Yilbasina Kadar 14 Kilo

sabah
3 kaşık lor peyniri
1 domates
5 kırma zeytin
1 bardak yeşil çay

ara
t.kahvesi

öğlen
3 yaprak marul
100 gr ton balığı

ara
1 avuç leblebi

akşama tavuk sote yapıcam kendime de haşlanmış olarak yapabilirim yada ondan biraz yiyebilirim karar veremedim henüz.
1 bardak zero içicem.

yarım saat cardio-pilates yaptım çok keyfim yoktu ama şimdi daha iyiyim

Aksama koy makarnasi yapicam ne kadar yiyimki
Sadece erişte mi var canım yarım tabak yiyebilirsin bence sporlarını yapıyorsun değil mi kilo durumun ne alemde

Çok iyi canım menün afiyet olsun karnıyarığa bayılırım

ayy ne güzel olurduu :) keşke yakın olsaydık bayılıyorum patlıcanaaaa afiyet olsun canım :) şimdiden iyi yolculuklar olsun.

Çok iyi canım menün maşallah pek bir şey yemiyorsun vallahi sporunda güzel yarım saatte bir şey sonuçta

Sadece erişte mi var canım yarım tabak yiyebilirsin bence sporlarını yapıyorsun değil mi kilo durumun ne alemde

Sağol tatlımm sen de gel hep beraber yiyelimm

Sağol tatlımm sen de gel hep beraber yiyelimm
Gelirim canım vallahi ben patlıcan her çeşitine bayılırım özellikle karnıyarığa Bende yarın patlıcan musakka yapacağım tam denk geldi
acaba pazartesi 57,5i görür müyüm? çok abarttım demi az kalan kilolar çabuk verilmiyordu neyse

Görürsün canım inşallah ama azaldıkça dediğin gibi biraz daha zorluyor gibi

Kilomu yarin sabah soylerim cnm bilmiyorum suan yarim saat hergun pilatesimi yapiorum aksatmiyorum. Yarim tabak köy mantimi cekirdek tozuyla ham yaptim yanina 1 adet domates 1 kase yogurt bitti
charmant

Kilomu yarin sabah soylerim cnm bilmiyorum suan yarim saat hergun pilatesimi yapiorum aksatmiyorum. Yarim tabak köy mantimi cekirdek tozuyla ham yaptim yanina 1 adet domates 1 kase yogurt bitti
charmant

Tamam canım afiyet olsun mis gibi gitmiştir bende bugün erkenden acıktım eve gitmeyi bekleyebilirim inşallah 2-3 saat sürerse dışarıda yemek zorunda kalacağım

acaba pazartesi 57,5i görür müyüm? çok abarttım demi az kalan kilolar çabuk verilmiyordu neyse
Aynen son 2 3 kiloyu vermek ölüm, ama almak çok kolay
Yaa ben de ben de bayılırım patlıcana ama eşimin ağzını kabartıyor, hoş kayınvalidem kendi sevmediği için çok da denememiş.. Ama alıştı, 2 ayda 1 falan da olsa yapıyorum yiyor.. Ben de anneme gidip yiorum bazen

Benim eşimde çok sevmiyor patlıcanı ama yiyor ben daha güzel yapıyorum annesinden burun kıvırmıyor hiç annesi bir tuhaf yemek yapıyor zaten

THEY- cim sen işten ötürü mü böyle iştahsızsın?? İş olur, eğer öyleyse yapma böyle hasta olursun..

Ama akşam yemeğin de pek güzel, ohh afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…