Ne oldu cnm. Bozma moralini arada hepimize oluyor. Bi turk kahvesi yap ic kendi kendine gecer inslh birazdan.:-*
Hic yoktan yani sebep yok.. Havadan galiba.. Ben en iyisi dediginiz gibi hic bisey yapmayip bi kahve yapayim kendimeEvet dayanması zor bakalım ne kadar etkileyecek beni sıkacağım tabi
Niye canın sıkkın kuzum hava kapalı ondan mı ki dinlen bir şey yapma
Anladım canım öyle durumlar oluyor tabi
Yap kuzum afiyet olsun bende yapacağım bir kahve sürekli bir şey yapmaya gerek yok yaniHic yoktan yani sebep yok.. Havadan galiba.. Ben en iyisi dediginiz gibi hic bisey yapmayip bi kahve yapayim kendime
Yok be o kadar da degil haline sukret 80-90 degilsin iyi 70 kilo yani.Tanisalim kiz
evdeyim cnm.
Ben bu grubun en kilolusuyum:)
Boyum 165 kilom 71 di en son.:'(
Memnun oldum
evet kesinlikle.. İctim kahvemiYap kuzum afiyet olsun bende yapacağım bir kahve sürekli bir şey yapmaya gerek yok yani
aksama ne var menude acabaaSabah; 07:40 - 1 tost ekmeğiyle yarım yağsız kaşarlı tost + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 1 yarım çeçil peyniri + 2 kupa naneli yeşil çay(bu çeçil nereden çıktı 2 sabahtır diyeceksiniz ama abi almış her sabah uzatıyor bana)
Öğle; 12:20 - Yarım kase mercimek çorbası + 4 ymk kaşığı taze fasulye + 1 kase cacık
Ara; 13:25 - 1 kupa sade şekersiz çay
Gel burayaa geeeel kacak yaz bakalim neler yedinYok be o kadar da degil haline sukret 80-90 degilsin iyi 70 kilo yani.
Hicbisey yemedim.Gel burayaa geeeel kacak yaz bakalim neler yedin
Olsun spor yapmissinMerhabaallar hanımlar giremedim bir kaç gündür.
Dünkü menüm:
Sabah: Yarım dilim kepek ekmeği, peynir zeytin
Öğle: Bişey yediğim söylenemez. Yarım adet lahana sarması, iki üç çatal salata
Ara: 1 trabzon hurması
Akşam: 4 kaşık ıspanak, 2 kaşık yoğurt
30 dk tempolu yürüyüş yaptım. Ama eve gelincede bir kaç tane kestane yedim malesef
Hicbisey yemedim.
Sabah yok
Ara yok.
Ogle iki kasik yogurt.
Ara: 1 adet mandalina.
Aksam bilmiorum
Canim bisey istemiyo.Hasta olursun yapma boyle kuzum..
Ben bayılırım normalde ama aşçımız nasıl yapıyor anlamıyorum çok garip bir koku oluyor. Bütün dolmalarda aynı içi yapıyor kokudan yiyemiyorum. Koyun eti kullanıyormuş ama değişik baharattta atıyor galiba. Eşime kakaladım bende :)Olsun spor yapmissinama o lahanayi yiyeydin bari kiz niye yarim biraktin
sizin evde mi aşçı yoksa eve mi getiriyorsun yemeği? eşime kakalıyorum dedin ya ondan :) evde varsa zeytinyağlı yapsın diyecektimBen bayılırım normalde ama aşçımız nasıl yapıyor anlamıyorum çok garip bir koku oluyor. Bütün dolmalarda aynı içi yapıyor kokudan yiyemiyorum. Koyun eti kullanıyormuş ama değişik baharattta atıyor galiba. Eşime kakaladım bende :)
bi lokma da olsa da yemelisin sonra bak gerçekten hasta olursunCanim bisey istemiyo.
Ohh afiyet olsun canım akşama bende bilmiyorumevet kesinlikle.. İctim kahvemi
aksama ne var menude acabaaayrica peynir o bisey olmaz ye afiyet olsun.
Gayet iyisin canımMerhabaallar hanımlar giremedim bir kaç gündür.
Dünkü menüm:
Sabah: Yarım dilim kepek ekmeği, peynir zeytin
Öğle: Bişey yediğim söylenemez. Yarım adet lahana sarması, iki üç çatal salata
Ara: 1 trabzon hurması
Akşam: 4 kaşık ıspanak, 2 kaşık yoğurt
30 dk tempolu yürüyüş yaptım. Ama eve gelincede bir kaç tane kestane yedim malesef
Hicbisey yemedim.
Sabah yok
Ara yok.
Ogle iki kasik yogurt.
Ara: 1 adet mandalina.
Aksam bilmiorum
Aksama koy makarnasi yapicam ne kadar yiyimkiOhh afiyet olsun canım akşama bende bilmiyorum
Gayet iyisin canım
Canım lütfen aç durma lütfen
ev makarnası mı?Aksama koy makarnasi yapicam ne kadar yiyimki
bak bugün süperrr afiyet olsun :) karnıyarığı ben de tavuklu yaparımKızlar merhaba.. Charmant havadandır o saçma haller bana da olur arada.. Bir film izle uzanıp, bir şey yapma boşver
Ben de bugün erken geldimmcanım karnıyarık istiyor kaç zamandır.. Geldim yemek yapıyorum
Menü
Sabah
Kayınvalidem bazlama yapıp yollamış, bir bazlamanın çeyreği (içi alınmış)
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar
4 zeytin
Süt(1 bardak)
Öğle
Sade nescafe
Akşam
1 adet tavuklu karnıyarık(fırında yağsız)
Yoğurt
Közlenmiş kırmızı biber salatası
Yemedim daha ama menğm bu
Seninle damak tadımız da uyuşuyor zatenbak bugün süperrr afiyet olsun :) karnıyarığı ben de tavuklu yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?