- 3 Aralık 2011
- 10.447
- 12.578
tamamcanım bu likralı haberin olsun.başka beğendiğin yok mu eklediklerimden
canım ihtiyacım olan pek bişi yok fazlasıyla alışveriş yaptım o yüzden öyle pek bişi alamıyorum artık çok ihtiyacım olanları sadece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamamcanım bu likralı haberin olsun.başka beğendiğin yok mu eklediklerimden
canım ihtiyacım olan pek bişi yok fazlasıyla alışveriş yaptım o yüzden öyle pek bişi alamıyorum artık çok ihtiyacım olanları sadece
takaslık çanta var mı elinde?tamam canım para vermicen takas dedim ya:)
hedo ne zman ölççen pantolonu .
canım yarın ölçücem haber vericem şimdi müsait olamıyorum
ok canım.ders mi çalışıosun:)
aynen kuzum
tahmn ettim canım.ben o yollardan geçeli 5 sene olmuş hadi tutmayayım seni öptüm
ahh ahh darısı banaa.. sağol bebekim bende çok öptüm
Abenim talihsiz arkadaşım şaka şaka,saat 3 de kargo kapısındaydım 2.30 da kapanmış sistem almadılar cnm,çok üzgünüm,pazartesiye kaldı,iyi haber trençkotun kemeri cebinden çıktı bayılcaksın hediyeme
tamam canım kargo sana gelmedi galiba.tşk ederim bende..kargoyu cuma gönderdiğim için merak etmiştim
canım çok özür dierim açıklama yapmamışım mahöup oldum ürünler geldi çok güzeller cnm saolasın hediyelere de gü
zeller inş sen de beğenirsin tatlım
Elbiseler 10 tl olduuuu kızlar.
olsun canım sorun değil.beğenmene çok sewindim ahhh o gönderdiğim elbise keşke bana olsaydı valla çok beğenmiştim onu:)iyi günlerde kullan canım
burdaki 2. sıradaki elbiseden bahdediyorum canım boyu çokmu uzun dizüstü kullanıyorum ben hep
bide bu birleşikmi yoksa sen kombin mi yaptın kombinde kombini ne kadar bedeni ne
Eki Görüntüle 960006
burdaki 2. sıradaki elbiseden bahdediyorum canım boyu çokmu uzun dizüstü kullanıyorum ben hep
bide bu birleşikmi yoksa sen kombin mi yaptın kombinde kombini ne kadar bedeni ne
Eki Görüntüle 960006