bu çantada hediye gelip hiç kullanmadıklarımdan derisi çok kaliteli..ön tarafıda cüzdan olarak kullanılıyor açılabilen gözü ile.çk orjinal duruşu var ..çantanın sapları müthiş farklı duruyor..sıfır olan bu çanta 35 tl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=967622&d=1391803947
bu ceketin üzerinde duruşunun resmi var mı canım? bununla takas yapabiliriz bende beğendiğin ürünleri
üstümde duruşu yok canım çekip koyarım ama yarın falan güzel bir duruşu var canım emin olabilirsin
bu hoşmuş canım kına setinden fiyatı düşebilirz ama kına sepeti buyuk oldugu için kargo fazla mı tutar bılmıyrm
tatlım bana tek kına sepeti lazım 1 tane sadece o da uygun fiyatlı bişi olsun istiyorum
ben sana tepsi ve sepet fıyatını demiştm canım tek sepet içn konuşalm yıne özel mesaj kutun dolmş buarada
ben sana tepsi ve sepet fıyatını demiştm canım tek sepet içn konuşalm yıne özel mesaj kutun dolmş buarada
bu hoşmuş canım kına setinden fiyatı düşebilirz ama kına sepeti buyuk oldugu için kargo fazla mı tutar bılmıyrm
canım msj sürem var ceket 10 elbise 10 yıldızlı tisört8 28 tl oluyo sen sepeti kaça veriosun ki:))tamam yarın ölçüp yazarım canım ceket esnektir olur yani
ben sepete 20 tepsiye 15 gıbı dusunmuştm çok mu aşmışım fiyatı hesap etmediydim senin beğendiğin tabak vardı ben de yün hırka vardı onları da eklerik hesap tutma mı şaka bi yana ceketin ölçülerini konuşalım yarın da uygun olursa ayarlarız bacım iyi geceler
canım ceketin ölçüleri omuz 44 kolaltı
42 kapalıyken
göbek kısmı40
tamam canım uygun gibi duruyor sen bi düşün üç ürünle takası, haftaiçi kargolarım sepeti inşallah,
diğer ürünlere de bak ben de onlardan eklerim sana özelden yazarsın istediğin ürünleri yarın haberleşelim yine
tamam canım uygun gibi duruyor sen bi düşün üç ürünle takası, haftaiçi kargolarım sepeti inşallah,
diğer ürünlere de bak ben de onlardan eklerim sana özelden yazarsın istediğin ürünleri yarın haberleşelim yine
kIZLar fiyatlar geliyor birazdan.....
1- lacivert tisört 7 tl -----36-38 beden
2-beyaz çiçekli önden cepli hırka 36-38 beden----15 tl
3-beyaz kırmızı çizgili sevenhill marka spor gömlek(etiketini kesmişim) 12 tl---36-38 beden
4.-oxxo marka mürdüm rendi tunik gömlek 20 tl ---36-38 beden
5-laciverli kremli hırka 8 tl ---36-38 beden
6-pembe mango fermuarlı hırka 15 tl--36-38 beden
7-gri salaş delikli triko 12 tl-36-38-40 akadar olur
8.taba rengi delikli bolera 10 tl--36-38 beden
9-polo garage krem rengi v yaka kazak 10 tl 36-38beden
10-mavili kahveli çiçekli şifon belden oturtmalı bluz 15 tl 36-38beden
11-mavili simli şort 4 tl 36-38 beden
12- (1.sıradaki ürünün boydan görüntüsü) 7 tl
13-mürdüm rengi önü boncuklu boğazlı bady cecil marka 6 tl 36-38beden
14-nisan marka salaş gri şifon bluz ister tunik olarak kullan. 36-38-40 kadar olur
15-kremli yakası fiyonklu taşlı(fiyonklu taşı ben kendim ekledim)birlikte 10 tl 36-38beden
16-MGN marka kısa kollu krem laciver triko 10 tl 36-38 beden etek üstüne çok uygun
17.etiketini kesmişim iyi marka ürünüdür hatırlamıyorum şuan belden volanlı bluz 8 tl 36-38 bende
18-pudra pembe önü örgü desenli leke marka kazak 12 tl 36-38beden
19-adilışık marka kısakollu kolu detaylı triko mürdüm rengi 15 tl 36-38
20-(17.ürünle aynı boydan resim)8tl
21-mor salaş düğmeli triko 20 tl 36-38 ince38 ayarında 40 bedene de olur
22-yeşil lcw marka kazak 10 tl 36-38 e olur
23-nisan marka mavili leoparfırfırlı etek ucu triko 10tl 36-38
24-nisan marka pudra bluz önü transparan detay 12 tl 36-38
25-batik model önü fırfırlı bluz 10tl
36-flora gucci (orjinal değil)görülen yere kadar kullanıldı 10tl
37-le secret givency marka görülen yere kadar kullanıldı 15 tl
38-pudra bluz vizon dantelli olan 10 tl 36-38beden
39-narçiçeği gri spor mağazasından alınmış tisört 15tl
toplu alımda indirim var bayanlar..dükkanauğramadan geçmeyin derim....