çok geçmiş olsunSagolun kizlar
Okulda bogusurken olmus iste, el parmagi,
simdi tum eli bir haftaligina alcilayacaklar.
Buyuk bisi degil, keyif yerinde zaten, ilgiyi pek sever
Güle güle git gel canımSırbistan a Allah kısmet ederse
süperSırbistan a Allah kısmet ederse
Geçmiş olsunBende de 5k adim var
Hava mis gibi, tam yurumelik, ama bilin bakalim ne oldu,
Buyuk sipa parmagini kirmis
Hastanedeler bekliyorum kucuk sipayla.
Geçmiş olsun.Bende de 5k adim var
Evettsüpergezmeyemi?
Hiç dayanamam. Yatar uyuruminşallah canım. ben de onu diliyorum. biraz ayakta kalınca ağrıyor gibi. çok hor kullanıyoruz bedenimizi ya. ben sanırım biraz sarsak davrandım vücuduma. hiç oturup dinlenmeyi bilen biri olmadım.temizlik yapacaksam bitmeden uyumuyordum mesela. sabah 5.6 ya kadar temizlik yapıp 7 de uyanıyordum. gece 2 den önce uyumuyordum. sabah zaten 7 de uyanıyorum.bu kadar hor kullanırsan onun da işte acısı çıkıyor
Amaan canın sağolsun. Böyle şeyleri dert etme.Yanlışlıkla bütün listeyi sildim az önceye kadar sinirden ağlamak üzereydim kızlar. Sagolsun mune abla geri getirdi. Çok kötüydu ya her şey gitti bir anda ve saatlerce uğraşmıştım. O yüzden şimdi biraz kafa iznine çıkıyorum. İlerleyen saatlerde olmadı yarın herkesin yeni grubunu yazacağım.
Gruplar vücut kitle endeksine göre belirlenecek. Zayıflar ve hafif kilolular birbiriyle, kilolu ve çok kilolular birbiriyle yarışacak.
Ben şimdi gidiyorum. Bir kan çekildi çünkü benden. Bu bahsettiğim her şeyi yapmıştım gitti. Olsun liste geri geldi en azından
Ellerine sağlık. 2nizde çok emek ediyorsunuz.. Bize düşen zayıflamak.Şöyle bir tabloya bakın.
Ben cumartesi annemde olsda gece 3 de olsa chodan bağımsız girip menü kontrolü yapıyorum.
Ayrıca mesajlariniza bakıyorum eksik varsa oradan nokta atışı yapıyorum.
Ayrıca bu haftadan sonra nerede olursam olayım choya benim yerime bak demem bu sorun da ortadan kalksin.
Eki Görüntüle 3326520
Eki Görüntüle 3326525
En iyisi bi şekilde kilo vermekŞimdi bir ayda 1.5 -2 kilo veremeyen bir hafta boyunca hergun 10000 adım atacak
Senin 20000 adım cezan var zaten sen şimdi evden çıkıp Türkiye'ye yürüsen ancak cezan biter
O yüzden sıkıntılı.
Haftada 500 gr iyi bence.sabah uyanınca aynada bi kolumu gördüm de pehlivan gibi olmuşum maşallah
12 kilo vermem gerekiyor
bi yandan çok geliyor. bi yandan ayda 4 kilo versem 3 ayda bitiyor. haleti ruhiyem karıştı
tam da bu gönderiyi yazarken oğlum diş çıkarma ağrısının sorumlusu binmişim gibi yine dişledi kolumu
eşek sıpası bi de acıtıyor
Bende öyle kadınlar gelmeden toplarım. Evde birinin işi dağınıklığı toplamak olsa.. O kişi ben olurdumYa evet, dolan dolan bitmiyor
Çok iyi olur ya
Nasıl yani 45 dknleskie 4500 adım micok az değil mi
Ya gelmeden evi topluyorsun, sonra da abla ev çok pisti ama diyorlar deli oluyorum, temiz olsa neden çağırayım
AminKızlar Allah razı olsun hepinizden 3haftadir neler yasadim anlatamam rabbim bütün hastalara şifa versin çok şükür
Gastrit varmis bide mikrop 2 haftalik sabah akşam toplam 3000 mg antibiyotik kullanip tekrar gideceğim mikrop sadece çok afedersiniz gaitada bakılıyormus
Sendende Allah razı olsun bonusum iyiki varsiniz
Bunu yapmak zor. Birde ben 50li kiloda olduğumdan bana uğraşma zayıfsın diyorlar. Görmesinler diyet yaptığımı falanBen mesela evde sürekli hareket halinde de olsam en fazla 3000 adım yapıyor bana. 10.000 de olsa faydası yok çünkü evde tin tin yapılan bir şey. Ama 10.000 atmaya gidiyorum diye dışarı çıkıldığı zaman @bendenizefenim müzikle falan bir tempoda yürüyorsun. O tempo kalbin hızı kalori yakmamizi sağlıyor
Aynen. Regl da bende çok çabalıyorumZaten tartı sonucu en büyük ödül aslında. Kolay gibi görünüyor ama hiç değil. Kendimle gün içinde kavga edip duruyorum diyete sadık kalmak için. Kafada bitirdigini düşünüyorsun mesela ama o kavga geldi mi geliyor. Alışkanlık kolay mı. Zamanla oturacak inşallah. O yüzden yani tartidaki eksinin anlamı fena
Offf çok güzel oluyorBenimde sevmedigim birsey var insanlar duyunca sasiriyor simdi ismini yazip bi 7000 bin daha almayayim da hani yesil yesil yapraklara sevgili pirincler sariliyor yatabagimda varsa yanimdakine veriyordum her zaman şok olmus gözlerle bakiyorlardi
Süt ya da su içiyorum. Ya da uyuyorum. Ya da 1 adet meyve yiyorum. Ama çoğunlukla uyuyorum.Kızlar gece karnınız aşırı acıkınca ne yapıyorsunuz
En iyisi su içip uyumak. Diyorum ki yediğimin hesabını kızlara veremem. En iyisi git yat diyorum. Ve yatıyorrm.Su içiyorum
Çok geçmiş olsunBende de 5k adim var
Geçmiş olsun. Çocuk olduğu için çabuk kaynar.Bende de 5k adim var
Ya tüh çok geçmiş olsunBende de 5k adim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?