Yeni ürünler eklendi ve kalanlarla 15. sayfa ve sonrasında...kaçırmayın bu fiyatlara

tamam tatlım teşekkür ederim anlayışına :KK54:

rica edrim canım.bi de bendeki kotları da sayfana ekleyebilir misin bende straplez ve leoparı ekleyip isteyen jully ile iletişime geçebilir diye eklicem sayfama sende yapabilir misin bunu kotlar için.

senin yapmana gerek yok aslında tekrar kargo falan ugrasamıcam cnm kalsınlar bi arkdsıma hediye veririm daha iyi olur saol

bulsam ince birini bende hediye etmeyi düşünüyodumda bulamadım çevremde yine siteye koycaz mecburen.kotlar gerçktn çok güzel

ponponlu şalı beğendimde sendeki ama satış yapmadan bişiler alamıoyrm nakite ihitiycm var.takas düşünür msn bilmiyrm canım

sendekiler bana olmuyor biliosun bebişim 1 şal içinde takasa girilmiyor nakitin olunca ayırırm alırsın olurmu.. cok istediğim bişi olmayınca takasa zaten girmiyorum biliyorsn bnde sıkışıgım bu ara söylemiştim :2:

sendekiler bana olmuyor biliosun bebişim 1 şal içinde takasa girilmiyor nakitin olunca ayırırm alırsın olurmu.. cok istediğim bişi olmayınca takasa zaten girmiyorum biliyorsn bnde sıkışıgım bu ara söylemiştim :2:

olur tatlım haberleşelim tek ürün içinde kargo ücreti vermiyim.hallederiz.haberleşirz.öpt ii gceler.:KK54:

$image.jpg $image.jpg

Canım bu iki üründü

olur tatlım haberleşelim tek ürün içinde kargo ücreti vermiyim.hallederiz.haberleşirz.öpt ii gceler.:KK54:

nilaycım,posta kutun dolmuş boşaltıver canım.
sana haber veriyim dedim. bir arkadaşımdan rica ettim. kargonu benim adıma bugün gün içerisinde iş yerinden izin alıp gönderecek. seni daha fazla bekletmek istemedim. akşam geldiğinde kargo takip nosunu gönderirim. sende bugün benim botu gönderirsen sevinirim. :KK16: haberini bekliyorum, öptüm çookk:KK54:

nilaycım,posta kutun dolmuş boşaltıver canım.
sana haber veriyim dedim. bir arkadaşımdan rica ettim. kargonu benim adıma bugün gün içerisinde iş yerinden izin alıp gönderecek. seni daha fazla bekletmek istemedim. akşam geldiğinde kargo takip nosunu gönderirim. sende bugün benim botu gönderirsen sevinirim. :KK16: haberini bekliyorum, öptüm çookk:KK54:

tamam canım birazdan ptt ye gidip gönderiyorum bende göndericem

ManGO eLBİSE 15 TL

Eklentiler

• $Resim 042.jpg
    $Resim 042.jpg
    30,4 KB · Görüntüleme: 48
  • $Resim 043.jpg
    $Resim 043.jpg
    30,7 KB · Görüntüleme: 58
collezione elbise 15 tl hiç giyilmedi 36-38 bedene olur.

Eklentiler

• $Resim 045.jpg
    $Resim 045.jpg
    49,5 KB · Görüntüleme: 49
  • $Resim 044.jpg
    $Resim 044.jpg
    49,7 KB · Görüntüleme: 51
üstü sifon detaylı pudra elbise sıfır ürün 36-38 beden 20tl

Eklentiler

• $Resim 005.jpg
    $Resim 005.jpg
    27,1 KB · Görüntüleme: 59