• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yilbasina Kadar 14 Kilo

Aynen son 2 3 kiloyu vermek ölüm, ama almak çok kolay

Yaa ben de ben de bayılırım patlıcana:kk77: ama eşimin ağzını kabartıyor, hoş kayınvalidem kendi sevmediği için çok da denememiş.. Ama alıştı, 2 ayda 1 falan da olsa yapıyorum yiyor.. Ben de anneme gidip yiorum bazen:KK66:
Aft mi oluyor esinin agzi benim bir arkadasiminda oyle oluyordu :) yedikten yarim saat sonra

Menum.
İki b. Cay
bi tane ispanakli ymurta
bes zeytin.
İkisercatal cokelek helva cemen.
Besertane kuru uzum ve fistik

Ogle. Kucuk kasr kuru fasulye uc kasik bulgur pilavi.

Arada bi biberli rkmrk yedim malesef:( o yuzdrn fazla ip atlafim.

Aksamda sadece salata yedim o yuzden.

Bisaat yuruyus
600 ip

Benim eşimde çok sevmiyor patlıcanı ama yiyor ben daha güzel yapıyorum annesinden burun kıvırmıyor hiç annesi bir tuhaf yemek yapıyor zaten:-)
Ayy güldürdün benii:D ohh afiyet olsun eşine, sayende harika bir tattan mahrum kalmamış;)
Ondan da tabide bilmiorum niye boyle oluyo
Anlıyorum seni.. Ben de yaşadım, işsizlik, hem de ben mobbing gördüm bu sebeple istifa ettim. Sonra biraz kendimi dinledim, kpss hazırlanmaya karar verdim. Bu arada bana bi seminer işi çıktı. 2 haftada bir İstanbul'a bir seminerde eğitim vermeye başladım. Yani çok dibe vurdum diyordum, sağlığım bozulmuştu, ama şimdi iyiyim.. Sana yalnız olmadığını anlatmak için yazdım bunları. Ama inan her inişin bir çıkışı vardır.. Her şey geçecek, sen kendini yıpratma yeter
Aft mi oluyor esinin agzi benim bir arkadasiminda oyle oluyordu :) yedikten yarim saat sonra
Ayy o daha kötüymüş.. Yok eşimin dudakları köfre gibi şişiyor, bir de ağzı kaşınıyormuş, ama. Be ona yaptığım patlıcanları tamamenn soyuyorum bir şey olmuyor o zaman;)
Menum.
İki b. Cay
bi tane ispanakli ymurta
bes zeytin.

Arada bi biberli rkmrk yedim malesef:KK43: o yuzdrn fazla ip atlafim.

Bisaat yuruyus
600 ip
Canım akşam salata yemen iyi olmuş, bir de spor yapmışsın yediklerin erimiştir zaten;)

Arkadaslar iyi geceler. Kizim bi iki saat once eli yuzu sonrasinda kabarilarla.sismeye basladi belliki alerji olmus sanirim. Bi yandan uyuyo bi yandan aciyla kasiniyor ya. İlk mudahale.napilir bilemedim kasigi yere habire su suruyorum sadece. Acik olan vardir belki bilgisini paylasir dedim.

Kizim bes yasinda ve ilk kez alerji oliyor:(
Sabah arastircam bakalim okuldami farkli biseyler oldu evde olmadi yoksa

Ayy güldürdün benii:D ohh afiyet olsun eşine, sayende harika bir tattan mahrum kalmamış;)

Anlıyorum seni.. Ben de yaşadım, işsizlik, hem de ben mobbing gördüm bu sebeple istifa ettim. Sonra biraz kendimi dinledim, kpss hazırlanmaya karar verdim. Bu arada bana bi seminer işi çıktı. 2 haftada bir İstanbul'a bir seminerde eğitim vermeye başladım. Yani çok dibe vurdum diyordum, sağlığım bozulmuştu, ama şimdi iyiyim.. Sana yalnız olmadığını anlatmak için yazdım bunları. Ama inan her inişin bir çıkışı vardır.. Her şey geçecek, sen kendini yıpratma yeter

Ayy o daha kötüymüş.. Yok eşimin dudakları köfre gibi şişiyor, bir de ağzı kaşınıyormuş, ama. Be ona yaptığım patlıcanları tamamenn soyuyorum bir şey olmuyor o zaman;)

Canım akşam salata yemen iyi olmuş, bir de spor yapmışsın yediklerin erimiştir zaten;)
İnsallah cnm saolasin cevap icin

Arkadaslar iyi geceler. Kizim bi iki saat once eli yuzu sonrasinda kabarilarla.sismeye basladi belliki alerji olmus sanirim. Bi yandan uyuyo bi yandan aciyla kasiniyor ya. İlk mudahale.napilir bilemedim kasigi yere habire su suruyorum sadece. Acik olan vardir belki bilgisini paylasir dedim.

Kizim bes yasinda ve ilk kez alerji oliyor:KK43:
Gecmis olsun canim bugun doktora goturursun sanirim. İnsallah onemli bisey degildir.

Menum.
İki b. Cay
bi tane ispanakli ymurta
bes zeytin.

Arada bi biberli rkmrk yedim malesef:KK43: o yuzdrn fazla ip atlafim.

Bisaat yuruyus
600 ip
Güzel canım menün ip atlamışsın zaten o ekmeği eritmişsindir:KK19:
Ayy güldürdün benii:KK70: ohh afiyet olsun eşine, sayende harika bir tattan mahrum kalmamış:KK66:
Evet bana dua etmeli:KK59::KK70:

Kizim bes yasinda ve ilk kez alerji oliyor:KK43:
Çok geçmiş olsun inşallah önemli bir durum yoktur geçmiştir:cry:
Eveeett bugun sonunda 57 yi gordum. Guncel kilom 57.7 :KK71:

Bana bile yetişeceksin korkuyorum:KK17::110::rolleyes:

Sabah; 07:40 - 1 tost ekmeğiyle yarım yağsız kaşarlı tost + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 1 yarım çeçil peyniri + 2 kupa naneli yeşil çay(bu çeçil nereden çıktı 2 sabahtır diyeceksiniz ama abi almış her sabah uzatıyor bana:KK70:)
Öğle; 12:20 - Yarım kase mercimek çorbası + 4 ymk kaşığı taze fasulye + 1 kase cacık
Ara; 13:25 - 1 kupa sade şekersiz çay

Ara; 18:20 - 1 ad.kinder pingui (eve gitmeyeceğimizi düşünüyordum kendimi frenlemek adına ondan yedim ama yanıldım:KK70:)
Akşam; 20:00 - Yarım kase yoğurt çorbası + 1 ad.orta boy kıymalı biber dolması + 2 ymk kaşığı yoğurt(eve döndük tabi filmde yer bulamayınca:KK53:)
Ara; 21:00 - 1 trileçenin yarısın yarısı (2 çtl) - misafirliğe gittik orada yemek yemiyorsun bari bundan ye az dediler:KK53:

Sporlarım; 1,5 lt su + 1 saat yürüyüş + 15 dakika ev işi

Böyle saçma bir akşam oldu bir eve gitmedik 8 de evdeydik yemekleri yiyelim dedik sonra arkadaşlar çağırdık kalktık oraya gittik ne yaptığımı bende anlamadım geç dönünce dün geceden 4 saat uykuyla durunca direk uyudum uykusuzdum:110:

Sabah; 07:40 - 1 tost ekmeğiyle yarım yağsız kaşarlı tost + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 1 yarım çeçil peyniri + 2 kupa naneli yeşil çay(bu çeçil nereden çıktı 2 sabahtır diyeceksiniz ama abi almış her sabah uzatıyor bana:KK70:)
Öğle; 12:20 - Yarım kase mercimek çorbası + 4 ymk kaşığı taze fasulye + 1 kase cacık
Ara; 13:25 - 1 kupa sade şekersiz çay

Ara; 18:20 - 1 ad.kinder pingui (eve gitmeyeceğimizi düşünüyordum kendimi frenlemek adına ondan yedim ama yanıldım:KK70:)
Akşam; 20:00 - Yarım kase yoğurt çorbası + 1 ad.orta boy kıymalı biber dolması + 2 ymk kaşığı yoğurt(eve döndük tabi filmde yer bulamayınca:KK53:)
Ara; 21:00 - 1 trileçenin yarısın yarısı (2 çtl) - misafirliğe gittik orada yemek yemiyorsun bari bundan ye az dediler:KK53:

Sporlarım; 1,5 lt su + 1 saat yürüyüş + 15 dakika ev işi

Böyle saçma bir akşam oldu bir eve gitmedik 8 de evdeydik yemekleri yiyelim dedik sonra arkadaşlar çağırdık kalktık oraya gittik ne yaptığımı bende anlamadım geç dönünce dün geceden 4 saat uykuyla durunca direk uyudum uykusuzdum:110:
Sorun yok kuzum dengeli yemissin. Bugun sporla eritirsin onlari ;) seni trilice canavari seniiii :kk77:

Ben aksam yemekten sonra tatli kacamagi yaptim. Muz yulaf pekmez karisimindan olusan bir tatli yapip yedim canim cekti valla napim ona ragmen eksi ciktim :KK70::KK70:

Sorun yok kuzum dengeli yemissin. Bugun sporla eritirsin onlari :KK66: seni trilice canavari seniiii :kk77:

Ben aksam yemekten sonra tatli kacamagi yaptim. Muz yulaf pekmez karisimindan olusan bir tatli yapip yedim canim cekti valla napim ona ragmen eksi ciktim :KK70::KK70:

Çok güzel meret ya ama karamelli değil franbuazlı:KK70:

Ohh afiyet olsun kuzum zararlı şeyler değil ki normal bence yediğin o sebepten işe yarıyor işte :KK54:

IMG_20151211_092049.jpg

İste sabah kahvaltim :kk77:

Saolun arkadaslar gece zor gecti.
Doktor bi surup bi merhem verdi gecer inslh.

Menunuze baktim.hepinizin yine supersiniz.:)
Tartimi tamir etmediler ya git yenisini al dediler bu hafta alirim belki.;)

Sağol kuzum inşallah haftasonu iyi olmalıyım misafirleri avantaja çevirmeliyim çok yemeden:KK17:
Bende merakla bekliyorum misafirlerini cnm. Ve sonraki hislerini.
Bende evde hamur isi turu yapmiyorum be zamandir evdekiler illa biberli ekmek istediler asla yemicem dedim ama kacirdim bi dilim yinede cok guzel olmustu:)

Back