Yeni ürünler eklendi ve kalanlarla 15. sayfa ve sonrasında...kaçırmayın bu fiyatlara

canım yeşil etek duruyor.o tarz yine asker yeşili aynı beden bi eteğim daha var o da cepli..onu da veririm sana aynı fiyattan.diğeri satıldı canım

o hangisi o kadar çok urunun varki hangisine bakcagımı şaşırdım valla maşallh :)) 34-36 gömlekte olabılır elınde varsa etekte olabılır

o hangisi o kadar çok urunun varki hangisine bakcagımı şaşırdım valla maşallh :)) 34-36 gömlekte olabılır elınde varsa etekte olabılır

var canım olmaz mı sen benden beğen canım bi kaç ürün takaslayalım takas yapmışken benimden senden beğendiklerim var.çamaşırlar kullanıldı mı peki tatlım

var canım olmaz mı sen benden beğen canım bi kaç ürün takaslayalım takas yapmışken benimden senden beğendiklerim var.çamaşırlar kullanıldı mı peki tatlım

En fazla 1 kez gıyebıldım büyükler bana oldukça emanet gibi durdular zaten üstümde kullanmadım oyüzden bakmakla bitiiremiyorum ben senın sayfaları valla :)

En fazla 1 kez gıyebıldım büyükler bana oldukça emanet gibi durdular zaten üstümde kullanmadım oyüzden bakmakla bitiiremiyorum ben senın sayfaları valla :)

özellikle altı kullanıldı mı canım çamaşırın biraz hassasım da o konuda.bende iki tane sıfır kot var bak onlar sana olur üstünde etiketi var.sana koyarım bişiler daha yanına

özellikle altı kullanıldı mı canım çamaşırın biraz hassasım da o konuda.bende iki tane sıfır kot var bak onlar sana olur üstünde etiketi var.sana koyarım bişiler daha yanına

giymedim desem yalan olur dediğim gibi gıydım denedım yani.Ama durmadı pek üstümde.. Kot pantalon pek giymiyorum ben rahat vermıyor bana kotlar :))

Eki Görüntüle 966264 Eki Görüntüle 966269 Eki Görüntüle 966270

Şunlardan duran varsa 2 elbiseden biri de olabilir baştaki 10 tl sanırım cuzdan 5 ama ortadakı elbısenın fıyatı göremedım :44:

Eklentiler

• $þort1.jpg
    8,1 KB · Görüntüleme: 35
  • $kot22.jpg
    8,5 KB · Görüntüleme: 40
  • $çamaþýr2.jpg
    7,8 KB · Görüntüleme: 38
  • $çamaþýr1.jpg
    8,8 KB · Görüntüleme: 39
  • $tulum.jpg
    8,6 KB · Görüntüleme: 44
tamm o zaman bastakı elbise ve diger yeşil etek benım ıcın uygun sende bendekılere karar verınce takası yaparız.

tamam canım bi kaç ürün daha beğen gömlek falanda var canım.bi elbise daha var bende hiç kullanılmadı collezione markalı hiç giyilmedi

bu ceket sadece 10 tl s-m beden uyumlu 1 kere giyildi.gri siyah içi simli belden oturur.duruşu çok şıkkk....

Eklentiler

• $Resim 052.jpg
    39,3 KB · Görüntüleme: 89
  • $Resim 053.jpg
    67,3 KB · Görüntüleme: 41
  • $Resim 054.jpg
    36,3 KB · Görüntüleme: 48
37 numara ...36 numarada olur benim ayağım 36,5 çünkü normalde.
fiyatı sadece 6 tl...(yukarda yanlışlıkla başlığa 5 yazmışım)

Eklentiler

• $Resim.jpg
    55,4 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
36-38 bedene uygundur sıfır ürün..10 tl

Eklentiler

• $Resim 095.jpg
    41,6 KB · Görüntüleme: 41
  • $Resim 098.jpg
    43,1 KB · Görüntüleme: 32
bu çok tarz bluz 5 tll...s-m bedene uygundur.

Eklentiler

• $Resim 035.jpg
    40,2 KB · Görüntüleme: 32
  • $Resim 036.jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 32
bu çanta 25 tl oldu hiç kullanılmadı sıfırdır.

Eklentiler

• $ÇA.jpg
    48,1 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…