Bu haftaki sonuç için yani anladım canım. Kaldı 2 gün. Bende cezamı bitirmiş bulunuyorum deyince önceden vardı da onlar mı bitti diye düşündüm
Teşekkür edeim canimBu hafta şampiyon çıkmadı kızlar. Taraflar sabit ve + geldi. Ramazanın ilk haftası böyle bir dalgalanma bekliyordum. Listede sadece @gelgor eksi geldi. Tebrik ediyorum gelgörcümListe yıldızımız sensin ️ Aslında direkt şampiyon olabilirdin bu hafta ama haftaya bir rekabet olması bu haftayı ayakta tutacak. Diğer yıldızımız lila95 ️
Bu hafta sabit geldi. Kilo almadı. Haftaya şampiyon olma şansı var. Şimdiden başarılar
Cumartesi menu3 mart pazartesi menü göndermeyenler
lila95 cumartesi pazar pazartesi menüleri
@Pembe Lotus
@gelgor
@labellevie
Şimdi baktım canım evet atmışsın ayağına sağlık. Ben haftasonu bakamadım ya, sanki haftaya pazartesiden başlamışız gibi oldum. Hızlıca tartıları alıp güncellemeleri yapmıştım. Çok da güzel hareket etmişsinYok canım bu haftaki sonuç için 3 gün üst üste 6 bin adım attım bitirdim cezamıartı sonuç olunca 5 gün mü 6000 adım atılacak
Adımın çok iyiTeş
Teşekkür edeim caniminşallah haftaya hepimiz eksi göruruz
Cumartesi menu
Sabah 1 yumurta zeytin peynir 2d ekmek 1b cay
Aksam
1 cupura balik salata 2d ekmek
2lt su
Pazar
2 yumurta peynir zeytin yarim simit 2b cay
Aksam
1kase corba fasulye 2 d ekmek
2 lt su
Dunki menu
1 tost peynir zeytin domates 1b kahve
Aksam
1 kucuk icli kofte 1d ekmek peynir 2 ince dilim pastirma
1 avuc kabak cekirdegi
2lt su
Dunki adimim
Teşekkür ederim canım benimde oruç başıma vurdu dedim adım atmadım mıŞimdi baktım canım evet atmışsın ayağına sağlık. Ben haftasonu bakamadım ya, sanki haftaya pazartesiden başlamışız gibi oldum. Hızlıca tartıları alıp güncellemeleri yapmıştım. Çok da güzel hareket etmişsin
Teşekkur ederim dun çok yürüdüm hemen hemen her yere yürüyerek gittim bugunden itibaren adimida ekliyecemAdımın çok iyi
Bana vurmuşlar canım senlik hiçbir şey yokTeşekkür ederim canım benimde oruç başıma vurdu dedim adım atmadım mı
Evett adımları görselli atalım ki buraları bir hareketlensinTeşekkur ederim dun çok yürüdüm hemen hemen her yere yürüyerek gittim bugunden itibaren adimida ekliyecem
Bu aralar baya durgun burasi Aynen canım diger arkadaşlarada motive olurEvett adımları görselli atalım ki buraları bir hareketlensin
İnşallah birlik olup coşturalımBu aralar baya durgun burasi Aynen canım diger arkadaşlarada motive olur
Oda bir deli fişekti geldi vereceğini verdi gitti
Bende 65 e kadar verdim geri aldim ölculu yemedigimiz duzensiz beslendigimiz icin geri aliyoruz maalesef inşallah bu sefer almiyacagizOda bir deli fişekti geldi vereceğini verdi gittiisteyince yapılıyor. Yine yaparız beraber. Niye öyle oldu uzun ömürlü olmadı onları bulmak lazım
Tabiki çokomİnşallah birlik olup coşturalımD u t yaparız değil mi
Rahata alışıyoz ondanOda bir deli fişekti geldi vereceğini verdi gittiisteyince yapılıyor. Yine yaparız beraber. Niye öyle oldu uzun ömürlü olmadı onları bulmak lazım
İnşallah canım . Depresan kullanıyodum ben. Onu bırakınca delice bi boşluğa düştüm. 3 ayda 10 kilo geri geldiBende 65 e kadar verdim geri aldim ölculu yemedigimiz duzensiz beslendigimiz icin geri aliyoruz maalesef inşallah bu sefer almiyacagiz
Çokom haftaya başlarım adımlara olur muEvett adımları görselli atalım ki buraları bir hareketlensin
Ahh ah cogumuz oyleyiz al ver al verTabiki çokom
hoş buldum canım yeni değil gedikliyim pinpon topu gidi gidip geri geliyorum
Gecmiş olsun canim bende sıkıldıkca yemeye vurdum hep o yüzden bu kilolar inşallah başaracazİnşallah canım . Depresan kullanıyodum ben. Onu bırakınca delice bi boşluğa düştüm. 3 ayda 10 kilo geri geldi
Başarcaz tabi . Bi kere değil defalarca başardık yine başarırızGecmiş olsun canim bende sıkıldıkca yemeye vurdum hep o yüzden bu kilolar inşallah başaracaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?