sağol canım fiyatı oldukça uygun dolapta kalabalık yapmasın diye satıyorum bende yeşil bi abiye daha var ama annemde resmini çekemiyorum şu an acelen yoksa onu da koyarım bi ara o daha uçuş uçuş tüllü açık yeşil askıları ince taşlı
olur canım koy bakarım ben
su yeşili koton pantolon ölçülerini canım yarın bana yazarmısın ..bide beyaz gömlek kızlı olan ....
olursa bnmdir tatlım...
canım pantolon 38 beden yazıyor hiç giymedim sadece denedim.sonra kenarda kaldı giymek kısmet olmadı daha aldığım gibi aldığım şeyleri yıkamadan giymem yıkamamışm bile düşün yani:)) mowell pembe kızlı gömlek çok hoş duruyo arka detayı ve öndeki resim çok değişik .bunları sana ayırıyorum canım ..17 tl toplam bişey daha alda takı falan düz 20 olsun:))tamam canım olur.
canım pantolon 38 beden yazıyor hiç giymedim sadece denedim.sonra kenarda kaldı giymek kısmet olmadı daha aldığım gibi aldığım şeyleri yıkamadan giymem yıkamamışm bile düşün yani:)) mowell pembe kızlı gömlek çok hoş duruyo arka detayı ve öndeki resim çok değişik .bunları sana ayırıyorum canım ..17 tl toplam bişey daha alda takı falan düz 20 olsun:))
su yeşili koton pantolon ölçülerini canım yarın bana yazarmısın ..bide beyaz gömlek kızlı olan ....
olursa bnmdir tatlım...
koton mu yazmışım bilmiorum ama markası mangoymuş canım 36-38 arası giyiyosan olur.
kızlar bu ürünlerin hepsi 5 tl oldu sadece 5tl......
hadi kızlar 3e 5e neler var neler....
MESAJ KUTUN DOLU evet aldım almasına ne aldım cüzdanlar göründüğü gibi büyük ve istedğim gibi gelmedi toz farda hepsi kırılmış poşete dökülmş kargo yerinde çöpe attımkızlar ürünlerin fiyatları..tekli olarakta satın alabilir isteyen.
1. kolye küpe takımı 6 lira
2.avon for avay simli dekolte ve vücut kremi 6 lira
3.takı seti 10 lira
4.nail tırnak pulu kırmızı küpeler ve baykuşlu küpeler hepsi 6 lira
5.siyahlı sarılı saat 10 lira clz marka saat 7,5 lira
6.pembe kolye ve lila taşlı küpeler 7,5 lira
7.sırataşlı lastikli abiye bileklik(paket içinde),mavi kalpli küpeler,siyah ipli renkli taşlı bileklik hepsi 8 lira
8.kalpli eskitme metal kolye 5 lira
9.kahveli kremli kürklü yelek 10 lira
10.lacivertli sarılı sweet 7 lira
11.lcw marka eşofman altı 10 lira
12.siyah merserize salaş kazak 7 lira
13.asker yeşili eşofman takımı 20 lira
14.mavili önden düğmeli hırka 10 lira
15.gri önden kuşaklı hırka 15 lira
16.siyah yakası kırmızı kalpli dantelden olan tisört 5 lira
17.mor renkli askılı tunik 7 lira
18.siyahlı grili leopar askılı tisört 5 lira
19. yarasa kollu beyaz kuşlu tisört 4 lira
20. rodi mood gözlük 10 lira
21.kalp kutulu toz far paleti 7 lira
22. kahverengi kırmızı zımbalı cüzdanlar ikisi 8 tanesi 5 lira
23.taçlar tanesi 2 lira
24.metal askılı mor tisört 5 lira
25.siyah pullu straplez tunik 7 lira
26.mor düğmeli triko 7 lira
MESAJ KUTUN DOLU evet aldım almasına ne aldım cüzdanlar göründüğü gibi büyük ve istedğim gibi gelmedi toz farda hepsi kırılmış poşete dökülmş kargo yerinde çöpe attım
fiyatlar düştüü kızlar..kaçırmayın.
kadife üstün altı yokmu takımı bozdunmu canım...tam ölçer misin bana bu takım...10 tl 10 tl
kadife üstün altı yokmu takımı bozdunmu canım...tam ölçer misin bana bu takım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?