• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yaaa diyorumm çok tuhaf değişik bi salgın yaa benim arkadaşıminda dün ateşi çıktı oğlanın birden oda şaşkın noluyo diye okullumu seninkiler öyleyse bu okullu olmakta hasta olmakla hal oldu😔😔

Evet kuzum büyük okula gidiyor 😔

Kızlar bu arada dün eve dönünce yine çok hasta oldum. doktora gittim influenza dedi, ilaçlar verdi rapor verdi evde yatıyorum. Henüz tartilmadim bilginiz olsun.
arkecim çokk geçmiş olsun nassıl bir hastalık bu ya çocuk yetişkin demiyor herkesi kırıp geçiriyor dinlen bol bol olur mu

Kızlar bu arada dün eve dönünce yine çok hasta oldum. doktora gittim influenza dedi, ilaçlar verdi rapor verdi evde yatıyorum. Henüz tartilmadim bilginiz olsun.

Ahh canım çok çok geçmiş olsun bol bol dinlen . Ekinezya çayıda iyi deniyor . Midelerimiz çöplüğe döndü. Ben açıkçası ilaçlardan hiç fayda görmedim 😔 umarım sana yarar. Sen takviye yap bol bol.

arke arke Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Aslında mutluyumm çünkü cumartesi baya bi yedik kocamla kızımla parti yaptık kızım parti yapalim anne dedi kıyamadım salona koca sehpayı donattık yedik içtik güldük eğlendik güzeldii pazar tartıldım 70.6 olmuşum tabiiki ödemdi ogüne göre çok iyi gitmiş gramın ama cumartesiye bağlarsakta

Cumartesi 69.8 di
Bugün 69.9
+100gram 💜
Vaaaay😁 parti yapma fikri çık aklımdan 😆

Arkadaşlar bu 4. Defadır 78 kilo civariyim. (Aralıkta bu kilodan düşüp çıktığımi saymıyorum.)

2018-2022-2023 ve 2025 . Tam 4 defadır.
Yani 78 kiloyum resmen...

2018-2022 arası 68-69a dustum ve bu kiloya takıldım bir türlü aşağı inemedim diyordum.
O da bir nimetmiş !

Hadi bakalım yine o günleri iple çekiyorum🥰. 68 olup 67e ne zaman düşeceğim diye bekleyeceğim günler sizi seviyorum💜

Hayırlı geceler güzelliklerim :KK36:
Sizlere güzel şeyler söylemek o kadar çok isterdimki
Cumartesi son yazdığımdan sonra ani bel ağrım nüksetti tekrar. böyle bıçak sokulurcasına korkunç bir ağrı
Hiç içmek istemediğim halde elidee ağrı kesici kas gevşetici ne buldumsa içtim iftardan sonra banamısın demedi.
Pazar gününü hastanede geçirdik. Acilde iğne serum azcık geçer gibi oldu dedim oh iyi geldi. Etkisi geçince daha beter oldum.
Bugün beyin cerrahisindeydim.
Ben alelade kas ağrısı derken muayeneden sonra son geçirdiğim şeylerin devamı dendi. Ben :KK57: böyle kaldım. Doğru ağrım sağ tarafımdaydı
En son sağ tarafıma felç gelmişti. Ondan önceki aort sıkıntısından olabilirmiş.
Perşembe beyin emarım var.
Verdiği ilaçları aldım azcık geçer gibi oldu. Ayakta yazayım dedim hemen.Sizleri çok özledim :KK36:
Dua edin ne olur.
Ölüm Allah'ın emri, sürünmek istemiyorum :KK61::KK61:
Canım çok geçmiş olsun, inşallah emar sonucun çok iyi gelir. Umarım öncekiyle hiç bağlantısı olmayan basit kas ağrıları falandır, yüreğini ferah tut. İnşallah güzel haberler alacaksın.

Kızlar menulerimi yaziyim.

Pazar günü
Sabah tavuk suyu çorba 1dilim ekmek
Ara ıhlamur
Öğle 1 portakal 1 kivi
Ara 1zuber kahve
Akşam tavuk suyuna çorba portakallı kereviz 1dilim ekmek

Pazartesi
Sabah 3 hurma 3 ceviz kahve
Ara 1 hurma ıhlamur
Öğle yayla çorbası 1dilim ekmek
Ara ayran
Akşam 18.00 1 tabak portakallı kereviz yemeği, 1kase yoğurt 1 dilim ekmek
ıhlamur içerim.
Bugün şu yarım litre ancak içtim
arke arke Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun canım, menüler çok güzel, su çok çok az.
Kahvaltı 10.41
Eki Görüntüle 3553029

13.20
tarçınlı kahve

18.00
Pazı kavurma
YArım kepçe ezogelin çorba
Eki Görüntüle 3553030

2 litre su

arke arke Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun canım çok güzel menü.
Iyi akşamlar kızlar menumu yazayım

Sahur
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates biber yeşillik

İftar
1 kase mercimek çorbası
1 parça tavuk ve patlıcan yemeği

Su 2.5 lt
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 arke arke
Afiyet olsun canım çok güzel.
3 Mart menü
Sabahtan ikindiye kadar 1 elma 1 muz yarım portakal 2 bardak patlamış mısır kahve 5 kaju
16.00 4 çatal çubuk makarna
18.30 2 kepçe cennet çorbası 3 yk pilav 4 yk patates püresi yatağında tavuk sote bir dilim pide
Su 2 litre
Afiyet olsun canım, günün toplamında karbohhidrat miktarı biraz fazla olmuş.
İyi akşamlar 🌇

Bugün yediklerim :

Sahur : 2 yumurta, 2 dilim peynir, 4-5 ceviz, 1 bardak kefir, siyah zeytin

İftar : 1 kase mercimek çorbası, yarım tabak patlıcanlı güveç, 2 kaşık pilav, salata, 1 dilim güllaç

2 litre su
20 min boosted walk Leslie

Afiyet olsun canım, spor olduğu için güllaç çok sorun olmayacaktır.
3 Mart menüm
Sahur az peynir zeytin bir haşlanmış yumurta biraz ekmek ve çay
İftar iki tabak mercimek çorbası bir hurma az ekmek sonrası çay . arke arke Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa 💕 iftar hazırlığı sonrası derken çok yoruluyorum sporu arttıramadım 😔
Afiyet olsun canım güzel menü.
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
arke arke

🍂🍂🍂Pazartesi 🍂🍂🍂

🍂8.00

3 yumurta
2 dilim kaşar
12 zeytin
12 badem
Marul

🍂15.
1 dilim peynir+3 ceviz

🍂18.30
5 YK tavuk
3 YK brokoli
Salata

Çayın yanında 10 kabuklu fistik

🍂🍂🍂Spor 2800 adım
18 dk Ebru Şallı ile pilates🍂🍂🍂
Afiyet olsun canım menü de spor da güzel.

Evet canim doktor hava verdi ama hemşire ilacı reçeteye yazmamış. 😔. 15 20gündür yapıştık kaldık hastaneye. Sabaha kadar öksürdüler, tıkandılar. İlaçlarını veriyorum. Gerçek kestane balı yediriyorum , keçiboynuzu özü veriyorum , sütçü teyzemiz dut pekmezi verdi onuda veriyorum. Sürekli kemik suyu çorbalar , bitki çayları , taze meyve suları sıkıyorum ama hastalık yapıştı bize . P Purple58
Bunca şeyden sonra sen bi de iyi anne değilsin dimi, daha ne yapacaksın sen bu yavrulara. İyileşecekler inşallah.

Hayirli gunler kizlar
3 gundur hastanedeyim
Kizim rahatsizlandi
Testler felan yapiliyor.ne zamn cikacagimiz belli degil.bugun tartilamiyorum
Burda hasta refakatcisina yemek vermiyorlar
Esimde iftar icin mecbur disardan getiriyo.evimiz 1 saatlik uzaklikta
Oglanin birine ablam digerinide kaynanama bakiyo
Su mubarek gunlerde kizima da dua edin nolur
Ahhh güzel kuzuya geçmiş olsun, size de Allah kolaylıklar versin canım. O nasıl hastaneymiş öyle. İnsanlar nasıl her vakit dışarıdan yiyecek bulsun da yesin. İnşallah en kısa zamanda iyileşip evinize dönün.

Hayırlı geceler güzelliklerim :KK36:
Sizlere güzel şeyler söylemek o kadar çok isterdimki
Cumartesi son yazdığımdan sonra ani bel ağrım nüksetti tekrar. böyle bıçak sokulurcasına korkunç bir ağrı
Hiç içmek istemediğim halde elidee ağrı kesici kas gevşetici ne buldumsa içtim iftardan sonra banamısın demedi.
Pazar gününü hastanede geçirdik. Acilde iğne serum azcık geçer gibi oldu dedim oh iyi geldi. Etkisi geçince daha beter oldum.
Bugün beyin cerrahisindeydim.
Ben alelade kas ağrısı derken muayeneden sonra son geçirdiğim şeylerin devamı dendi. Ben :KK57: böyle kaldım. Doğru ağrım sağ tarafımdaydı
En son sağ tarafıma felç gelmişti. Ondan önceki aort sıkıntısından olabilirmiş.
Perşembe beyin emarım var.
Verdiği ilaçları aldım azcık geçer gibi oldu. Ayakta yazayım dedim hemen.Sizleri çok özledim :KK36:
Dua edin ne olur.
Ölüm Allah'ın emri, sürünmek istemiyorum :KK61::KK61:
Allah korsun kaptanım içini ferah tut inşallah sadece normal bir kas veya fıtık ağrısıdır. İnşallah mr sonuçların da güzel çıkar dualarımız seninle
:dua: kaptanlarım Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa ben izninizle ara istiyorum en azından ramazan bitene kadar hani dedim yaparım tamam sen halledersin kızım diye ama yok giremiyorum o kafaya bi türlü farketmişsinizdir menü yü yazamıyorum elim gitmiyor utandığımdan iki gün tamam dedim oldu bitti bugün başlıyorsun temizce ki başlıyorum da ama akşamları hüsran yani.. iyiki hazırlığa geçtim de takımları etkilemedim. çok üzülüyorum halime de aslında ekmek makarna pilav ağzıma sürmüyorum sahur da yapmıyorum su içip yatıyorum tek öğün iyi doygunluk hissi de var tamam hatta dün akşam 5 köfte bir tabak taze fasulye bir tabak salata yedim 4 4 lük menü yani su da tamam 2 lt spor da yapıyorum hergün çok şükür ama tatlı isteği geçmiyor geçmiyor geçemiyor o tatlıyı yiyince sanki yorgunluğum gidiyor çok konuştum helal edin hakkınızı en iyisi ben kafamı bi toparlayıp tam gaz bayramdan sonra döneyim inşallah boncuğum kızma bana emi o_O:KK23:
Valla çiçeğim benim de kimseye kızmaya hakkım yok aşırı derecede çıktım diyet kafasından verdiklerimi geri alacağım. Spor yapamıyorum zaten çok etkiliyor oruç. Menüler güzel aslında ama sahura kadar bekleyince ister istemez acıkıyorum kör olası boğazımı tutamıyorum maalesef. Her ramazan böyle oluyor kendime de sinir oluyorum

Back