• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

3 Kasim
Bugün hava güzelken araya bir yüruyus sıkıştırayim dedim sonra menü yazmadigimi farkettim bir parkta mola verip yaziyorum

Dkahvalti

Diyet beslendim
Ara
Kahve 3 hurma 10 badem
Aksam
Etli kuru fasulye +3 kasik pilav +cacık
Su 2 litre
Egzersiz şu an 4000 adim eve donus yolunda 8000 olur
Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita
20231103_163957.jpg

Sen adimi iyi artirdin ya, super bravo 👏🏽

Diyetisyen yok dimi artik?
Evet iyi yürüyordum. Maşallah dediğin 3 gün yaşamıyor valla 🙈🙈🙈🤣🤣 bugün yürüyüşe çıkmadım🙈🤣 diyetisyen yok ne olduysa onu bıraktıktan sonra oldu 🙈🤣 şaka bir yana şubatta bırakmıştım ve o zamanlar 63lerdeydim.

Son düzenleme:
Evet iyi yürüyordum. Maşallah dediğin 3 yaşamıyor valla 🙈🙈🙈🤣🤣 bugün yürüyüşe çıkmadım🙈🤣 diyetisyen yok ne olduysa onu bıraktıktan sonra oldu 🙈🤣 şaka bir yana şubatta bırakmıştım ve o zamanlar 63lerdeydim.

Aaa tuh,
Neyse yarin daha hareketli olsun o zaman 😀

İyi akşamlar güzel hanımlar 🤗
Cuma menüm
Sabah
Peynirli soğuk sandviç ( kepekli ekmek değildi 🥺) ve yeşil çay

Öğle
Kaşarlı tost

Ara
10 kadar çiğ badem, 2 kuru hurma

Akşam
Balık salata

Su: 1lt ancak olmuştur
Spor yok 🥺
Bugün nedense hiç doymadım aklıma neler geldi neler hep canım karbonhidrat istedi öğlen tost yaptım tekrar ben. Sabah karbonhidrat fazla olunca bence gün için de çok daha fazla acıktım ve suyu da az içinde bugün çook kötü geçti 🥺🥺 neden böyle oldu anlamadım

İyi akşamlar güzel hanımlar 🤗
Cuma menüm
Sabah
Peynirli soğuk sandviç ( kepekli ekmek değildi 🥺) ve yeşil çay

Öğle
Kaşarlı tost

Ara
10 kadar çiğ badem, 2 kuru hurma

Akşam
Balık salata

Su: 1lt ancak olmuştur
Spor yok 🥺
Bugün nedense hiç doymadım aklıma neler geldi neler hep canım karbonhidrat istedi öğlen tost yaptım tekrar ben. Sabah karbonhidrat fazla olunca bence gün için de çok daha fazla acıktım ve suyu da az içinde bugün çook kötü geçti 🥺🥺 neden böyle oldu anlamadım

Arada boyle gunler olabilir,
Canini sikma,

Aslinda asiri bir sey yememissin de.

Bu arada kızlar yarın akşam yakın bir arkadaşa davetliyiz daha doğru adamların yapacak işi var bizde bahane ile bir araya geleceğiz. Arkadaş artık son ayında hamile yemek için hazır bir karbonhidratlı bir şeyler yapacak🙈🥺 ama bende yanımda giderken nohutlu salata yapıp götüreyim dedim ondan yemem artık ya da taze fasülye yapıp götüreceğim. Sabahtan çıkıp yürürsem şahane olacak umarım bugünü yarın telafi edebilirim 🙏🏻🙏🏻

Bu arada kızlar yarın akşam yakın bir arkadaşa davetliyiz daha doğru adamların yapacak işi var bizde bahane ile bir araya geleceğiz. Arkadaş artık son ayında hamile yemek için hazır bir karbonhidratlı bir şeyler yapacak🙈🥺 ama bende yanımda giderken nohutlu salata yapıp götüreyim dedim ondan yemem artık ya da taze fasülye yapıp götüreceğim. Sabahtan çıkıp yürürsem şahane olacak umarım bugünü yarın telafi edebilirim 🙏🏻🙏🏻

Sabah ve ogle karbonhidrat yeme hic, aksama hakkin kalsin.

İyi geceler arkadaşlar, menümü yazayım geç kaldım.
Kahvaltı; 1 kase yoğurt içinde, 2 kaşık yulaf, 1 kaşık keten tohumu, biraz ceviz öğütülmüş.

Ara; kahve

2 tane küçük elma.

Çay yanında 1 kuru incir, biraz fındık.

Akşam domatesli pilav, buharda pişmiş karnabahar ve yoğurt.

Ya nedense yemekten sonra çok şiş hissetttim kendimi, yürüyüşe çıkayım dedim eşim tek göndermek istemedi çocuklar da geldi. Onlarla çıkınca illa bir kafeye gitmek istediler, 1 kahve içtim latte. 🤦🏽‍♀️ Saat 9 gibiydi.

Su 2 litre

11.500 adım.

Eklentiler

• IMG_2131.jpeg
    IMG_2131.jpeg
    80,2 KB · Görüntüleme: 24
Back