• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

kızlar selam , 2-3 gün geciktim gelen giden yok , tüm vücut kemiklerim kıırlıyor , artı tövbeler olsun hasta oldum , çişimi öksürürken tutmakta zorlanıyorum bugün nedir bu ya Allah aşkına

Kizlar söyle bisey oldu 25 günde bir adet olurum normalde ama dalgalanmalar yaşanır mevsimsel 27ye kadar uzar geçen ay 27 oldu bu ay da öyle bekledim yani 16 ocakta regl olmam lazımdı ama bugün kahverengi bir akinti geldi sanırım regl oluyorum yerleşme kanaması mi nerden anlarım çünkü oruçluyum yerleşme ise bozmayacagim ve dün test yaptım negatif çıkmıştı bilgisi olan var mı ACIL

kızlar selam , 2-3 gün geciktim gelen giden yok , tüm vücut kemiklerim kıırlıyor , artı tövbeler olsun hasta oldum , çişimi öksürürken tutmakta zorlanıyorum bugün nedir bu ya Allah aşkına
Test yaptiniz mi bu ara usuttuyseniz de olmuş olabilir

Batlarımız aynıydı ozman hiç test yaptınmı

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    222,1 KB · Görüntüleme: 30
Kız valla Allah razı olsun senden de hepinizden de kadın doğum doktoru gibi bilgilendiriyosunuz bizi iyi ki varsınız canlarım ❤️🫶🥹🥰 🫶
Ben burda öğrendiğim bilgilerle doktora gittim ovü testlerimi piklerimi falan gösterdim dedi ki yumurtlamayla ilgili benden çok şey biliyorsun sen 6 yıl okumuş gibisin dedi fnfnfn

Back