- 14 Kasım 2024
- 1.336
- 452
- 38
- 30
Cnm regl 27 Ocak oldu bu durumda unutmuşum yazmayıtamam canım hadi hayırlısı Allahtan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm regl 27 Ocak oldu bu durumda unutmuşum yazmayıtamam canım hadi hayırlısı Allahtan
Benm testler gibi canım Benmde ilk başkade siliktı sonra sonra koyılaştı takip et her günEvet canım bu da dun akşam ki testimEki Görüntüle 3536080
3 düşük olmayana kadar genetıge bakmıyorlardı bende daha sonrası genetıge gec baktırdım buda benım hatamdı sonradan ogrendımEvet cnm ama öncesinde de bsieyler yapiyorlardir belki yani senin 3 düşükten sonraki hamilelginde kullnman geriyordu
Test yaptiniz mi bu ara usuttuyseniz de olmuş olabilirkızlar selam , 2-3 gün geciktim gelen giden yok , tüm vücut kemiklerim kıırlıyor , artı tövbeler olsun hasta oldum , çişimi öksürürken tutmakta zorlanıyorum bugün nedir bu ya Allah aşkına
Sen kan vermişmiydin canımBenm testler gibi canım Benmde ilk başkade siliktı sonra sonra koyılaştı takip et her gün
Bugün verdim sağlık ocağında hala korkum var ama cesaret ettim sabah kalktım erkenden eşimden habersiz gittim kan verdimSen kan vermişmiydin canım
Batlarımız aynıydı ozman hiç test yaptınmıkızlar selam , 2-3 gün geciktim gelen giden yok , tüm vücut kemiklerim kıırlıyor , artı tövbeler olsun hasta oldum , çişimi öksürürken tutmakta zorlanıyorum bugün nedir bu ya Allah aşkına
Test yaptın mı canımkızlar selam , 2-3 gün geciktim gelen giden yok , tüm vücut kemiklerim kıırlıyor , artı tövbeler olsun hasta oldum , çişimi öksürürken tutmakta zorlanıyorum bugün nedir bu ya Allah aşkına
Nezman çıkarmış sonuçBugün verdim sağlık ocağında hala korkum var ama cesaret ettim sabah kalktım erkenden eşimden habersiz gittim kan verdim
Sizin idrar testleriniz net pozitifti değil miBugün verdim sağlık ocağında hala korkum var ama cesaret ettim sabah kalktım erkenden eşimden habersiz gittim kan verdim
Evet bugün yine kaset test aldımSizin idrar testleriniz net pozitifti değil mi
Yarın öglen e nabıza geç düşüyorNezman çıkarmış sonuç
Kız valla Allah razı olsun senden de hepinizden de kadın doğum doktoru gibi bilgilendiriyosunuz bizi iyi ki varsınız canlarımKesinlikle git cnm hemen ona göre önlemini al kan testini yaptır ilaçları ona göre iç
Güzel haberi alacaksın inşallah canım bizede haber ver olur muBugün verdim sağlık ocağında hala korkum var ama cesaret ettim sabah kalktım erkenden eşimden habersiz gittim kan verdim
Maşallahhhh inşallah güzel haberlerşnizi alırız kaç gün gecikmeniz oldu acabaEvet bugün yine kaset test aldım
Ben burda öğrendiğim bilgilerle doktora gittim ovü testlerimi piklerimi falan gösterdim dedi ki yumurtlamayla ilgili benden çok şey biliyorsun sen 6 yıl okumuş gibisin dedi fnfnfnKız valla Allah razı olsun senden de hepinizden de kadın doğum doktoru gibi bilgilendiriyosunuz bizi iyi ki varsınız canlarım
Ahahha çok iyi yaaBen burda öğrendiğim bilgilerle doktora gittim ovü testlerimi piklerimi falan gösterdim dedi ki yumurtlamayla ilgili benden çok şey biliyorsun sen 6 yıl okumuş gibisin dedi fnfnfn
3. Gün bat dahilMaşallahhhh inşallah güzel haberlerşnizi alırız kaç gün gecikmeniz oldu acaba