hatırlamıorm msjları hep sildiğim için tekrar gelirler nasılsa msjla sana yönlendirirm cnm
msjı alıntılarken dikkat ederim cnım sayfanda.msjı düzenleme süresi dolmuş üzgünüm değiştirmeye çalıştım olmadı:26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hatırlamıorm msjları hep sildiğim için tekrar gelirler nasılsa msjla sana yönlendirirm cnm
msjı alıntılarken dikkat ederim cnım sayfanda.msjı düzenleme süresi dolmuş üzgünüm değiştirmeye çalıştım olmadı:26:
tamam tatlım teşekkür ederim anlayışına
rica edrim canım.bi de bendeki kotları da sayfana ekleyebilir misin bende straplez ve leoparı ekleyip isteyen jully ile iletişime geçebilir diye eklicem sayfama sende yapabilir misin bunu kotlar için.
tamam cnm yapayım
tşkler canım
senin yapmana gerek yok aslında tekrar kargo falan ugrasamıcam cnm kalsınlar bi arkdsıma hediye veririm daha iyi olur saol
sağolasn cnm o senin guzelliğin evet keşke olsaydı olsn alan olur ucuz sonucta çok öptümbulsam ince birini bende hediye etmeyi düşünüyodumda bulamadım çevremde yine siteye koycaz mecburen.kotlar gerçktn çok güzel
sağolasn cnm o senin guzelliğin evet keşke olsaydı olsn alan olur ucuz sonucta çok öptüm
ponponlu şalı beğendimde sendeki ama satış yapmadan bişiler alamıoyrm nakite ihitiycm var.takas düşünür msn bilmiyrm canım
sendekiler bana olmuyor biliosun bebişim 1 şal içinde takasa girilmiyor nakitin olunca ayırırm alırsın olurmu.. cok istediğim bişi olmayınca takasa zaten girmiyorum biliyorsn bnde sıkışıgım bu ara söylemiştim :2:
ii geceler cnm tamamolur tatlım haberleşelim tek ürün içinde kargo ücreti vermiyim.hallederiz.haberleşirz.öpt ii gceler.
olur tatlım haberleşelim tek ürün içinde kargo ücreti vermiyim.hallederiz.haberleşirz.öpt ii gceler.
nilaycım,posta kutun dolmuş boşaltıver canım.
sana haber veriyim dedim. bir arkadaşımdan rica ettim. kargonu benim adıma bugün gün içerisinde iş yerinden izin alıp gönderecek. seni daha fazla bekletmek istemedim. akşam geldiğinde kargo takip nosunu gönderirim. sende bugün benim botu gönderirsen sevinirim. haberini bekliyorum, öptüm çookk