• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yilbasina Kadar 14 Kilo

Ben geldiiimmmm :) hemen kacicam

Sabah
2 yumurta

Oglen
1 muz
2 kakaolu top

Aksamustu
300 gr haslanmis tavuk
2 kasik muhallebi

Misafirlerim gelecek onlarla cay kahve icerim artik :KK76:
Harikasın canım misafir ağırlayıpta bir şey yememek işte azmin zaferi En Büyük KK:KK9:
Canım çok geçmiş olsun, ekşi çorbs iç, portakal tüket.. Kendine dikkat et tatlım

Kolay gelsin canım beşm, çok da yorma kendini:KK66:
Çok sağol canım benim bugün daha iyiyim az spor yaptım terlemeye anca başladım sonra sıcak su torbası battaniye eşliğinde güzelce terledim dün işten erken çıktım duracak halim yoktu :KK51:Sen nasılsın:KK68:
Sabah
Yarım simit
Sade nescafe

Öğlen
Tarhana çorbası

Akşam
Tarhana çorbası
4 yk barbunya

Bugün çok ders çalıştım çok mutluyum:KK66:
Çok iyisin canım devam:KK55:
Gunaaaydiiiinnn :)

Sabah kahvaltimi yaptim
Sucuklu yumurta
8 yesil zeytin
Yarim kk peynir
1 kucuk ceri domates
4 dilim salatalik
1 dilim ekmek
2 bardak cay :kk77:

İşte sağlıklı kahvaltı daha ne olsun:KK9:

Harikasın canım misafir ağırlayıpta bir şey yememek işte azmin zaferi En Büyük KK:KK9:

Çok sağol canım benim bugün daha iyiyim az spor yaptım terlemeye anca başladım sonra sıcak su torbası battaniye eşliğinde güzelce terledim dün işten erken çıktım duracak halim yoktu :KK51:Sen nasılsın:KK68:

Bugun fazla bir kahvalti oldu ama olsun arada lazim :KK70:bugun spor yapayim erisinler:KK72: dun aksam da tatlidan yedim :KK70:

Sabah; 07:40 - 1 ad.orta boy ev yapımı peynirli poğaça + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa naneli yeşil çay + 1 ad.yaş kayısı
Öğle; 12:25 - Yarım kase tutmaç çorbası + 1 yaprak lahana pişmiş(aslında sarmaydı ama içini yiyemedim lahanasını yemek istedim:KK53:) + 1 kase yoğurt
Ara; 14:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Ara; 16:15 - 1 kase yoğurt çorbası + 1 yarım gofret + 1 kupa limonlu ıhlamur
Akşam; 18:45 - 2 ymk kaşığı yeşil fasulye + 1 kase yeşil salata + 1 kupa limonlu ıhlamur
Ara; 20:30 - 1 ufak kivi

Sporlarım; 1,5 lt su + 45 dakika leslie + 20 dakika yürüyüş + 30 dakika pilates + 20 dakika yemek yapmak

Öğle; 12:25 - Yarım kase tutmaç çorbası + 1 yaprak lahana pişmiş(aslında sarmaydı ama içini yiyemedim lahanasını yemek istedim:KK53:) + 1 kase yoğurt
Akşam; 18:45 - 2 ymk kaşığı yeşil fasulye + 1 kase yeşil salata + 1 kupa limonlu ıhlamur

Sporlarım; 1,5 lt su + 45 dakika leslie + 20 dakika yürüyüş + 30 dakika pilates + 20 dakika yemek yapmak
Bugun nasilsin canim biraz daha iyi misin?

Canım sağol, benim de eşim grip ben de kendimi kırgın hissediyorum.. Sana verdiğim tavsiyelerle ayakta duruyoruz;) salgın varmış canım, görümcem çocukları getirdi doktota herkes grip diyor! Dikkatli olmak lazım

Canım harikasın;)) çok beğeniyorum senin düzenini

Canım sağol, benim de eşim grip ben de kendimi kırgın hissediyorum.. Sana verdiğim tavsiyelerle ayakta duruyoruz:KK66: salgın varmış canım, görümcem çocukları getirdi doktota herkes grip diyor! Dikkatli olmak lazım

Canım harikasın:KK66:) çok beğeniyorum senin düzenini

Sağol kuzum size de çok geçmiş olsun dikkat edin gerçekten salgın var bende hiç kaçırmam hemen yakalarım:KK70:

Yazışımda bile bir plan var düzen var dimi huyum böyle:KK53:Seninde menülerini çok beğeniyorum ben:KK19:

Sağol kuzum size de çok geçmiş olsun dikkat edin gerçekten salgın var bende hiç kaçırmam hemen yakalarım:KK70:

Yazışımda bile bir plan var düzen var dimi huyum böyle:KK53:Seninde menülerini çok beğeniyorum ben:KK19:
Ayy çok güldüm ben de kaçırmam çünkü:D

Evet ben de planlı insanlara bayılıyorum, yok ya ben kendi menülerimi sevmiyorum, bana gündüz gelen iştahsızlığı akşam verseler keşke.. Gündüz zorla yiyorum.. Akşam yemekten sonra da aklım da hep yemek ama ne yemekler! Pizzalar, hamburgerler, çikolatalar, sufleler.. Neden böyle anlamıyorum, sanırkm kocamı görünce iştaha geliyorum:D ama akşamları o karın gurultum tam işkence! Akşam ders çalışamıyorum mesela o derece yani

Ayy çok güldüm ben de kaçırmam çünkü:KK70:

Evet ben de planlı insanlara bayılıyorum, yok ya ben kendi menülerimi sevmiyorum, bana gündüz gelen iştahsızlığı akşam verseler keşke.. Gündüz zorla yiyorum.. Akşam yemekten sonra da aklım da hep yemek ama ne yemekler! Pizzalar, hamburgerler, çikolatalar, sufleler.. Neden böyle anlamıyorum, sanırkm kocamı görünce iştaha geliyorum:KK70: ama akşamları o karın gurultum tam işkence! Akşam ders çalışamıyorum mesela o derece yani

Vallahi kaçırdığım hiç olmadı ondan:KK70:

Ben beğeniyorum senin menülerini gündüz yesen akşam çok acıkmazsın bir de eşinle beraber iştaha gelmen normal benimde yanımda eşim hem abur cubur yiyor gel de sinir olma:KK67::KK70:

Vallahi kaçırdığım hiç olmadı ondan:KK70:

Ben beğeniyorum senin menülerini gündüz yesen akşam çok acıkmazsın bir de eşinle beraber iştaha gelmen normal benimde yanımda eşim hem abur cubur yiyor gel de sinir olma:KK67::KK70:
Aynennnn ondan olabilir!! Evet şimdi kahvaltı edicem mesela, saat 8den beri ayaktayım, artık kahvaltı etmeliyim sanırım;)

Günaydın hanımlar, hayırlı cumalar...
Ben dün yazamadım galiba hiç hatırlamıyorum. Bu aralar işler yoğun. Bide hastaneye gidip geliyorum.
Dünkü menüm:
Sabah: 1 dilim ekmek, 1 kk peynir, zeytin
Öğle: Yarım kase mercimek çorbası, kıvırcık salata, 1 küçük karnıyarık
Akşam: 4 tane lahana sarması, 3 kaşık yoğurt

Bugünsa sabah kahvaltı edemedim. 12 gibi yemeğe inicem. akşama yemeğimde yok yalnızım eşimde yok.. Hafta sonu yine gezmelerdeyim :(((((( karman çorman bir tempoda gidip geliyorum .
Herkese güzel günler güzel hafta sonları

Poğaçaları sen mi yapıyosun? Maşallahın var. Benim yediklerime bak seninkilere bak. Ama sen sporunu hep yapıyorsun maşalllah... Tebrik ediyorum tekrar tekrarrr :KK49:

Ben dün yazamadım galiba hiç hatırlamıyorum. Bu aralar işler yoğun. Bide hastaneye gidip geliyorum.
Dünkü menüm:

Bugünsa sabah kahvaltı edemedim. 12 gibi yemeğe inicem. akşama yemeğimde yok yalnızım eşimde yok.. Hafta sonu yine gezmelerdeyim :KK43:((((( karman çorman bir tempoda gidip geliyorum .
Güzel canım menün fazla değil sarma tehlikeli ama yenecek başka bir şey yoksa ne yapacaksın dengelersin eminim bugün:21:Haftasonu tutmaya çalış pazartesi sonuçlarını alırsın eminim:KK68:
Poğaçaları sen mi yapıyosun? Maşallahın var. Benim yediklerime bak seninkilere bak. Ama sen sporunu hep yapıyorsun maşalllah... Tebrik ediyorum tekrar tekrarrr :KK49:

Evet canım eşim tost istemiyormuş artık evde poğaça yapıyorum her hafta 1 hafta gidiyor bize işte yememem gerek aslında ekstradan tost ekmeği alacağım olmadı:KK51:Sağol canım sende iyisin bence sporunu yapsan çok bir şey yemiyorsun ki :KK19:

Sabah; 07:45 - Yarım ev yapımı peynirli poğaça + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:20 - Yarım kase ezogelin çorbası + 1 ad.ufak derisi ayrılmış tavuk gögsü + 1 ad.orta boy sıkılmış çiğ köfte

Arada yine şekersiz nescafe içebilirim akşama yoğurt çorbam var onu yemeyi planlıyorum 1 kase daha sonra yarım trileçe yiyeceğim günü kapatırım böyle herhalde 1 ad narda yiyebilirim belki :KK70:

Güzel canım menün fazla değil sarma tehlikeli ama yenecek başka bir şey yoksa ne yapacaksın dengelersin eminim bugün:21:Haftasonu tutmaya çalış pazartesi sonuçlarını alırsın eminim:KK68:

Evet canım eşim tost istemiyormuş artık evde poğaça yapıyorum her hafta 1 hafta gidiyor bize işte yememem gerek aslında ekstradan tost ekmeği alacağım olmadı:KK51:Sağol canım sende iyisin bence sporunu yapsan çok bir şey yemiyorsun ki :KK19:

Sağol canım... İnşaallah birazcık vermiş olurum pazartesi.

Merhaba arkadaslar. Uzun zamandir bu siteye girmiyordum. Bi turlu kilioveremiyorum.:-( nette arastirayim derken tekrar geldim siteye. Benide araniza alirmisiniz..
28 yasindayim. 165 boyum 73 kiloyum.hedefim simdikik on kilo63 olsam yine kafi. Napcaz nasil zayiflicaz banada anlatin:-)

Dünkü menüm:

Bugünsa sabah kahvaltı edemedim. 12 gibi yemeğe inicem. akşama yemeğimde yok yalnızım eşimde yok.. Hafta sonu yine gezmelerdeyim :KK43:((((( karman çorman bir tempoda gidip geliyorum .
Haftasonunu tutabilirsen bence kesin eksi cikacaksin cunku iyi dikkat ediyorsun. Guzel haftasonlari kuzum hepimize ;)

Back