Merhaba canim hosgeldin insallah hedefine ulasirsin. İlk etapta yapman gereken hamurisi tatlidan uzak durmak,porsiyon kucultmek, aksam 7 den sonra bisey yememek ve mumkunse biraz spor yapmak canimMerhaba arkadaslar. Uzun zamandir bu siteye girmiyordum. Bi turlu kilioveremiyorum.:-( nette arastirayim derken tekrar geldim siteye. Benide araniza alirmisiniz..
28 yasindayim. 165 boyum 73 kiloyum.hedefim simdikik on kilo63 olsam yine kafi. Napcaz nasil zayiflicaz banada anlatin
Eyvaahhh evet ondandir. Simdi artik birgun boyunca neler yedin onlari paylas bizimle sana yardimci olmaya calisalim. Zamanla sen de anlayacaksin sen de bize yorum yapacaksin canim. Pcoslu bir arkadasima zayiflamasi icin yardimci oldum sana da elimden geldigince destek olurumcharmant tsk ederim. yaa inanin cok bisey yemiyorum cayi sekersiz.icerim tatliyi ayda bir yerim. beyaz ekmegide iki aydir biraktim. bir aydirda yuruyus yapiyorim73 u hic dusmedim yaa. bende pokikitik over var ondan olabikirmi.
Yok yeeaaa o kadar kotu degil kuzucum butun gun ac gezmissin zatenAy ben bugün berbat bir gün geçirdim yeme anlamında..
Sabah
1 dilim peynir
2 tane zeytin
Öğle
Yok
Akşam
İşte utanarak yazıyorum
Evde 2 lavaş vardı, ben de nette lavaş pizza tarifi okudum, arasına salça, kaşar, zeyin koyup 2 ye katlıyorsun. Ondan yedim 1 tane işte.. Vee yanındaa patates kızarması 5 çatal falan
Yok yeeaaa o kadar kotu degil kuzucum butun gun ac gezmissin zatenmerak etme arti cikarmaz bu menu seni :) ben birazdan tatli yemeyi dusunuyorum
Offf ben de regl olcam ya, feci ben de istiyorum..Yok yeeaaa o kadar kotu degil kuzucum butun gun ac gezmissin zatenmerak etme arti cikarmaz bu menu seni :) ben birazdan tatli yemeyi dusunuyorum
Offf ben de regl olcam ya, feci ben de istiyorum..
Sonra oglenGunaaaydiiiinnn :)
Sabah kahvaltimi yaptim
Sucuklu yumurta
8 yesil zeytin
Yarim kk peynir
1 kucuk ceri domates
4 dilim salatalik
1 dilim ekmek
2 bardak cay
cok tsk ederim arkadasim. Vallahi o kadar sevibdirirsinki beni anlatamam.:)Eyvaahhh evet ondandir. Simdi artik birgun boyunca neler yedin onlari paylas bizimle sana yardimci olmaya calisalim. Zamanla sen de anlayacaksin sen de bize yorum yapacaksin canim. Pcoslu bir arkadasima zayiflamasi icin yardimci oldum sana da elimden geldigince destek olurum
Afiyet olsun canim guzel saglikli bir kahvalti olsuncok tsk ederim arkadasim. Vallahi o kadar sevibdirirsinki beni anlatamam.:)
Simdi kahvalti yapicam aksam uzeri yazarim.inslh. İyi tatiller hepinize
Canım bende pcos hastasıyım ama kilo veriliyor inan yavaş yavaşta olsa vücudunun direncini kırıyorsun sadece yürüyüş değil evde de spor yapmaya başla derim zaten kilo verdikçe pcosun etkisi azalıyor vücuda çok zararı olmuyor direk doktorlar söylüyor zaten biliyorsuncharmant tsk ederim. yaa inanin cok bisey yemiyorum cayi sekersiz.icerim tatliyi ayda bir yerim. beyaz ekmegide iki aydir biraktim. bir aydirda yuruyus yapiyorim73 u hic dusmedim yaa. bende pokikitik over var ondan olabikirmi.
Canım bir şey yememişsin ki sabah öğle açmışsın yani akşam 2 lavaştan ne olacak afiyet olsunAy ben bugün berbat bir gün geçirdim yeme anlamında..
Sabah
1 dilim peynir
2 tane zeytin
Öğle
Yok
Akşam
İşte utanarak yazıyorum
Evde 2 lavaş vardı, ben de nette lavaş pizza tarifi okudum, arasına salça, kaşar, zeyin koyup 2 ye katlıyorsun. Ondan yedim 1 tane işte.. Vee yanındaa patates kızarması 5 çatal falan
Sonra oglen
8 kakaolu top yedim
1 fincan yesil cay ictim
Aksam
4 adet pazi sarmasi yogurtlu
Ve muhallebili kadayif tatlisi yedim
Tamam bugun sondu kaldigimiz yerden devam
Gecmis olsun minik kelebek bak iyice dinlen haftasonu emi. Pztsiye bomba gibi gelSabah; 07:45 - Yarım ev yapımı peynirli poğaça + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:20 - Yarım kase ezogelin çorbası + 1 ad.ufak derisi ayrılmış tavuk gögsü + 1 ad.orta boy sıkılmış çiğ köfte
Ara; 16:00 - 1 şişe maden suyu
Akşam; 19:15 - 1 ad.ev yapımı peynirli poğaça + 2 ufak mandalina + 1 kupa ıhlamur
Kızlar akşam eve gittiğimde çok kötü oldum yemek yiyemedim çorbam ekşimişti direkte yatman gerekiyordu başım çatlıyordu eşim zorla poğaça yedirip ilaç içirdi öyle 4 saat uyudum kalktım mandalinaları yedim gene uyudum spor falan yok tabi ama mahvoldum anlatamam
Sağol kuzucum sen nasılsınGecmis olsun minik kelebek bak iyice dinlen haftasonu emi. Pztsiye bomba gibi gel
Ben iyiyim sadece yediklerimden dolayi bu hafat yerimde sayarim o kadarSağol kuzucum sen nasılsın
Bence verirsin sen onu daha önünde kocaman 2 gün varBen iyiyim sadece yediklerimden dolayi bu hafat yerimde sayarim o kadar
Gunaaydiiiinnnn :) dinlenmene bak sen canim. Kendini iyi hissedince gelirsinKızlar günaydın, motive edici sözleriniz şçin teşekkürlercharmant nehirnil111
Bugün adet oldum sancılıyım ve bulantım var, akşama kadar yazamayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?