- 3 Nisan 2019
- 973
- 370
- 103
- 38
kanamanmı var canımİnsallah doktor iç açıcı konuşmadı üst üste boş gebelik yaşanabiliyormuş bakalım nasip Allah ol derse olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kanamanmı var canımİnsallah doktor iç açıcı konuşmadı üst üste boş gebelik yaşanabiliyormuş bakalım nasip Allah ol derse olur
Bence en iyisi adet gününü beklemek geç döllenme falan olurHafif bisiler görüyorum ama onu da kanıtlıyamıyorum kamerada gözükmüyo ama yani bata 2 3 gün kalmış olsa çıkmaz mı?
Kanama değil kahverengi açık renk çamur gibi bir şey geldi dün birde zaten on gündür adet sancım varkanamanmı var canım
yerleşme kanamasıdır canım o testte pozitif gördün müKanama değil kahverengi açık renk çamur gibi bir şey geldi dün birde zaten on gündür adet sancım var
Adetim beş gün geçti bugün üç test yaptım belirgin çıktı kan verdim sonucu bekliyorum şimdi geçende böyle leke gelmişti ve boş gebelik oldu o yüzden endişe ediyorum ama zaten olacaksa olur dedim saldım şuan Rabbim en güzel zamanı ayarlaryerleşme kanamasıdır canım o testte pozitif gördün mü
anladım canım hakkında hayırlısı olsun inşAllah umarım bu sefer sağlıklı bi gebelik oluşmuşturAdetim beş gün geçti bugün üç test yaptım belirgin çıktı kan verdim sonucu bekliyorum şimdi geçende böyle leke gelmişti ve boş gebelik oldu o yüzden endişe ediyorum ama zaten olacaksa olur dedim saldım şuan Rabbim en güzel zamanı ayarlar
İnsallah hepimize sağlıklı nasip olsunanladım canım hakkında hayırlısı olsun inşAllah umarım bu sefer sağlıklı bi gebelik oluşmuştur
Nedenek cnm edindiğimiz bilgilere göre yardımcı oluyoruz işte birbirimize sağlıkla ilerlesin inşaallahYa çok çok teşekkür ederim bilgilendirmelerin için çok sağğol iyi ki varsınız bu süreçte stresimi azalttınız
Bende öyle düşünüyorumBence en iyisi adet gününü beklemek geç döllenme falan olur
Hamıle kalınca mı kan sulandırıcı ıgneye basladı.Bı olsaydı yıne tedavı gordugum hastaneye gıderdım kullanırdım sorun degıldıAdet ocağın günden geriye 14 gün sayarak canım
Benim eltimde mol geleblik yaşadı ama öyle kötü huylu filan bilmyorum ilk defa duydum onu ama bnce doktorun bukdar düşük için iğne baslamaliydi
İnşallah budefa yükselmiş olur canım
Büyük ihtimalle vardr pıhtılaşma bukdar düşük normal değil cnm kesinlikle başka doktora da görün derim arkadaşım 3 düşük yaşadı iğneye başladilar hemen
Cnm bnce var sende ve HCG idrara yeni geciyor
Yeni yeni belli olmaya başladı senin var inşallah sende cnm
Evet düzenli cnm geçen ay 13.gun çatlama oldu ısıdan bakmadım ama bu ayda 28 günde gelecek adet galiba 14.gun bugün bugün tam pik gördüm gün içinde veya yarına catliycak büyük ihtimalle akıntı batmalar ve goguslerimdem ateş basması dan anlıyorum az çok çok baya net hissetim belirtileri bende genelde bulantı oluyor hem yumurtlamada hemde adet olunca
Senin çatlama olmuş benimde yarin olur bugun pik cikti testAdet ocağın günden geriye 14 gün sayarak canım
Benim eltimde mol geleblik yaşadı ama öyle kötü huylu filan bilmyorum ilk defa duydum onu ama bnce doktorun bukdar düşük için iğne baslamaliydi
İnşallah budefa yükselmiş olur canım
Büyük ihtimalle vardr pıhtılaşma bukdar düşük normal değil cnm kesinlikle başka doktora da görün derim arkadaşım 3 düşük yaşadı iğneye başladilar hemen
Cnm bnce var sende ve HCG idrara yeni geciyor
Yeni yeni belli olmaya başladı senin var inşallah sende cnm
Evet düzenli cnm geçen ay 13.gun çatlama oldu ısıdan bakmadım ama bu ayda 28 günde gelecek adet galiba 14.gun bugün bugün tam pik gördüm gün içinde veya yarına catliycak büyük ihtimalle akıntı batmalar ve goguslerimdem ateş basması dan anlıyorum az çok çok baya net hissetim belirtileri bende genelde bulantı oluyor hem yumurtlamada hemde adet olunca
Evet cnm ama öncesinde de bsieyler yapiyorlardir belki yani senin 3 düşükten sonraki hamilelginde kullnman geriyorduHamıle kalınca mı kan sulandırıcı ıgneye basladı.Bı olsaydı yıne tedavı gordugum hastaneye gıderdım kullanırdım sorun degıldı
Benim sat 3 ocak bat 4 şubat. Yumurtlama da 20 ocak. İnşallah en hayırlı zamanda gelsin bebeklerimizhoşgeldiniz sat bat yazarsanız ekleyim sizide
Yok cnm bugün dün geceye göre koyu çıktı henüz catlamadi gün içinde çatlar belki yarınki testte belli olur bu şekilde şuanSenin çatlama olmuş benimde yarin olur bugun pik cikti test
Tam 14 gün olarak mı hesaplanıyor acaba daha önce sonra olma durumu olsa bi sorun mu ki acaba battan 2 gün önce mi öğrenmiş oldunuz
tamam canım hadi hayırlısı AllahtanLucky_16 cnm benim pik günüde 13.ocak yapabilirsin bugün piki gördüm şükür
İnşallah cnm biz görevi tamamladık gerisi Rabbime kalmıştamam canım hadi hayırlısı Allahtan
aynen öyle takdir Allahtan benim bugün testlerim negatif 31 aralık iğne oldun olsa şimdiye çıkardı adet olmayı bekliyorum bendeİnşallah cnm biz görevi tamamladık gerisi Rabbime kalmış