• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yilbasina Kadar 14 Kilo

Merhaba arkadaslar. Uzun zamandir bu siteye girmiyordum. Bi turlu kilioveremiyorum.:-( nette arastirayim derken tekrar geldim siteye. Benide araniza alirmisiniz..
28 yasindayim. 165 boyum 73 kiloyum.hedefim simdikik on kilo63 olsam yine kafi. Napcaz nasil zayiflicaz banada anlatin:-)
Merhaba canim hosgeldin insallah hedefine ulasirsin. İlk etapta yapman gereken hamurisi tatlidan uzak durmak,porsiyon kucultmek, aksam 7 den sonra bisey yememek ve mumkunse biraz spor yapmak canim :KK66:

charmant tsk ederim. yaa inanin cok bisey yemiyorum cayi sekersiz.icerim tatliyi ayda bir yerim. beyaz ekmegide iki aydir biraktim. bir aydirda yuruyus yapiyorim73 u hic dusmedim yaa. bende pokikitik over var ondan olabikirmi.

charmant tsk ederim. yaa inanin cok bisey yemiyorum cayi sekersiz.icerim tatliyi ayda bir yerim. beyaz ekmegide iki aydir biraktim. bir aydirda yuruyus yapiyorim73 u hic dusmedim yaa. bende pokikitik over var ondan olabikirmi.
Eyvaahhh evet ondandir. Simdi artik birgun boyunca neler yedin onlari paylas bizimle sana yardimci olmaya calisalim. Zamanla sen de anlayacaksin sen de bize yorum yapacaksin canim. Pcoslu bir arkadasima zayiflamasi icin yardimci oldum sana da elimden geldigince destek olurum ;)

Ay ben bugün berbat bir gün geçirdim yeme anlamında..

Sabah
1 dilim peynir
2 tane zeytin

Öğle
Yok

Akşam
İşte utanarak yazıyorum
Evde 2 lavaş vardı, ben de nette lavaş pizza tarifi okudum, arasına salça, kaşar, zeyin koyup 2 ye katlıyorsun. Ondan yedim 1 tane işte.. Vee yanındaa patates kızarması 5 çatal falan:KK17:

Sabah
1 dilim peynir
2 tane zeytin

Öğle
Yok

Akşam
İşte utanarak yazıyorum
Evde 2 lavaş vardı, ben de nette lavaş pizza tarifi okudum, arasına salça, kaşar, zeyin koyup 2 ye katlıyorsun. Ondan yedim 1 tane işte.. Vee yanındaa patates kızarması 5 çatal falan:KK17:
Yok yeeaaa o kadar kotu degil kuzucum butun gun ac gezmissin zaten ;) merak etme arti cikarmaz bu menu seni :) ben birazdan tatli yemeyi dusunuyorum :KK70:

Yok yeeaaa o kadar kotu degil kuzucum butun gun ac gezmissin zaten :KK66: merak etme arti cikarmaz bu menu seni :) ben birazdan tatli yemeyi dusunuyorum :KK70:
Yok yeeaaa o kadar kotu degil kuzucum butun gun ac gezmissin zaten :KK66: merak etme arti cikarmaz bu menu seni :) ben birazdan tatli yemeyi dusunuyorum :KK70:
Offf ben de regl olcam ya, feci ben de istiyorum..

Gunaaaydiiiinnn :)

Sabah kahvaltimi yaptim
Sucuklu yumurta
8 yesil zeytin
Yarim kk peynir
1 kucuk ceri domates
4 dilim salatalik
1 dilim ekmek
2 bardak cay :kk77:
Sonra oglen
8 kakaolu top yedim
1 fincan yesil cay ictim

Aksam
4 adet pazi sarmasi yogurtlu
Ve muhallebili kadayif tatlisi yedim
:KK70:Tamam bugun sondu kaldigimiz yerden devam:KK62:

Eyvaahhh evet ondandir. Simdi artik birgun boyunca neler yedin onlari paylas bizimle sana yardimci olmaya calisalim. Zamanla sen de anlayacaksin sen de bize yorum yapacaksin canim. Pcoslu bir arkadasima zayiflamasi icin yardimci oldum sana da elimden geldigince destek olurum ;)
cok tsk ederim arkadasim. Vallahi o kadar sevibdirirsinki beni anlatamam.:)

Simdi kahvalti yapicam aksam uzeri yazarim.inslh. İyi tatiller hepinize

Canım bende pcos hastasıyım ama kilo veriliyor inan yavaş yavaşta olsa vücudunun direncini kırıyorsun sadece yürüyüş değil evde de spor yapmaya başla derim zaten kilo verdikçe pcosun etkisi azalıyor vücuda çok zararı olmuyor direk doktorlar söylüyor zaten biliyorsun:KK54:

Sabah
1 dilim peynir
2 tane zeytin

Öğle
Yok

Akşam
İşte utanarak yazıyorum
Canım bir şey yememişsin ki sabah öğle açmışsın yani akşam 2 lavaştan ne olacak afiyet olsun:KK68:
Sonra oglen
8 kakaolu top yedim
1 fincan yesil cay ictim

Aksam
4 adet pazi sarmasi yogurtlu
Ve muhallebili kadayif tatlisi yedim
:KK70:Tamam bugun sondu kaldigimiz yerden devam:KK62:

Çok değil canım bugün dengelersin sen :KK49:

Sabah; 07:45 - Yarım ev yapımı peynirli poğaça + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:20 - Yarım kase ezogelin çorbası + 1 ad.ufak derisi ayrılmış tavuk gögsü + 1 ad.orta boy sıkılmış çiğ köfte

Ara; 16:00 - 1 şişe maden suyu
Akşam; 19:15 - 1 ad.ev yapımı peynirli poğaça + 2 ufak mandalina + 1 kupa ıhlamur

Kızlar akşam eve gittiğimde çok kötü oldum yemek yiyemedim çorbam ekşimişti direkte yatman gerekiyordu başım çatlıyordu eşim zorla poğaça yedirip ilaç içirdi öyle 4 saat uyudum kalktım mandalinaları yedim gene uyudum spor falan yok tabi ama mahvoldum anlatamam :KK61:

Sabah; 07:45 - Yarım ev yapımı peynirli poğaça + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:20 - Yarım kase ezogelin çorbası + 1 ad.ufak derisi ayrılmış tavuk gögsü + 1 ad.orta boy sıkılmış çiğ köfte

Ara; 16:00 - 1 şişe maden suyu
Akşam; 19:15 - 1 ad.ev yapımı peynirli poğaça + 2 ufak mandalina + 1 kupa ıhlamur

Kızlar akşam eve gittiğimde çok kötü oldum yemek yiyemedim çorbam ekşimişti direkte yatman gerekiyordu başım çatlıyordu eşim zorla poğaça yedirip ilaç içirdi öyle 4 saat uyudum kalktım mandalinaları yedim gene uyudum spor falan yok tabi ama mahvoldum anlatamam :KK61:
Gecmis olsun minik kelebek bak iyice dinlen haftasonu emi. Pztsiye bomba gibi gel ;)

Back