• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Bu haftaki sonuç için yani anladım canım. Kaldı 2 gün. Bende cezamı bitirmiş bulunuyorum deyince önceden vardı da onlar mı bitti diye düşündüm

Yok canım bu haftaki sonuç için 3 gün üst üste 6 bin adım attım bitirdim cezamı🥲 artı sonuç olunca 5 gün mü 6000 adım atılacak :(

Bu hafta şampiyon çıkmadı kızlar. Taraflar sabit ve + geldi. Ramazanın ilk haftası böyle bir dalgalanma bekliyordum. Listede sadece @gelgor eksi geldi. Tebrik ediyorum gelgörcüm 💗 Liste yıldızımız sensin ⭐️ Aslında direkt şampiyon olabilirdin bu hafta ama haftaya bir rekabet olması bu haftayı ayakta tutacak. Diğer yıldızımız lila95 lila95 ⭐
Bu hafta sabit geldi. Kilo almadı. Haftaya şampiyon olma şansı var. Şimdiden başarılar 😘
Teşekkür edeim canim 🌸 inşallah haftaya hepimiz eksi göruruz
3 mart pazartesi menü göndermeyenler
lila95 lila95 cumartesi pazar pazartesi menüleri
@Pembe Lotus
@gelgor
@labellevie
Cumartesi menu
Sabah 1 yumurta zeytin peynir 2d ekmek 1b cay

Aksam
1 cupura balik salata 2d ekmek
2lt su

Pazar
2 yumurta peynir zeytin yarim simit 2b cay

Aksam
1kase corba fasulye 2 d ekmek
2 lt su

Dunki menu
1 tost peynir zeytin domates 1b kahve

Aksam
1 kucuk icli kofte 1d ekmek peynir 2 ince dilim pastirma
1 avuc kabak cekirdegi
2lt su
Dunki adimim

Eklentiler

• 1000012887.webp
    1000012887.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 3
Yok canım bu haftaki sonuç için 3 gün üst üste 6 bin adım attım bitirdim cezamı🥲 artı sonuç olunca 5 gün mü 6000 adım atılacak :(
Şimdi baktım canım evet atmışsın ayağına sağlık. Ben haftasonu bakamadım ya, sanki haftaya pazartesiden başlamışız gibi oldum. Hızlıca tartıları alıp güncellemeleri yapmıştım. Çok da güzel hareket etmişsin

Teş

Teşekkür edeim canim 🌸 inşallah haftaya hepimiz eksi göruruz

Cumartesi menu
Sabah 1 yumurta zeytin peynir 2d ekmek 1b cay

Aksam
1 cupura balik salata 2d ekmek
2lt su

Pazar
2 yumurta peynir zeytin yarim simit 2b cay

Aksam
1kase corba fasulye 2 d ekmek
2 lt su

Dunki menu
1 tost peynir zeytin domates 1b kahve

Aksam
1 kucuk icli kofte 1d ekmek peynir 2 ince dilim pastirma
1 avuc kabak cekirdegi
2lt su
Dunki adimim
Adımın çok iyi 🌟

Şimdi baktım canım evet atmışsın ayağına sağlık. Ben haftasonu bakamadım ya, sanki haftaya pazartesiden başlamışız gibi oldum. Hızlıca tartıları alıp güncellemeleri yapmıştım. Çok da güzel hareket etmişsin
Teşekkür ederim canım benimde oruç başıma vurdu dedim adım atmadım mı😂

Oda bir deli fişekti geldi vereceğini verdi gitti 🫠 isteyince yapılıyor. Yine yaparız beraber. Niye öyle oldu uzun ömürlü olmadı onları bulmak lazım
Bende 65 e kadar verdim geri aldim ölculu yemedigimiz duzensiz beslendigimiz icin geri aliyoruz maalesef inşallah bu sefer almiyacagiz 😊

Bende 65 e kadar verdim geri aldim ölculu yemedigimiz duzensiz beslendigimiz icin geri aliyoruz maalesef inşallah bu sefer almiyacagiz 😊
İnşallah canım . Depresan kullanıyodum ben. Onu bırakınca delice bi boşluğa düştüm. 3 ayda 10 kilo geri geldi 🥹

Back