Telefondan bakiyrm simdi resimler gorunmuyor canim siyah bluzu ayir simdilik sen bana yarin yine net konusalm bir de ben ozel mesj atmstm geldi mi
hayır canım özelden gelmedi msj.tamam ayırdımbende senin sayfana bakim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Telefondan bakiyrm simdi resimler gorunmuyor canim siyah bluzu ayir simdilik sen bana yarin yine net konusalm bir de ben ozel mesj atmstm geldi mi
10 tl 10 tl
hadi kızlar elbiseler çok uygun fiyata...
Eki Görüntüle 966225 Eki Görüntüle 966226
canm bu ıkısı duruyormu duruyorsa ben bunları pe begendım :))
canım yeşil etek duruyor.o tarz yine asker yeşili aynı beden bi eteğim daha var o da cepli..onu da veririm sana aynı fiyattan.diğeri satıldı canım
o hangisi o kadar çok urunun varki hangisine bakcagımı şaşırdım valla maşallh :)) 34-36 gömlekte olabılır elınde varsa etekte olabılır
var canım olmaz mı sen benden beğen canım bi kaç ürün takaslayalım takas yapmışken benimden senden beğendiklerim var.çamaşırlar kullanıldı mı peki tatlım
En fazla 1 kez gıyebıldım büyükler bana oldukça emanet gibi durdular zaten üstümde kullanmadım oyüzden bakmakla bitiiremiyorum ben senın sayfaları valla :)
özellikle altı kullanıldı mı canım çamaşırın biraz hassasım da o konuda.bende iki tane sıfır kot var bak onlar sana olur üstünde etiketi var.sana koyarım bişiler daha yanına
giymedim desem yalan olur dediğim gibi gıydım denedım yani.Ama durmadı pek üstümde.. Kot pantalon pek giymiyorum ben rahat vermıyor bana kotlar :))
Eki Görüntüle 966264 Eki Görüntüle 966269 Eki Görüntüle 966270
Şunlardan duran varsa 2 elbiseden biri de olabilir baştaki 10 tl sanırım cuzdan 5 ama ortadakı elbısenın fıyatı göremedım :44:
canım en baştaki hariç diğerleri satıldı.
tamm o zaman bastakı elbise ve diger yeşil etek benım ıcın uygun sende bendekılere karar verınce takası yaparız.
tamm o zaman bastakı elbise ve diger yeşil etek benım ıcın uygun sende bendekılere karar verınce takası yaparız.
tamam canım bi kaç ürün daha beğen gömlek falanda var canım.bi elbise daha var bende hiç kullanılmadı collezione markalı hiç giyilmedi
canım tum konuların tum sayfalarına tek tek baktım başım döndü valla brde şu ıkısını buldum bana uygun ;
Eki Görüntüle 966316 Eki Görüntüle 966317