• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yilbasina Kadar 14 Kilo

sabah
3 kaşık lor peyniri
1 domates
5 kırma zeytin
1 bardak yeşil çay

ara
t.kahvesi

öğlen
3 yaprak marul
100 gr ton balığı

ara
1 avuç leblebi

akşama tavuk sote yapıcam kendime de haşlanmış olarak yapabilirim yada ondan biraz yiyebilirim karar veremedim henüz.
1 bardak zero içicem.

yarım saat cardio-pilates yaptım çok keyfim yoktu ama şimdi daha iyiyim :KK33:

Aksama koy makarnasi yapicam ne kadar yiyimki
Sadece erişte mi var canım yarım tabak yiyebilirsin bence sporlarını yapıyorsun değil mi kilo durumun ne alemde :KK19:
Kızlar merhaba.. Charmant havadandır o saçma haller bana da olur arada.. Bir film izle uzanıp, bir şey yapma boşver:KK66:

Ben de bugün erken geldimm:KK9: canım karnıyarık istiyor kaç zamandır.. Geldim yemek yapıyorum:KK66:

Menü
Sabah
Kayınvalidem bazlama yapıp yollamış, bir bazlamanın çeyreği (içi alınmış)
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar
4 zeytin
Süt(1 bardak)

Öğle
Sade nescafe

Akşam
1 adet tavuklu karnıyarık(fırında yağsız)
Yoğurt
Közlenmiş kırmızı biber salatası

Yemedim daha ama menğm bu

Çok iyi canım menün afiyet olsun karnıyarığa bayılırım:KK68:

Seninle damak tadımız da uyuşuyor zaten:KK66: aynen bugün iyi gibi:KK51: gel beraber yiyelim tatlım :kk77:
Bu arada ben yarın akşam istanbula gidiyorum yine seminerim var.. Cumartesi pazar yazamayabilirm, fırsat bulurum gibi geliyor ama yine de söyleyeyim
ayy ne güzel olurduu :) keşke yakın olsaydık :KK53: bayılıyorum patlıcanaaaa afiyet olsun canım :) şimdiden iyi yolculuklar olsun.:KK200:

sabah
3 kaşık lor peyniri
1 domates
5 kırma zeytin
1 bardak yeşil çay

ara
t.kahvesi

öğlen
3 yaprak marul
100 gr ton balığı

ara
1 avuç leblebi

akşama tavuk sote yapıcam kendime de haşlanmış olarak yapabilirim yada ondan biraz yiyebilirim karar veremedim henüz.
1 bardak zero içicem.

yarım saat cardio-pilates yaptım çok keyfim yoktu ama şimdi daha iyiyim :KK33:

Çok iyi canım menün maşallah pek bir şey yemiyorsun vallahi sporunda güzel yarım saatte bir şey sonuçta :KK19:

Sadece erişte mi var canım yarım tabak yiyebilirsin bence sporlarını yapıyorsun değil mi kilo durumun ne alemde :KK19:

Sağol tatlımm sen de gel hep beraber yiyelimm:KK200:

Sağol tatlımm sen de gel hep beraber yiyelimm:KK200:
Gelirim canım vallahi ben patlıcan her çeşitine bayılırım özellikle karnıyarığa :KK8:Bende yarın patlıcan musakka yapacağım tam denk geldi:KK70:
acaba pazartesi 57,5i görür müyüm? çok abarttım demi :KK70::KK70::KK70::KK70:az kalan kilolar çabuk verilmiyordu neyse:KK70:

Görürsün canım inşallah ama azaldıkça dediğin gibi biraz daha zorluyor gibi:KK51:

Kilomu yarin sabah soylerim cnm bilmiyorum suan yarim saat hergun pilatesimi yapiorum aksatmiyorum. Yarim tabak köy mantimi cekirdek tozuyla ham yaptim :kk77: yanina 1 adet domates 1 kase yogurt bitti
charmant charmant

Kilomu yarin sabah soylerim cnm bilmiyorum suan yarim saat hergun pilatesimi yapiorum aksatmiyorum. Yarim tabak köy mantimi cekirdek tozuyla ham yaptim :kk77: yanina 1 adet domates 1 kase yogurt bitti
charmant charmant

Tamam canım afiyet olsun mis gibi gitmiştir bende bugün erkenden acıktım eve gitmeyi bekleyebilirim inşallah 2-3 saat sürerse dışarıda yemek zorunda kalacağım:KK51:

acaba pazartesi 57,5i görür müyüm? çok abarttım demi :KK70::KK70::KK70::KK70:az kalan kilolar çabuk verilmiyordu neyse:KK70:
Aynen son 2 3 kiloyu vermek ölüm, ama almak çok kolay
Gelirim canım vallahi ben patlıcan her çeşitine bayılırım özellikle karnıyarığa :KK8:Bende yarın patlıcan musakka yapacağım tam denk geldi:KK70:

Görürsün canım inşallah ama azaldıkça dediğin gibi biraz daha zorluyor gibi:KK51:
Yaa ben de ben de bayılırım patlıcana:kk77: ama eşimin ağzını kabartıyor, hoş kayınvalidem kendi sevmediği için çok da denememiş.. Ama alıştı, 2 ayda 1 falan da olsa yapıyorum yiyor.. Ben de anneme gidip yiorum bazen;)

Yaa ben de ben de bayılırım patlıcana:kk77: ama eşimin ağzını kabartıyor, hoş kayınvalidem kendi sevmediği için çok da denememiş.. Ama alıştı, 2 ayda 1 falan da olsa yapıyorum yiyor.. Ben de anneme gidip yiorum bazen:KK66:

Benim eşimde çok sevmiyor patlıcanı ama yiyor ben daha güzel yapıyorum annesinden burun kıvırmıyor hiç annesi bir tuhaf yemek yapıyor zaten:-)

THEY- THEY- cim sen işten ötürü mü böyle iştahsızsın?? İş olur, eğer öyleyse yapma böyle hasta olursun..

Ama akşam yemeğin de pek güzel, ohh afiyet olsun

Back