kısa süre için 16 tl oldu hanımlar elimden çıksın diye ...............
ürünlerin çok güzel tatlım kendim içinde baktım ..yeniler eklendi..........
collezione gri v yaka kazak 1-2 kez giyildi 15 tl
zara marka yakası inci düğmeli kazak 20 tl
mixray marka önden bağlamalı kazak sıfırdır hiç giyilmedi etiketini koparmışım sadece kullanırım diye 30 tl
tarçın-taba rengi etek 18 tl
erdem giyim siyah yakası detaylu bady 12 tl
beyaz tisört 8 tl
gri yazılı body 10 tl
herbiri 5 tl 36-38 e uyumludur.
nar çiçeği triko var canım bide hiç kullanılmadı bak bunları gördün mü bunlar kullanılmadı canım sıfır
canım bunlar..kotlar falanda var
ürün fiyatları 5-10-15-20 civarı indirimde yaparım bedenler 36-38-40 kalıbına uygundur detaylı fiyatları sorabilirsiniz.
^^^^^yeni ürünler eklendi^^^^
boşalttım canım
Eki Görüntüle 1030619 Eki Görüntüle 1030618 Eki Görüntüle 1030617 Eki Görüntüle 1030620
Canım bunlar satabılecegım elbıseler zevkıne hıtap ederse tabı.. Bunlarda benım begendıklerım.. Sen sayfamda yazdıklarına karar kılarsan eşit fiyatta tercıh yapıcam bende fiyatta bilgilendirirsen ona göre seçicem..
Eki Görüntüle 1030635 Eki Görüntüle 1030633 Eki Görüntüle 1030634 Eki Görüntüle 1030632
Bide bi eşofman takımı vardı kadife yeşil gibi demiştin o .. Sayfamda kalanları topiğimde yazdım sana görmedıysen
canım tek kadife elbise duruyor seçtiklerinden
Beyaz kalp detayı olan askılı bi bluzla bıde buzgulu beyaz askılı vardı canım onlar duruyor mu? Sayfalar çok ya zorlandım bıraz :)
Beyaz kalp detayı olan askılı bi bluzla bıde buzgulu beyaz askılı vardı canım onlar duruyor mu? Sayfalar çok ya zorlandım bıraz :)
canım hırka,elbise ,terlikler ,beyaz olan duruyor ..bende şimdi istediklerimi söyliyim fiyatlarını söyle ona göre o fiyat üstünden takas yapalım