• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

3 Kasım menüm
Öğlen
TB tost
2 bardak çay
Ara öğün
Bir erik
Türk kahvesi
Ara öğün 19.00
1 muz 1 mandalina
Akşam yemeği 20.00 civarı olacak
Tavuklu mantar sote
1 kase mercimek çorbası
Yoğurt

Sonra çay içerim belki 2-3 ceviz yerim
Gece kiraz sapı içerim
Su 1.5 litre ancak oldu
Adım sayısı az bugün full dinlendim.
Spor yok.

inşallah canım. ben de onu diliyorum. biraz ayakta kalınca ağrıyor gibi. çok hor kullanıyoruz bedenimizi ya. ben sanırım biraz sarsak davrandım vücuduma. hiç oturup dinlenmeyi bilen biri olmadım.temizlik yapacaksam bitmeden uyumuyordum mesela. sabah 5.6 ya kadar temizlik yapıp 7 de uyanıyordum. gece 2 den önce uyumuyordum. sabah zaten 7 de uyanıyorum.bu kadar hor kullanırsan onun da işte acısı çıkıyor😁
Hiç dayanamam. Yatar uyurum ☺️
Yanlışlıkla bütün listeyi sildim az önceye kadar sinirden ağlamak üzereydim kızlar. Sagolsun mune abla geri getirdi. Çok kötüydu ya her şey gitti bir anda ve saatlerce uğraşmıştım. O yüzden şimdi biraz kafa iznine çıkıyorum. İlerleyen saatlerde olmadı yarın herkesin yeni grubunu yazacağım.
Gruplar vücut kitle endeksine göre belirlenecek. Zayıflar ve hafif kilolular birbiriyle, kilolu ve çok kilolular birbiriyle yarışacak.
Ben şimdi gidiyorum. Bir kan çekildi çünkü benden. Bu bahsettiğim her şeyi yapmıştım gitti. Olsun liste geri geldi en azından
Amaan canın sağolsun. Böyle şeyleri dert etme.
Şöyle bir tabloya bakın.
Ben cumartesi annemde olsda gece 3 de olsa chodan bağımsız girip menü kontrolü yapıyorum.
Ayrıca mesajlariniza bakıyorum eksik varsa oradan nokta atışı yapıyorum.
Ayrıca bu haftadan sonra nerede olursam olayım choya benim yerime bak demem bu sorun da ortadan kalksin.
Eki Görüntüle 3326520
Eki Görüntüle 3326525
Ellerine sağlık. 2nizde çok emek ediyorsunuz.. Bize düşen zayıflamak.
Şimdi bir ayda 1.5 -2 kilo veremeyen bir hafta boyunca hergun 10000 adım atacak
Senin 20000 adım cezan var zaten sen şimdi evden çıkıp Türkiye'ye yürüsen ancak cezan biter 🙄
O yüzden sıkıntılı.
En iyisi bi şekilde kilo vermek
sabah uyanınca aynada bi kolumu gördüm de pehlivan gibi olmuşum maşallah:oops:
12 kilo vermem gerekiyor
bi yandan çok geliyor. bi yandan ayda 4 kilo versem 3 ayda bitiyor. haleti ruhiyem karıştı:KK23:
tam da bu gönderiyi yazarken oğlum diş çıkarma ağrısının sorumlusu binmişim gibi yine dişledi kolumu
eşek sıpası bi de acıtıyor :KK34:
Haftada 500 gr iyi bence.
Ya evet, dolan dolan bitmiyor 🤣

Çok iyi olur ya 😍

Nasıl yani 45 dknleskie 4500 adım mi 😱cok az değil mi

Ya gelmeden evi topluyorsun, sonra da abla ev çok pisti ama diyorlar deli oluyorum, temiz olsa neden çağırayım 😒
Bende öyle kadınlar gelmeden toplarım. Evde birinin işi dağınıklığı toplamak olsa.. O kişi ben olurdum😅
Kızlar Allah razı olsun hepinizden 3haftadir neler yasadim anlatamam rabbim bütün hastalara şifa versin çok şükür

Gastrit varmis bide mikrop 2 haftalik sabah akşam toplam 3000 mg antibiyotik kullanip tekrar gideceğim mikrop sadece çok afedersiniz gaitada bakılıyormus
Sendende Allah razı olsun bonusum iyiki varsiniz ❤️
Amin
Çok çok geçmiş olsun
Çok sevindim birşey çıkmamasına.
Ben mesela evde sürekli hareket halinde de olsam en fazla 3000 adım yapıyor bana. 10.000 de olsa faydası yok çünkü evde tin tin yapılan bir şey. Ama 10.000 atmaya gidiyorum diye dışarı çıkıldığı zaman @bendenizefenim müzikle falan bir tempoda yürüyorsun. O tempo kalbin hızı kalori yakmamizi sağlıyor
Bunu yapmak zor. Birde ben 50li kiloda olduğumdan bana uğraşma zayıfsın diyorlar. Görmesinler diyet yaptığımı falan
Zaten tartı sonucu en büyük ödül aslında. Kolay gibi görünüyor ama hiç değil. Kendimle gün içinde kavga edip duruyorum diyete sadık kalmak için. Kafada bitirdigini düşünüyorsun mesela ama o kavga geldi mi geliyor. Alışkanlık kolay mı. Zamanla oturacak inşallah. O yüzden yani tartidaki eksinin anlamı fena
Aynen. Regl da bende çok çabalıyorum
Benimde sevmedigim birsey var insanlar duyunca sasiriyor simdi ismini yazip bi 7000 bin daha almayayim da hani yesil yesil yapraklara sevgili pirincler sariliyor ya🤣tabagimda varsa yanimdakine veriyordum her zaman şok olmus gözlerle bakiyorlardi😅
Offf çok güzel oluyor
Kızlar gece karnınız aşırı acıkınca ne yapıyorsunuz
Süt ya da su içiyorum. Ya da uyuyorum. Ya da 1 adet meyve yiyorum. Ama çoğunlukla uyuyorum.
En iyisi su içip uyumak. Diyorum ki yediğimin hesabını kızlara veremem. En iyisi git yat diyorum. Ve yatıyorrm.

Bugün yediklerim
Uyaninca 1 tatli kaşığı bal

11 gibi mantarli omlet
Roka marul salatalık,5 zeytin 2 tane karabugday patlagi

Öğlen çörek otlu yogurt bi küçük armut 3 tane siyah üzüm

Aralarda kahve ve yesil cay ictim

Akşam 18:00 gibi 8 tane (ince sardim)lahana dolmasi yogurt

Spor
30dk leslie
80 mekik
80 alt karın
80 squat