• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yilbasina Kadar 14 Kilo

nehirnil sagol cnm. sen nasil veriyorsun kac kilosun su an. cok zorlaniyorum. o kadar ugrasip vermedigimide gounce hepten sifir oluyor moralim. dikkat etmesem azicik cikiyorum hep.l
Canım bende pcos hastasıyım ama kilo veriliyor inan yavaş yavaşta olsa vücudunun direncini kırıyorsun sadece yürüyüş değil evde de spor yapmaya başla derim zaten kilo verdikçe pcosun etkisi azalıyor vücuda çok zararı olmuyor direk doktorlar söylüyor zaten biliyorsun:KK54:

Canım bir şey yememişsin ki sabah öğle açmışsın yani akşam 2 lavaştan ne olacak afiyet olsun:KK68:

Çok değil canım bugün dengelersin sen :KK49:

Baktimda hepiminizin hedeflerine en kilolunuz benmisim:D bebi destekleyin arkadaslar nolur.vereyim bende. Gerekirse diyetisyene yollayin beni:-*.iki ayda olsun biseyler on kilo bisey degil ama vermesi zulum gibi bisey:

Yok cnm ayni hatta hasta oldum konusamiorum dogru duzgun. Bogazim agriyo. Burnum tikali offf. Biraz gaz verinde bisey yemiyim yoksa arti olarak doncem pazartrsi
Geçmiş olsun canımbol bol vitamin al hasta olman artı çıkacağını göstermez hatta düşersin ben dün spor yapmadığım halde mesela 100 gr vermişim insan hastayken canı bir şey istemiyor bu sebepten kendi lehine çevir derim vazgeçme pazartesi merakla rakamını bekliyorum şaşırt biziEn Büyük KK:KK49:
nehirnil sagol cnm. sen nasil veriyorsun kac kilosun su an. cok zorlaniyorum. o kadar ugrasip vermedigimide gounce hepten sifir oluyor moralim. dikkat etmesem azicik cikiyorum hep.l

arkadaslar tartimlarimizi sabah ac karninami yapiyoruz.:)

İlk sayfa da güncel kilomuz var canım ben başladığımda beri ortalama hafta da 1 kilo ya da 700-800 gr muhakkak gidiyor her gün spor yapıyorum bazen aksasa da genel rutin yazıyoruz her sabah aç karnına iç çamaşırıyla tartılıyoruz yazıyoruz daha doğrusu pazartesi günleri tartı günü :KK76:60 ile başladım şuanda 56 kiloyum:KK68:

Kac ayda verdin nil?.
Ne sporu yapiyorsun tam olarK plates felanmi spor salonunami gidiyorsun yoksa. Bu arada tevrik.edeyin seni bunu bile ermek nucize sanki bana gore:)
Gecoçmiş olsun canımbol bol vitamin al hasta olman artı çıkacağını göstermez hatta düşersin ben dün spor yapmadığım halde mesela 100 gr vermişim insan hastayken canı bir şey istemiyor bu sebepten kendi lehine çevir derim vazgeçme pazartesi merakla rakamını bekliyorum şaşırt biziEn Büyük KK:KK49:

İlk sayfa da güncel kilomuz var canım ben başladığımda beri ortalama hafta da 1 kilo ya da 700-800 gr muhakkak gidiyor her gün spor yapıyorum bazen aksasa da genel rutin yazıyoruz her sabah aç karnına iç çamaşırıyla tartılıyoruz yazıyoruz daha doğrusu pazartesi günleri tartı günü :KK76:60 ile başladım şuanda 56 kiloyum:KK68:

Arkadaşlar merhaba ben buraya 15 dakika önce üye oldum sırf bu gruba katilmak için :KK16: aslında yıllardır forumda birçok konuyu takip ediyorum ama hiç üye olmayı düşünmedim. Kısmet bugüneymis :) bu grup aktif ve sıcak bir grup gibi geldi bana ..beni de araniza alır mısınız acaba :KK49:

Geçmiş olsun canımbol bol vitamin al hasta olman artı çıkacağını göstermez hatta düşersin ben dün spor yapmadığım halde mesela 100 gr vermişim insan hastayken canı bir şey istemiyor bu sebepten kendi lehine çevir derim vazgeçme pazartesi merakla rakamını bekliyorum şaşırt biziEn Büyük KK:KK49:

Nil haftalik zayiflama yarismasina bakarmisin etiketlemistim seni

Arkadaşlar merhaba ben buraya 15 dakika önce üye oldum sırf bu gruba katilmak için :KK16: aslında yıllardır forumda birçok konuyu takip ediyorum ama hiç üye olmayı düşünmedim. Kısmet bugüneymis :) bu grup aktif ve sıcak bir grup gibi geldi bana ..beni de araniza alır mısınız acaba :KK49:
Tabii ki canim hosgeldin ;)

Tartılmadın mı hiç canım bence vermişsin öyle hemen karalar bağlama 2 gün dikkat et hemen toparlar ki :KK8:
tartimin pili bitti ama halledicem ;)

Yok cnm ayni hatta hasta oldum konusamiorum dogru duzgun. Bogazim agriyo. Burnum tikali offf. Biraz gaz verinde bisey yemiyim yoksa arti olarak doncem pazartrsi
gecmis olsun canim senin basarabilecegini biliyoruz biz ;) patates kizartmasi yemeeee :KK70::KK19:

arkadaslar tartimlarimizi sabah ac karninami yapiyoruz.:)
evet canim nehirnil111 nehirnil111 nehirin dedigi gibi yapiyoruz :KK76:

Hisb
Tabii ki canim hosgeldin :KK66:
Hoş buldum :KK16: sanırım şimdi bilgilerimi yazdıktan sonra günlük rapor şeklinde yediklerimi ve kilomu yazmam gerekiyor .. ben 20 yaşındayim. Boyum 1, 58 kilom da iki hafta önce 62 ydi ama iki haftadır hem tartım arızalandigindan hem de kilo aldığımdan emin olduğumdan tartilmiyorum :cry: büyük ihtimalle 63-64 olmuşumdur . Çoook hızlı kilo alıp veriyorum

Hisb

Hoş buldum :KK16: sanırım şimdi bilgilerimi yazdıktan sonra günlük rapor şeklinde yediklerimi ve kilomu yazmam gerekiyor .. ben 20 yaşındayim. Boyum 1, 58 kilom da iki hafta önce 62 ydi ama iki haftadır hem tartım arızalandigindan hem de kilo aldığımdan emin olduğumdan tartilmiyorum :cry: büyük ihtimalle 63-64 olmuşumdur . Çoook hızlı kilo alıp veriyorum
Evet canim gun icinde yediklerini ve yaptiysan sporunu yaziyorsun. Her pazartesi de ac karnina kiyafetsiz tartilip bildiriyorsun ;) birbirimize yorumlar yapip kendimize getiriyoruz umarim sen de basarili olursun. Hedef kilon nedir tatlim?

Bugunku menuummm:kk77:

Sabah
2 yumurta
Yarim kk peynir
2 kirma zeytin
1 kucuk ceri domates
1 bardak cay

Ara
T.kahvesi
2 kucuk lokum

Oglen
2 dilim portakal
2 dilim elma
Yarim mandalina
2 kirma zeytin
2 antep fistigi

Aksamustu
1 tabak limonlu brokoli

Aksama Allah kerim kayinvalidemdeyim ne var bilmiyorum kiyisindan kosesinden tirtiklarim artik geri kalan saatlerde cay fln. :KK45:Bu arada ikibucuk saat yurudum :KK59:

Cahramnt in.menusunu gorunce ben neler yemisim.dedim:)
Kahvalti:
1yagda yumurta
2 kup dogranmis kasar
2 tatli catali bal
1catal cokelek
5 yesil zeytin ev yapimi
2 barsak cay( diyet icin degil cayi hep sekersiz icerim)
Yarim.lubnan ekmegi(suriye ekmegide deniyor su yuvarlar lavas gibi. Bu ekmek hakkinda.fikrinizi alambilirmiyim)

11.30 da bi kupa yesil cay ictim

12.30 bi kaseye yakin salata Ve bi bardak cay

2.30 5 yemek kasigi bulgur pilavi ve4 tane biber tursusu

4.30 da iki tane lahmacun yedim piyaz ve limonlu:-(:-(

8 gibi kara hurma yerim

yatmadan yarim saat oncede kucuk bikasede yogurt limon ve pul biberi karistirip yiyorum. Metobolizmami.hizlandiriyor.

Nasil arkadaslar cpkmu yemisim sizce ilk gun yorumunu ve elestirilerinizi.alabilirmiyim:-)

Evet canim gun icinde yediklerini ve yaptiysan sporunu yaziyorsun. Her pazartesi de ac karnina kiyafetsiz tartilip bildiriyorsun :KK66: birbirimize yorumlar yapip kendimize getiriyoruz umarim sen de basarili olursun. Hedef kilon nedir tatlim?
3 ay önce 54 kiloydum eğer yapabilirsem bu defa 54 ün altına inmek istiyorum :KK24: öğrenci oldugum için bir de vize final döneminde olduğum için spora pek vakit bulamayabilirim maalesef bu ay :KK61: neredeyse 1 aydır hergün "yarın diyete başlarım " diyip diyip yemeğe gömülüyorum :KK61: tek başına manevi destek ve sebep olmadan gerçekten zor oluyor bir diyeti devam ettirmek :KK43: umarım burda birbirimizin destekleriyle hepimiz hedef kilolarımıza ulaşırız :KK24::KK68:

Kahvalti:
1yagda yumurta
2 kup dogranmis kasar
2 tatli catali bal
1catal cokelek
5 yesil zeytin ev yapimi
Yarim.lubnan ekmegi(suriye ekmegide deniyor su yuvarlar lavas gibi. Bu ekmek hakkinda.fikrinizi alambilirmiyim)

4.30 da iki tane lahmacun yedim piyaz ve limonlu:-:-)-(

8 gibi kara hurma yerim

yatmadan yarim saat oncede kucuk bikasede yogurt limon ve pul biberi karistirip yiyorum. Metobolizmami.hizlandiriyor.

Nasil arkadaslar cpkmu yemisim sizce ilk gun yorumunu ve elestirilerinizi.alabilirmiyim:-)
Merhaba benim de ilk günüm

Kahvalti:
1yagda yumurta
2 kup dogranmis kasar
2 tatli catali bal
1catal cokelek
5 yesil zeytin ev yapimi

4.30 da iki tane lahmacun yedim piyaz ve limonlu:-:-)-(

8 gibi kara hurma yerim

Bana ilk gün için bunlar iyi gibi geldi :KK9::KK9:

Back