Yeni ürünler eklendi ve kalanlarla 15. sayfa ve sonrasında...kaçırmayın bu fiyatlara

canım 20 tl idi normalde altının paçasında sökülme gibi bir problem varmış sonradan gördüm kimseyi mağdur etmek istemem kaldırdım.üstü 10 tl sadece

şu takım üstü var ya onun yanında cepli pantolon var griside var onun paçaları fermuarlı çok hoş bişey 10 tl o da bak derim beğenirsen mailini ver üstümdeki duruşunu gör canım

valla haftasonu yada haftabaşı bakalım cnm hbr vericem ilk iş sana ben merak etme yeşili görsen yeter ....
onlar bunlardan daha güzel haberin olsun :KK66:
:KK1: :KK1: :KK1: :KK1: :KK1: :KK1:

ben orjinal nike adidas ürünlerini kullanıorum kalitesi duruşu çok hoşuma gidiyo elinde eşofman altı olursa adidas nike haber ver.o iki nike tisörtede bişeyler yaparsın artık bana.ikisi kaça olur şimdiden alıyım fiyatıda:Fözelden gel...

valla haftasonu yada haftabaşı bakalım cnm hbr vericem ilk iş sana ben merak etme yeşili görsen yeter ....
onlar bunlardan daha güzel haberin olsun :KK66:
:KK1: :KK1: :KK1: :KK1: :KK1: :KK1:

sana gönderdiğim ayakkabıyı çok beğenerek almıştım zaten doğru düzgün giymek nasp olmadı.ayağımda problem var izmire geldiğimde ordaki hastaneye gitcemo yüzden giyemedim.bak bi de vizon rengi var çizmelerden o da doğru düzgün giyilmedi çok hoş bileğinde 2 düğme var dar paça kotla 1-2 kez giydim ofiste o da.çok hoş duruyor grçekten derisi taşlandırılmış ince derilerden bitmştim alırken ayakkabıyı.37 numara o da bu arada::KK1::KK1:

sana gönderdiğim ayakkabıyı çok beğenerek almıştım zaten doğru düzgün giymek nasp olmadı.ayağımda problem var izmire geldiğimde ordaki hastaneye gitcemo yüzden giyemedim.bak bi de vizon rengi var çizmelerden o da doğru düzgün giyilmedi çok hoş bileğinde 2 düğme var dar paça kotla 1-2 kez giydim ofiste o da.çok hoş duruyor grçekten derisi taşlandırılmış ince derilerden bitmştim alırken ayakkabıyı.37 numara o da bu arada::KK1::KK1:
,
ben ayakkabıları kendime almadım canım kardeşime aldım haftasonu götürücem diğerinide link atarım bakar kardeşim netleşiriz cnm...

ben orjinal nike adidas ürünlerini kullanıorum kalitesi duruşu çok hoşuma gidiyo elinde eşofman altı olursa adidas nike haber ver.o iki nike tisörtede bişeyler yaparsın artık bana.ikisi kaça olur şimdiden alıyım fiyatıda:Fözelden gel...

sen önce görrr fiyatı sonraa... beğenirsen kuzuuuu ....
evlende gel sen izmir e ben haziranda ada ya taşınıom :)
:KK8: :KK8: :KK8: :KK8: :KK8: :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

X