Yarin ekstra mesai almistim. Arayip iptal ettim. Ve evdeyim 4 gun olsa gerek. Veya iyi hissedince galiba. Artik corona ciddi degil. Ama bizim bolumde hastalarin bagisikligi cok dusuk. O yuzden 4gun olsa gerekOmg gecmis olsun kuzumevdemi kalacan?
Tesekkur ederimGeçmiş olsun.
Geçmiş olsun canımGünaydin
Sabah evde test yaptim
Coronayim
Geçmiş olsun arriety nasıl hissediyorsun pekiGünaydin
Sabah evde test yaptim
Coronayim
geçmiş olsun canımGünaydin
Sabah evde test yaptim
Coronayim
Saol canim. Donuyorum ve sirtim agriyorGeçmiş olsun arriety nasıl hissediyorsun peki
Tesekkur ederim.geçmiş olsun canım
korona da artık insana adaptasyonunu gerçekleştirmiş bir grip virüsü. korkunçluğunu kaybetti çok şükür. iyice dinlenip bağışıklığını güçlendirmen iyi olacaktır. tekrar geçmiş olsun
Geçmiş olsun arriSaol canim. Donuyorum ve sirtim agriyor
Tesekkur ederim.
Evet aslinda grip ondan daha tehlikeli bakiliyor. Yasinda boyleydim,ozamanda oldum bence. Test etmezdim ise gitmicek olmadan. Benim gibi manyak sadece gribim diyip gider
Aksilk esim iste. Annem cocuklara yemek birakacak. Portakal disinda birsey yiyemem gibi
Günaydin
Sabah evde test yaptim
Coronayim
Kaptişim çook geçmiş olsunGünaydin
Sabah evde test yaptim
Coronayim
Evet bende öyle yapmayı düşündüm kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta ve bol salata yapıp yedimSabah ve ogle karbonhidrat yeme hic, aksama hakkin kalsin.
Evet bende öyle yapmayı düşündüm kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta ve bol salata yapıp yedimama sabah yürüyüşe çıkamadım uyku tatlı geldi alarm kurmuştum halbuki.
Ahh lady özledik seni geçmiş olsun canımMerhabalarChocolita ve Cemoos 'tan sağlık sorunlarım nedeniyle izin almıştım. Topiği çok özledim ama bi merhaba demek istedim. Çok şükür şuan bi tık daha iyiyim ama sıkıntım safra kesemde çıktı. İlaçlar ve bu aralar bozulan beslenmem yüzünden feci ödemliyim. Yine de tamamen bırakmış değilim spora devam ediyorum öğünlerime ve saatlerine çok dikkat ediyorum. Biraz daha toparlanıp döneceğim inşallah
Teşekkür ederim cemoşum pazartesi bildirim yapayım mı? Bayağı artı gelirim ama sıkıntı olursa sonraki pazartesi bildirim yapıp geri dönmeyi düşünüyorum zatenAhh lady özledik seni geçmiş olsun canım
Umarım faydası olur ilaçların dikkat et canım
Pazartesi sen yine bildirim yapta olmazsa listede etkisiz durursun zaten izilisin.Teşekkür ederim cemoşum pazartesi bildirim yapayım mı? Bayağı artı gelirim ama sıkıntı olursa sonraki pazartesi bildirim yapıp geri dönmeyi düşünüyorum zaten
Cemoş yemek yedikten sonra öyle bir şişiyorum ki aşırı göbekli dayılar oluyor ya ellerinde soda geziyorlar sürekli tıpkı onlar gibiyim o yüzden feci bir artıdan endişe ediyorum ama tamamdır bildirim yapacağım seve sevePazartesi sen yine bildirim yapta olmazsa listede etkisiz durursun zaten izilisin.
Öbür pazartesi de kilonun yüzdesini gireriz listede aktif olursun lady.
Zaten hafif kilolu olduğunuz için çok etki etmez diye düşünüyorum
Demek o safra kesesinden oluyormuş lady.Cemoş yemek yedikten sonra öyle bir şişiyorum ki aşırı göbekli dayılar oluyor ya ellerinde soda geziyorlar sürekli tıpkı onlar gibiyim o yüzden feci bir artıdan endişe ediyorum ama tamamdır bildirim yapacağım seve seve
MerhabaGünaydın kızlar
Kahvemi içip hemen spora bugün yoğun bi gün olacak önce market sonra pazar sonra günüm var oraya yetişmeye calisacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?