Yilbasina Kadar 14 Kilo

Ne oldu cnm. Bozma moralini arada hepimize oluyor. Bi turk kahvesi yap ic kendi kendine gecer inslh birazdan.:-*

Evet dayanması zor bakalım ne kadar etkileyecek beni sıkacağım tabi

Niye canın sıkkın kuzum hava kapalı ondan mı ki dinlen bir şey yapma

Anladım canım öyle durumlar oluyor tabi
Hic yoktan yani sebep yok.. Havadan galiba.. Ben en iyisi dediginiz gibi hic bisey yapmayip bi kahve yapayim kendime

Sabah; 07:40 - 1 tost ekmeğiyle yarım yağsız kaşarlı tost + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 1 yarım çeçil peyniri + 2 kupa naneli yeşil çay(bu çeçil nereden çıktı 2 sabahtır diyeceksiniz ama abi almış her sabah uzatıyor bana)
Öğle; 12:20 - Yarım kase mercimek çorbası + 4 ymk kaşığı taze fasulye + 1 kase cacık
Ara; 13:25 - 1 kupa sade şekersiz çay

Yap kuzum afiyet olsun bende yapacağım bir kahve sürekli bir şey yapmaya gerek yok yani
evet kesinlikle.. İctim kahvemi

aksama ne var menude acabaa ayrica peynir o bisey olmaz ye afiyet olsun.

Merhabaallar hanımlar giremedim bir kaç gündür.
Dünkü menüm:
Sabah: Yarım dilim kepek ekmeği, peynir zeytin
Öğle: Bişey yediğim söylenemez. Yarım adet lahana sarması, iki üç çatal salata
Ara: 1 trabzon hurması
Akşam: 4 kaşık ıspanak, 2 kaşık yoğurt
30 dk tempolu yürüyüş yaptım. Ama eve gelincede bir kaç tane kestane yedim malesef

Olsun spor yapmissin ama o lahanayi yiyeydin bari kiz niye yarim biraktin

Olsun spor yapmissin ama o lahanayi yiyeydin bari kiz niye yarim biraktin
Ben bayılırım normalde ama aşçımız nasıl yapıyor anlamıyorum çok garip bir koku oluyor. Bütün dolmalarda aynı içi yapıyor kokudan yiyemiyorum. Koyun eti kullanıyormuş ama değişik baharattta atıyor galiba. Eşime kakaladım bende :)

sizin evde mi aşçı yoksa eve mi getiriyorsun yemeği? eşime kakalıyorum dedin ya ondan :) evde varsa zeytinyağlı yapsın diyecektim ben öyle yaparım.

evet kesinlikle.. İctim kahvemi

aksama ne var menude acabaa ayrica peynir o bisey olmaz ye afiyet olsun.
Ohh afiyet olsun canım akşama bende bilmiyorum
Gayet iyisin canım
Hicbisey yemedim.
Sabah yok
Ara yok.
Ogle iki kasik yogurt.
Ara: 1 adet mandalina.
Aksam bilmiorum

Canım lütfen aç durma lütfen

Kızlar merhaba.. Charmant havadandır o saçma haller bana da olur arada.. Bir film izle uzanıp, bir şey yapma boşver

Ben de bugün erken geldimm canım karnıyarık istiyor kaç zamandır.. Geldim yemek yapıyorum

Menü
Sabah
Kayınvalidem bazlama yapıp yollamış, bir bazlamanın çeyreği (içi alınmış)
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar
4 zeytin
Süt(1 bardak)

Öğle
Sade nescafe

Akşam
1 adet tavuklu karnıyarık(fırında yağsız)
Yoğurt
Közlenmiş kırmızı biber salatası

Yemedim daha ama menğm bu

bak bugün süperrr afiyet olsun :) karnıyarığı ben de tavuklu yaparım

bak bugün süperrr afiyet olsun :) karnıyarığı ben de tavuklu yaparım
Seninle damak tadımız da uyuşuyor zaten aynen bugün iyi gibi gel beraber yiyelim tatlım
Bu arada ben yarın akşam istanbula gidiyorum yine seminerim var.. Cumartesi pazar yazamayabilirm, fırsat bulurum gibi geliyor ama yine de söyleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…