Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Omg gecmis olsun kuzum evdemi kalacan?
Yarin ekstra mesai almistim. Arayip iptal ettim. Ve evdeyim 4 gun olsa gerek. Veya iyi hissedince galiba. Artik corona ciddi degil. Ama bizim bolumde hastalarin bagisikligi cok dusuk. O yuzden 4gun olsa gerek

Saol bebis
Sana iyi uykular

Günaydin
Sabah evde test yaptim
Coronayim
geçmiş olsun canım
korona da artık insana adaptasyonunu gerçekleştirmiş bir grip virüsü. korkunçluğunu kaybetti çok şükür. iyice dinlenip bağışıklığını güçlendirmen iyi olacaktır. tekrar geçmiş olsun

Geçmiş olsun arriety nasıl hissediyorsun peki
Saol canim. Donuyorum ve sirtim agriyor

Tesekkur ederim.
Evet aslinda grip ondan daha tehlikeli bakiliyor. Yasinda boyleydim,ozamanda oldum bence. Test etmezdim ise gitmicek olmadan. Benim gibi manyak sadece gribim diyip gider

Aksilk esim iste. Annem cocuklara yemek birakacak. Portakal disinda birsey yiyemem gibi

Geçmiş olsun arri

Evet bende öyle yapmayı düşündüm kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta ve bol salata yapıp yedim ama sabah yürüyüşe çıkamadım uyku tatlı geldi alarm kurmuştum halbuki.

Guzel olmus,
Aksam ikramliklardan da ye, bak kizarim, hamile kadinlari uzmeyin bakem

Evde yapabildigini yap bugunluk, soyle bi odalari ziyaret et, her odada 5 kez squat yap

Merhabalar Chocolita ve Cemoos 'tan sağlık sorunlarım nedeniyle izin almıştım. Topiği çok özledim ama bi merhaba demek istedim. Çok şükür şuan bi tık daha iyiyim ama sıkıntım safra kesemde çıktı. İlaçlar ve bu aralar bozulan beslenmem yüzünden feci ödemliyim. Yine de tamamen bırakmış değilim spora devam ediyorum öğünlerime ve saatlerine çok dikkat ediyorum. Biraz daha toparlanıp döneceğim inşallah

Ahh lady özledik seni geçmiş olsun canım
Umarım faydası olur ilaçların dikkat et canım

Ahh lady özledik seni geçmiş olsun canım
Umarım faydası olur ilaçların dikkat et canım
Teşekkür ederim cemoşum pazartesi bildirim yapayım mı? Bayağı artı gelirim ama sıkıntı olursa sonraki pazartesi bildirim yapıp geri dönmeyi düşünüyorum zaten

Teşekkür ederim cemoşum pazartesi bildirim yapayım mı? Bayağı artı gelirim ama sıkıntı olursa sonraki pazartesi bildirim yapıp geri dönmeyi düşünüyorum zaten
Pazartesi sen yine bildirim yapta olmazsa listede etkisiz durursun zaten izilisin.
Öbür pazartesi de kilonun yüzdesini gireriz listede aktif olursun lady.
Zaten hafif kilolu olduğunuz için çok etki etmez diye düşünüyorum

Cemoş yemek yedikten sonra öyle bir şişiyorum ki aşırı göbekli dayılar oluyor ya ellerinde soda geziyorlar sürekli tıpkı onlar gibiyim o yüzden feci bir artıdan endişe ediyorum ama tamamdır bildirim yapacağım seve seve

Demek o safra kesesinden oluyormuş lady.
Bazen bende de oluyor o yemekten sonra sanki hamile gibi sisiyorum
Sen ihmal etme safra kesesi önemli

Günaydın kızlar
Kahvemi içip hemen spora bugün yoğun bi gün olacak önce market sonra pazar sonra günüm var oraya yetişmeye calisacagim
Merhaba Fit mutlu anne
Afiyet olsun canım.
Senden görünce ben de hindistan cevizi yağlı kahve yaptım, hindistan cevizi aroması ile hoş tatlı bit Türk kahvesi oldu, hoşuma gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…