Dikkat et kendine
Mideyi fena bozmuşum dün geceden beri feci karnım ağrıyor
Bende de 5k adim var
Hava mis gibi, tam yurumelik, ama bilin bakalim ne oldu,
Buyuk sipa parmagini kirmis
Hastanedeler bekliyorum kucuk sipayla.
Gecmis olsunAlys
Galiba ruzgar carpti. Eve gelince bir usume tuttu. Bogazim agriyor hala.
Geldigimden beri yatiyorum
Tüh bende sporda çok terliyorum dikkat ediyorum ama iki gündür bogazim agriyofu bal zencefil karabiber atiyorum agzima birer cay kasigi sabah oğle aksam ilermeden gider insAllahGecmis olsunAlys
Galiba ruzgar carpti. Eve gelince bir usume tuttu. Bogazim agriyor hala.
Geldigimden beri yatiyorum
Yeme atagini atlatmış olmak başlı başına bi başarı tebrik ederim o ne güzel kardeş buluşmasi güzel olur ben kendi adıma bol hareketli verimli geçiyor günler şu sıraİyi akşamlar kızlarbirkaç gündür çok aktif olamadım, bugün okudum birikmiş mesajları. menüler, egzersizler harika, mükemmelsiniz ben de salmadım ama iki gündür iştahım kapalı ve spor yapasım da yok. kendimi mental olarak iyi hissetmediğim için biraz dinlenmeye çekildim. birkaç kez de duygusal yeme atağını başarıyla atlattım. kardeşim gelecek 1 haftalığına, belki bana iyi gelir bu. sizin keyifleriniz nasıl?
Merhabaİyi akşamlar kızlarbirkaç gündür çok aktif olamadım, bugün okudum birikmiş mesajları. menüler, egzersizler harika, mükemmelsiniz ben de salmadım ama iki gündür iştahım kapalı ve spor yapasım da yok. kendimi mental olarak iyi hissetmediğim için biraz dinlenmeye çekildim. birkaç kez de duygusal yeme atağını başarıyla atlattım. kardeşim gelecek 1 haftalığına, belki bana iyi gelir bu. sizin keyifleriniz nasıl?
aleyküm selam canımSelam kızlar daha yeni girdim kk ya, yorucu bir gündü benim için şimdi menü paylaşacağım spor yapamayacagim yine
Kızlar gece karnınız aşırı acıkınca ne yapıyorsunuz
İyi akşamlar
Kahvaltı
2 haşlanmış sosis
4 kiraz domates
1 salatalık
3 zeytin
Akşam
Bir tabak bulgur pilavi
Bir bardak ayran
Su 2 lt
Yürüyüş yaptım bol bol
Chocolita Cemoos
Eki Görüntüle 3329324
Su 2.5 lt3 Kasım Cuma
Aç karna limonlu su
Tarçın-hindistan cevizi yağlı türk kahvesi
Kahvaltı 11:30 600 kalori
8 zeytin
1 parca tulum peyniri
Domates, 1 havuç, maydanoz
Sahanda 1 yumurta
5 yk soğanlı ıspanak kavurma
1.5 dilim tbe
Ara 15:00 180 kalori
1 mandalina
120 kalori diyet dışı
Akşam 18:50 622 kalori
1 kepçe sebzeli tavuklu şehriye çorbası
144 kalori diyet dışı yemek
5 yk patlıcan yemeği
Salata
Su 2.5 lt
Yuruyengiller
Ben de tamamladim sonunda
Arrietty_ onca bisiklete seni de tamamlamis sayiyorum, hepinize benden yonca
Eki Görüntüle 3329363
Yok canim ya zumba kardiyo videolari falan denemem oldu ama sevemedim en sevdigim sporum kosu bandinda kosmak rampa yurumekFit cim sen adim disinda spor yapiyor musun?
Benim yarin spir gunum, o yuzden 10 k adimda kalicam.
Pazar da rest.
Ama pazartesi yeniden yollara dusebiliriz, hazirlan
Cocuklarin daha cabuk kayniyodur tabi icmeyi seviyosa kemik suyu corbasi falan icir çabucak kaynasin 7 aylikken benim oglanin köprücuk kemigi kirilmisti ay 1 ay resmen ustune titredik kontrollerde kaynamis diyene kadar olduk olduk dirildikKizlar herkes benim sipaya iyi dileklerini gondermis, hepinizi alintilayamadim.
Tesekkurler.
Sipanin keyfi gayet yerinde., zaten anladigim cok ufak bir kiril ve kendisi kaynayacak. Sadece dikkat etmesi gerekecek bir sure.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?