Sadece erişte mi var canım yarım tabak yiyebilirsin bence sporlarını yapıyorsun değil mi kilo durumun ne alemdeAksama koy makarnasi yapicam ne kadar yiyimki
Kızlar merhaba.. Charmant havadandır o saçma haller bana da olur arada.. Bir film izle uzanıp, bir şey yapma boşver
Ben de bugün erken geldimmcanım karnıyarık istiyor kaç zamandır.. Geldim yemek yapıyorum
Menü
Sabah
Kayınvalidem bazlama yapıp yollamış, bir bazlamanın çeyreği (içi alınmış)
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar
4 zeytin
Süt(1 bardak)
Öğle
Sade nescafe
Akşam
1 adet tavuklu karnıyarık(fırında yağsız)
Yoğurt
Közlenmiş kırmızı biber salatası
Yemedim daha ama menğm bu
ayy ne güzel olurduu :) keşke yakın olsaydıkSeninle damak tadımız da uyuşuyor zatenaynen bugün iyi gibi gel beraber yiyelim tatlım
Bu arada ben yarın akşam istanbula gidiyorum yine seminerim var.. Cumartesi pazar yazamayabilirm, fırsat bulurum gibi geliyor ama yine de söyleyeyim
eriştee çok güzel oluyor. Hazırlar değil ama evde yapılanlar miss gibi..ev makarnası mı?erişte gibi olan hani
sabah
3 kaşık lor peyniri
1 domates
5 kırma zeytin
1 bardak yeşil çay
ara
t.kahvesi
öğlen
3 yaprak marul
100 gr ton balığı
ara
1 avuç leblebi
akşama tavuk sote yapıcam kendime de haşlanmış olarak yapabilirim yada ondan biraz yiyebilirim karar veremedim henüz.
1 bardak zero içicem.
yarım saat cardio-pilates yaptım çok keyfim yoktu ama şimdi daha iyiyim
evet miisss gibi olur oohhh eskiden babaannem yapardıeriştee çok güzel oluyor. Hazırlar değil ama evde yapılanlar miss gibi..
hiç yoktan iyidir dimiÇok iyi canım menün maşallah pek bir şey yemiyorsun vallahi sporunda güzel yarım saatte bir şey sonuçta
Tabi ki canım sonuçta vücudunu ısıtmışsın hareket etmişsinevet miisss gibi olur oohhh eskiden babaannem yapardı
hiç yoktan iyidir dimi
Sağol tatlımm sen de gel hep beraber yiyelimmSadece erişte mi var canım yarım tabak yiyebilirsin bence sporlarını yapıyorsun değil mi kilo durumun ne alemde
Çok iyi canım menün afiyet olsun karnıyarığa bayılırım
Gelirim canım vallahi ben patlıcan her çeşitine bayılırım özellikle karnıyarığaSağol tatlımm sen de gel hep beraber yiyelimm
acaba pazartesi 57,5i görür müyüm? çok abarttım demiaz kalan kilolar çabuk verilmiyordu neyse
Ev makarnasi cnmev makarnası mı?erişte gibi olan hani
bütün gün bişey yemediğini düşünürsek bir tabak ye yanında yoğurt ye tatlım. bi daha da böyle yapma olur mu? moralini daha da düşürür böyleEv makarnasi cnm
Kilomu yarin sabah soylerim cnm bilmiyorum suan yarim saat hergun pilatesimi yapiorum aksatmiyorum. Yarim tabak köy mantimi cekirdek tozuyla ham yaptimSadece erişte mi var canım yarım tabak yiyebilirsin bence sporlarını yapıyorsun değil mi kilo durumun ne alemde
Çok iyi canım menün afiyet olsun karnıyarığa bayılırım
Kilomu yarin sabah soylerim cnm bilmiyorum suan yarim saat hergun pilatesimi yapiorum aksatmiyorum. Yarim tabak köy mantimi cekirdek tozuyla ham yaptimyanina 1 adet domates 1 kase yogurt bitti
charmant
bence harika iyi yapmışsın. ama dediğim gibi bu kadar aç kalma emi. spor yapman da mükemmel yarın kilonu dört gözle bekliyorumcharmant senden yorum gelmedi
bence harika iyi yapmışsın. ama dediğim gibi bu kadar aç kalma emi. spor yapman da mükemmel yarın kilonu dört gözle bekliyorum
Aynen son 2 3 kiloyu vermek ölüm, ama almak çok kolayacaba pazartesi 57,5i görür müyüm? çok abarttım demiaz kalan kilolar çabuk verilmiyordu neyse
Yaa ben de ben de bayılırım patlıcanaGelirim canım vallahi ben patlıcan her çeşitine bayılırım özellikle karnıyarığaBende yarın patlıcan musakka yapacağım tam denk geldi
Görürsün canım inşallah ama azaldıkça dediğin gibi biraz daha zorluyor gibi
Yaa ben de ben de bayılırım patlıcanaama eşimin ağzını kabartıyor, hoş kayınvalidem kendi sevmediği için çok da denememiş.. Ama alıştı, 2 ayda 1 falan da olsa yapıyorum yiyor.. Ben de anneme gidip yiorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?