Yeni ürünler eklendi ve kalanlarla 15. sayfa ve sonrasında...kaçırmayın bu fiyatlara

Abenim talihsiz arkadaşım şaka şaka,saat 3 de kargo kapısındaydım 2.30 da kapanmış sistem almadılar cnm,çok üzgünüm,pazartesiye kaldı,iyi haber trençkotun kemeri cebinden çıktı bayılcaksın hediyeme

Abenim talihsiz arkadaşım şaka şaka,saat 3 de kargo kapısındaydım 2.30 da kapanmış sistem almadılar cnm,çok üzgünüm,pazartesiye kaldı,iyi haber trençkotun kemeri cebinden çıktı bayılcaksın hediyeme

tamam canım kargo sana gelmedi galiba.tşk ederim bende..kargoyu cuma gönderdiğim için merak etmiştim

canım çok özür dierim açıklama yapmamışım mahöup oldum ürünler geldi çok güzeller cnm saolasın hediyelere de gü
zeller inş sen de beğenirsin tatlım

olsun canım sorun değil.beğenmene çok sewindim ahhh o gönderdiğim elbise keşke bana olsaydı valla çok beğenmiştim onu:)iyi günlerde kullan canım

olsun canım sorun değil.beğenmene çok sewindim ahhh o gönderdiğim elbise keşke bana olsaydı valla çok beğenmiştim onu:)iyi günlerde kullan canım

Evet elbisen güzel canım ama benim elbisem daha güzelllllllllll:))İnş sen de benimkini beğenirsin ben giyemedim sen giyesin ühüühü:)

Eklentiler

• $Resim 168.jpg
    $Resim 168.jpg
    54,4 KB · Görüntüleme: 36
evet kuzum o elbise boyunu ölçermisin rica etsem bende elbiselerimin boyunu ölçeyim

X