derim salatalık falanda olur :KK76:balık candır protein bir zararı yok ki evde ip dışında da spor yapabilirsin pilates leslie gibi:KK49:
Farkettimde meyve yemiyorum.ne zamandir canim cekti cok ondan galiba.

Bide ben sabah uyanur uyanmaz ac karnina tatlya seylere bayiliyorum malesef.

Daha dikjatli olucam:(

Farkettimde meyve yemiyorum.ne zamandir canim cekti cok ondan galiba.

Bide ben sabah uyanur uyanmaz ac karnina tatlya seylere bayiliyorum malesef.

Daha dikjatli olucam:KK43:
Benimde canım kavala kurabiyesi çekiyor hafta başından beri ama alıp yemiyorum çünkü 1 taneyle duramıyorum onda ben annemlere giderken alacağım yarın o şekilde 1 tane alır onlara bırakırım canım çok pis çekiyor:110:

Baaaak gordun muuu nasil gidiyor kilolar :KK49: daha da gidecek hiic merak etme :KK76:

Bu acikma krizlerin icin sana ara ogun sart. Mutlaka arada yarim paket etiform yada leblebi yemelisin yaninda nescafe yada cayla yada sut icmelisin tarcinli yoksa gecmez. Muhtemelen kan sekerin dusuyor. Onu dusurmemen icin ara ogun sart kuzum.:KK54:
oglen ve aksamin cok iyi meyveyi ogle ve aksam yada sabah ve oglen arasi yersen daha iyi olur aksama kalmasin. Kahvaltina gelince; lubnan ekmegini birak artik tam tahilli ekmeklerden alip dolaba koy ve sabahlari sadece 1 dilim ye o kurabiyeler nereden cikti :KK20: duzgun bir kahvalti lutfen! Soyle peynirli haslanmis yumurtali(haslanmis yumurta tok tutar) biber maydanoz zeytin lor olabilir. Ve en az 20 dk sursun kahvalti yavas yavas ye. Ve icebilirsen sut de ic arada bak nasil tok tutacak :KK19:
Tamam hocam ;)

Benimde canım kavala kurabiyesi çekiyor hafta başından beri ama alıp yemiyorum çünkü 1 taneyle duramıyorum onda ben annemlere giderken alacağım yarın o şekilde 1 tane alır onlara bırakırım canım çok pis çekiyor:110:
Bugun aklimdan gecirdim. Ne zamn diyadoya yicem acaba diye sobra gittim aynaya baktim:) ;)

Halledersin canım inan kendine abartı yemiyorsun dürüm sanırım abartı kalori olarak gelmez sporunu yap eksiltme bol spor ee yürü dürümcüye gider gelirken de oldu bitti :KK76:
Ya ama hatırlıyorsun değil mi benim menülerimi?? Yani bu haftaki normal değil, 5 kilo verdim ya böyle giderse biliyorum kendimi 7-8 kilo olarak alırım.. Yani her gün bir önceki güne göre abartıyorum. Hoş siz dışardan görüyorsunuz, içime su serptin biraz abartmadın diyince:) abartırsam durdurursunuz zaten değil mi??? Durdurun kızlar beni;))
Menum.

Oglen uc tane balik

Canım sabah hariç menün çok güzel. Aslında sabah da kutabiye ve lübnan ekmeği en azından aynı anda olmasa o da güzel olabilir. Sanırım Lübnan ekmeğini seviyorsun ve bak yarısı yenmiş, sana tavsiyem daha doyurucu bir ekmeği tercih et kepek, çavdar ve tahıllı arasından. İnan hem daha az yiyorsun hem de tok tutuyor. Bir de telefonun müsait ise kalori uygulaması indir. Mesela diyetin başında benim canım bir şey çekiyordu kalorisine bakıyorsum, tolere edebileceğim bir kalori ise oo deme keyfime;) neyse çok uzattım kusura bakma tatlım:) o kilolar gidecek;)
İnsallh canim. Zamanla iradeni korursun insallah
Canım kendimi övmek için demiyorum ama ben çok güzek besleniyordum. Geçen hafta yemek yemeye fırsatım olmayan saçma bir hafta oldu, bu hafta da yeme isteiğimi bitiremediğim bir hafta:) ama dediğin gibi halledicem.. İnanıyorum, sağ ol tatlım motiven için;)

charmant charmant haklısın valla, bence kendimi geçen hafta istemsizce de olsa çok aç bıraktım ya vücudum onun sapıtmasını yaşıyor. Aynen dediğini yapıcam artık, teşekkür ederim

Bugun aklimdan gecirdim. Ne zamn diyadoya yicem acaba diye sobra gittim aynaya baktim:) :KK66:
kendine bir on sinir koy mesela 5 kilo verince git odul gunu yap ve ogunun bir ogununu doya doya ye ertesi iki gun diyete devam kaldigin kilodan devam edersin ogun yedigin fazlalik iki gunde gider ;) ama normal diyet zamanlari pes etmek yok ;)

Bugunku menumun detayi;

Screenshot_2015-12-18-09-40-49.png Screenshot_2015-12-18-17-55-42.png Screenshot_2015-12-18-17-55-56.png Screenshot_2015-12-18-17-56-04.png

kendine bir on sinir koy mesela 5 kilo verince git odul gunu yap ve ogunun bir ogununu doya doya ye ertesi iki gun diyete devam kaldigin kilodan devam edersin ogun yedigin fazlalik iki gunde gider ;) ama normal diyet zamanlari pes etmek yok ;)
Bi gideydi bi bes kilo sevincten dahada az terim geralde.:)

Tamam canim insallah vereyumde yapayim;)

Ya ama hatırlıyorsun değil mi benim menülerimi?? Yani bu haftaki normal değil, 5 kilo verdim ya böyle giderse biliyorum kendimi 7-8 kilo olarak alırım.. Yani her gün bir önceki güne göre abartıyorum. Hoş siz dışardan görüyorsunuz, içime su serptin biraz abartmadın diyince:) abartırsam durdurursunuz zaten değil mi??? Durdurun kızlar beni:KK66:)
Tabi ki canım zaten yanlış olan bir şey varsa söylüyoruz:KK19:

Harikasın canım kalori de beni geçtin 1.ci sensin dün sanırım:KK53:

Sabah; 07:40 - 1 dilim beyaz ekmek + 3 yeşil zeytin + 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:55 - 2 kupa zencefilli limonlu çay
Öğle; 12:15 - Yarım kase kremalı mantar çorbası + 1 ad.ızgara pirzola + yarım kase salata + 1 ufak salatalık turşusu
Ara; 15:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 21:30 - 1 orta boy sosisli yumurta + 1 çtl peynir + 3 yeşil zeytin + 4-5 ad.yaprak sarması + yarım dilim ekmek + 1 fincan şekersiz çay (akşam dışarıdaydık eve geldiğimde yedim maalesef dışarıda yemek yemek istemedim):KK51:

Spor; 2 saat yürüyüş yavaş tempo:21:

charmant charmant kuzum acil yardımına ihtiyacım var yoksa kafayı yiyeceğim kaç gündür kalorimi yediklerimi görüyorsun perşembe günü hamburger yemiştim tamam ufak 1 tane sonraki gün yine de 200 gram eksik çıkmıştım tartıda sadece yürüyüş yapmıştım:KK51:2 gündür spor yapmıyorum dışarıda oluyoruz yürüyüş var sadece o kadar bu sabah tartıldım düne nazaran 500 gram almışım 10 dakika sonra 1 bardak su içerek tartıldım 600 grama çıktı:KK35:1 günde ne aldırmış olabilir görüyorsun yukarıda yediklerimi cuma sabahı ben 55.2 idim şimdi 55.7 görünüyorum:KK51::KK61:Karnım şiş soğuk alsam kalorimi niye yansısın su mu tutuyor buna nasıl engel olabilirim cumartesi pazar spor yapsam yenebilir miyim bu durumu bu akşam annemlerde kalmazsak bugün yarın yapacağım çok üzgünüm şuanda:KK61:

Sabah; 07:40 - 1 dilim beyaz ekmek + 3 yeşil zeytin + 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:55 - 2 kupa zencefilli limonlu çay
Öğle; 12:15 - Yarım kase kremalı mantar çorbası + 1 ad.ızgara pirzola + yarım kase salata + 1 ufak salatalık turşusu
Ara; 15:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 21:30 - 1 orta boy sosisli yumurta + 1 çtl peynir + 3 yeşil zeytin + 4-5 ad.yaprak sarması + yarım dilim ekmek + 1 fincan şekersiz çay (akşam dışarıdaydık eve geldiğimde yedim maalesef dışarıda yemek yemek istemedim):KK51:

Spor; 2 saat yürüyüş yavaş tempo:21:

charmant charmant kuzum acil yardımına ihtiyacım var yoksa kafayı yiyeceğim kaç gündür kalorimi yediklerimi görüyorsun perşembe günü hamburger yemiştim tamam ufak 1 tane sonraki gün yine de 200 gram eksik çıkmıştım tartıda sadece yürüyüş yapmıştım:KK51:2 gündür spor yapmıyorum dışarıda oluyoruz yürüyüş var sadece o kadar bu sabah tartıldım düne nazaran 500 gram almışım 10 dakika sonra 1 bardak su içerek tartıldım 600 grama çıktı:KK35:1 günde ne aldırmış olabilir görüyorsun yukarıda yediklerimi cuma sabahı ben 55.2 idim şimdi 55.7 görünüyorum:KK51::KK61:Karnım şiş soğuk alsam kalorimi niye yansısın su mu tutuyor buna nasıl engel olabilirim cumartesi pazar spor yapsam yenebilir miyim bu durumu bu akşam annemlerde kalmazsak bugün yarın yapacağım çok üzgünüm şuanda:KK61:
Ben sana aksam yemeklerini kes demistim ;) sakin ol bu aralar herkes biraz agir cikiyor ay'in cekim gucunden kaynakli. Pztsiden itibaren daha dikkatli olursan hizla dusersin korkma bende artidayim saliya gore;) benim arti cikmam imkansiz aldigim kaloriyle o yuzden sen devam et ama tuzlu cok yiyorsun tuzu kes biraz su tutarsin :KK15:

Ben sana aksam yemeklerini kes demistim :KK66: sakin ol bu aralar herkes biraz agir cikiyor ay'in cekim gucunden kaynakli. Pztsiden itibaren daha dikkatli olursan hizla dusersin korkma bende artidayim saliya gore:KK66: benim arti cikmam imkansiz aldigim kaloriyle o yuzden sen devam et ama tuzlu cok yiyorsun tuzu kes biraz su tutarsin :KK15:
Sanırım tuzdan dolayı oluyor canım olmadı hafta sonu çok erken yiyeyim akşamları yemeden geçireyim meyveyle falan geçiştiririm sporuma adapte olmalıyım bir de muz detoksu yapmalıyım sence pazar günü yoksa evde lahanam vardı normal yiyip lahana çorbası falan mı içmeliyim:KK51:işten çıkınca yemeyince olmuyor ki hafta içi burada yeme şansım yok saat 12 de yediğimle de kalamıyorum:KK43:

Back