Yeni ürünler eklendi ve kalanlarla 15. sayfa ve sonrasında...kaçırmayın bu fiyatlara

canım bunlara fiyat verir misin ona göre takası yapalım

Canım mor yelek 3 tl
Çanta 15 tl
Kırmızı elbise 20 tl
dantelli elbisemde 20 tl

Yalnız mor yelek arkasında tuylenme olmuş ben yeni farkettim onu göndermem o şekilde canım.

Onun yerıne batik belden oturan bu daha hoş canım gönderebilirim bunuda begenmıstın sanırım.. $1531607_431899890287298_1425555260_n.jpg

Tamam canım senınkılerı hesaplayalım ona gore seçeyim bende

canım toplam 63 tl tutuyo bunlar benimkiler ne kadar.

narçiçeği 15
beyaz dantelli bluz 10
elbise 15
terlikler23 63tl toplamda canım...mor tunik ne kadar bu arada istediklerimin bedenlerinide yazar mısın

Eklentiler

• $10.jpg
    $10.jpg
    9,4 KB · Görüntüleme: 61
  • $15.jpg
    $15.jpg
    8,3 KB · Görüntüleme: 50
  • $15tl.jpg
    $15tl.jpg
    52 KB · Görüntüleme: 60
  • $23.jpg
    $23.jpg
    7,8 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:
Canım mor yelek 3 tl
Çanta 15 tl
Kırmızı elbise 20 tl
dantelli elbisemde 20 tl

Yalnız mor yelek arkasında tuylenme olmuş ben yeni farkettim onu göndermem o şekilde canım.

Onun yerıne batik belden oturan bu daha hoş canım gönderebilirim bunuda begenmıstın sanırım..Eki Görüntüle 1030711

canım çanta ne kadar kullanıldı..
kırmızı demişsin ama şeftali rengi değil mi o uzun olan kaç beden?
dantlli elbise kaç beden
birde mor bele oturan kaç beden

canım çanta ne kadar kullanıldı..
kırmızı demişsin ama şeftali rengi değil mi o uzun olan kaç beden?
dantlli elbise kaç beden
birde mor bele oturan kaç beden

Canım msj atmıstım sana kıyafetler hakkında.. Çanta De facto geniş tatlı bir rengi var. 3-4 defa kullandım

canım napıyoruz kıyafetler 36-38 beden uyar mı

Canım sana 2-3 msj attım ama gitmiyor neden acaba :S

Kıyafetler 36 beden. Yalnız kırmızı elbiseyi gonderemeyeceğimi söylemiştim. Astarı kısa tüllü modellerden. Tülün uzun yerlerine ayakkabıyla basılmış, uzun zamandır dolaptaydı ben onu yenı gordum onu gonderemem yıkamadan anlayamam sonucta.. Onun dısındakılerı begendıysen bende onun fıyatına denk soyleyım yarın gonderelım canım uygun mudur?

Canım sana 2-3 msj attım ama gitmiyor neden acaba :S

Kıyafetler 36 beden. Yalnız kırmızı elbiseyi gonderemeyeceğimi söylemiştim. Astarı kısa tüllü modellerden. Tülün uzun yerlerine ayakkabıyla basılmış, uzun zamandır dolaptaydı ben onu yenı gordum onu gonderemem yıkamadan anlayamam sonucta.. Onun dısındakılerı begendıysen bende onun fıyatına denk soyleyım yarın gonderelım canım uygun mudur?

o zaman yerine başka bişey seçeyim 1 dk

Canım msj atmıstım sana kıyafetler hakkında.. Çanta De facto geniş tatlı bir rengi var. 3-4 defa kullandım

canım bunlar duruyo mu elbisenin boyu senin nerene geliyor bana olur mu sende boydan kısa gelir mş

Eklentiler

• $kalan1-2.jpg
    $kalan1-2.jpg
    7,6 KB · Görüntüleme: 54
  • $kalanelbise.jpg
    $kalanelbise.jpg
    13,1 KB · Görüntüleme: 60
canım bunlar duruyo mu elbisenin boyu senin nerene geliyor bana olur mu sende boydan kısa gelir mş

Canım bıtek sondakı fosforlu duruyor Ben kısa boyluyum 156 boyum bu bana uzun gelıyordu ben dolgu topukla gıyebılıyordum anca. Senın boyun daha uzunsa olur sanıyorum. 20 tl yıne 36 beden

Canım bıtek sondakı fosforlu duruyor Ben kısa boyluyum 156 boyum bu bana uzun gelıyordu ben dolgu topukla gıyebılıyordum anca. Senın boyun daha uzunsa olur sanıyorum. 20 tl yıne 36 beden

canım o fosforlu olanın mı eteğinde problem vardı hangisinde problme vardı.fosforlu dedğin şeftali rengi gibi oln mı

ewet canım o satıldı. yukarda beyaz bi hırka ve lacivert bi elbise sordum onlar duruyor mu..istediklerimin son halini resimlicem sana çünkü

3 resım vardı o dedıklerın satıldı malesef .. Ama en sondaki işte benım tarıf ettıgım onuda gondermıssın o satılmamıstı:) Isteyıp ıstemedıgını anlamadım suan. Sen son halını gonder bana canım bende ona gore sana resmedıyım bıraz cabuk olursak canım cıkmam gerek :/

Son düzenleme:

3 resım vardı o dedıklerın satıldı malesef .. Ama en sondaki işte benım tarıf ettıgım onuda gondermıssın o satılmamıstı:) Isteyıp ıstemedıgını anlamadım suan. Sen son halını gonder bana canım bende ona gore sana resmedıyım bıraz cabuk olursak canım cıkmam gerek :/

canım bunlar istediklerim hangisi durmuoyo..bi de tabi mavi çantayıda unutmayalım ...bende cüzdanlı çantayı.takasımız onla başladı çünkü asıl onları unutmayalım

canım bunlar istediklerim hangisi durmuoyo..bi de tabi mavi çantayıda unutmayalım ...bende cüzdanlı çantayı.takasımız onla başladı çünkü asıl onları unutmayalım

Canım 2. sıradakı elbıseyle 6.sıradakı beyaz hırka yok. dıgerlerı tamam. toplam 70 lira+çantalarımız tabiki :))

Canım bende az oncekılerın hepsını ıstıyorum birde nelerın kaldı bılmıyorum ama askılı 5 liralık falan olur bana sarı veya mor renk var mı?

canım toplam 63 tl tutuyo bunlar benimkiler ne kadar.

narçiçeği 15
beyaz dantelli bluz 10
elbise 15
terlikler23 63tl toplamda canım...mor tunik ne kadar bu arada istediklerimin bedenlerinide yazar mısın

Aslında terlik yerine daha pahalı bir kıyafette olabilir. Onerecegın varsa bakarım yoksa tamamdır canım..

Canım 2. sıradakı elbıseyle 6.sıradakı beyaz hırka yok. dıgerlerı tamam. toplam 70 lira+çantalarımız tabiki :))

Canım bende az oncekılerın hepsını ıstıyorum birde nelerın kaldı bılmıyorum ama askılı 5 liralık falan olur bana sarı veya mor renk var mı?

bende sarı bi elbise var yazlık penye onu koyarım sana fiyatını bilmiyorum şuan.olur mu öyle. bi de bişi bulursam hediyede koyarım

X