Yeni ürünler eklendi ve kalanlarla 15. sayfa ve sonrasında...kaçırmayın bu fiyatlara

Aslında terlik yerine daha pahalı bir kıyafette olabilir. Onerecegın varsa bakarım yoksa tamamdır canım..

canım sayfamdakilerin çoğu satıldı o yzden şuan pek bişi öneremiyorum aklıma gelince zaten söylüyorum fotoğrafını gösteriyorum sana o çok pahalı bi terlikti.1 kez giydim küçük geldi bana

19.sayfa itibariyle bak canım bu ara bakamadım sayfaya karıştı biraz.

Cnm bende bunları sorucam duruyormu dıye bırde sen benden bırtek o elbıseyemı istiyorsun baska varmı istediğin. Ben beklıyorum siz alışverişinizi tamamlayın onan sonra konusuruz bız karısmasın şimdi bakıyorum ben hala zaten :)

canım sayfamdakilerin çoğu satıldı o yzden şuan pek bişi öneremiyorum aklıma gelince zaten söylüyorum fotoğrafını gösteriyorum sana o çok pahalı bi terlikti.1 kez giydim küçük geldi bana

O zaman vazgeçtim canım terlikte tamamım zaten zor buluyorum kucuk oyle :)))

Olur canım tamam terligi cıkarıp sarı elbıseyı ekleyınce eş geliyorsa sorun yok hakka gırmek ıstemem..

yok canım terlği çıkarmicaz elbise fiyatı uygun bişey 5 tl falan vardır.

terlğin yanına tamamlamak için sarıyıda koyayım dedim.aynen hakka girmek istemem o yüzden fiyatlarına tektek baktım 3-5 hak geçtiysede benden yana helal olsun sende helal et

yok canım terlği çıkarmicaz elbise fiyatı uygun bişey 5 tl falan vardır.

terlğin yanına tamamlamak için sarıyıda koyayım dedim.aynen hakka girmek istemem o yüzden fiyatlarına tektek baktım 3-5 hak geçtiysede benden yana helal olsun sende helal et

Tabiki helal olsun canım :) İhtiyacım var dıye sormustum zaten tamamlar mı dıye. tamam tatlım o zaman ozelden bılgılerımı verıyorum sendende beklıyorum.:KK16:

Tabiki helal olsun canım :) İhtiyacım var dıye sormustum zaten tamamlar mı dıye. tamam tatlım o zaman ozelden bılgılerımı verıyorum sendende beklıyorum.:KK16:

canım bak sana koyacaklarım şunlar.....sarı elbise 6 tl imiş fiyatı 1 tl farketmez.... bir de hediye sarı bluz koyuyorum keten fırfırlı kumaş...

Eklentiler

• $Resim 096.jpg
    $Resim 096.jpg
    29,9 KB · Görüntüleme: 53
  • $Resim 094.jpg
    $Resim 094.jpg
    26,6 KB · Görüntüleme: 36
  • $7.jpg
    $7.jpg
    5,8 KB · Görüntüleme: 51
Cnm bende bunları sorucam duruyormu dıye bırde sen benden bırtek o elbıseyemı istiyorsun baska varmı istediğin. Ben beklıyorum siz alışverişinizi tamamlayın onan sonra konusuruz bız karısmasın şimdi bakıyorum ben hala zaten :)

Eki Görüntüle 1030790 Eki Görüntüle 1030791

bunlar takaslandı canım başka şeylerde beğenmiştim ama satılmış tek ürün için takasa girmk istemiyorum pek.başka şeyler ekleyince haberleşelim olur mu

Tamam canım. anladım urunlerı,hazırladım.. Mesajını beklıyorum.

şu siyah beyaz dantelli elbise gibi başka var mı o tarz elinde canım mor belden oturmalı da gelebilir diye düşündüm ama..elbise tarzı bişey varsa aslında öle bişey düşünebilirim

şu mor belden oturtmalı olan kolları dar mı canım esnek mi kumaşı koldan dar gelebilir belki

şu siyah beyaz dantelli elbise gibi başka var mı o tarz elinde canım mor belden oturmalı da gelebilir diye düşündüm ama..elbise tarzı bişey varsa aslında öle bişey düşünebilirim

Dar geliceğini zannetmiyorum canım öyle dapdar bi ürün değil.
Malesef canım o elbıse gıbı yok :/

Tamam canım. anladım urunlerı,hazırladım.. Mesajını beklıyorum.

canım tamam o zman istediklerimi koyarsın pakete. mavi çantayıda unutma sakın:KK70: bi de kafana göre bişi eklersin içine madem tayt yoksa ürünlerinin arasından bişi ekleyiver kafana göre.renkli bişiler olsun.:KK70:yarın ne zaman gönderirsin kargoyu ona göre telefonuma msj at canım gönderdiğinde.takip numarasını

Son düzenleme:
canım tamam o zman istediklerimi koyarsın pakete. mavi çantayıda unutma sakın:KK70: bi de kafana göre bişi eklersin içine madem tayt yoksa ürünlerinin arasından bişi ekleyiver kafana göre.renkli bişiler olsun.:KK70:yarın ne zaman gönderirsin kargoyu ona göre telefonuma msj at canım gönderdiğinde.takip numarasını

Endişelenme canım mavi çanta en önde :)) Sende siyah çantamı unutma :)) Tamam tatlım. Öğlen gönderebilirim no yu atarım gonderınce. Sende at mutlaka ben çok evde durmam çünkü :KK70: Artık kaçayım bir durum olursa haberleşiriz tatlım iyi geceler:KK16:

Endişelenme canım mavi çanta en önde :)) Sende siyah çantamı unutma :)) Tamam tatlım. Öğlen gönderebilirim no yu atarım gonderınce. Sende at mutlaka ben çok evde durmam çünkü :KK70: Artık kaçayım bir durum olursa haberleşiriz tatlım iyi geceler:KK16:

tamam canım çantalar inş ezilmez kargoda güzel paketleyelim olur mu kırılmasın sonra ..tamam canım görüşürz.

canım uzun elbisenin kemeri var mı aklıma geldi de

X