Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi outoffit
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Şubat 2024
- 5.896
- 6.091
- 113
Yapma yaaa, bazı kadınlar hemen adet oluyormuş sende de öyle oldu demek. Emaaaan bir de onunla uğraşacağız şimdiYa kızlar ya 40. Gün lekelenmelerim bitmişti benim dedim umarım geç adet olurum daha 14 gün geçti adet oldum ben yaa inanın ağlayacam adet oldum diye diyordum geç oluyır herkes bende öyle olurım ama yok hemen geldi
Sorma ya korkuyorum bir de şuan ağrım olursa ben napacam diye paroldan başka çare de yok şuan hafif var ama umarım artmazYapma yaaa, bazı kadınlar hemen adet oluyormuş sende de öyle oldu demek. Emaaaan bir de onunla uğraşacağız şimdi
Başka yerlere transfer oldular gaaba.grup epey sessizleşti sanki. dutluk oldu buralar :))
ben küçücük bebeği ayağımda sallıyorum resmen. hunharca değil ama hafif hafif sallıyorum yani. biraz sakinleşiyor. karnını sarmak iyi geldi bize. kundağın içinde bel bandı gibi bir şey vardı onu taktım bugün hep. daha rahat çıkardı sanki ve ağlama krizleri çok uzun sürmedi. bu gaz olayını anca böyle ara ara hafifletebiliyoruz işte tamamen bitmiyor
Ben de Arada sallıyorum ama her zaman hoşuna gtmiyor bizimkinin bazen uyuyor bazen uyumuyor. Bir de erken sevinmek istemiyorum ama relectaz damla kullandım bugün 2-3 kez iyi geldi sanki. 1-2 gün daha kullanmam lazım işe yarıyor diyebilmem için
Aiyy baya erken olmuş. Belki lekelenme gibi birseydir adet diildir devamı gelmezSorma ya korkuyorum bir de şuan ağrım olursa ben napacam diye paroldan başka çare de yok şuan hafif var ama umarım artmaz
- 28 Ağustos 2018
- 1.212
- 1.280
- 133
inş işe yaramıştır bizimki pıt pıt gaz çıkarıyor yarım saattir buna rağmen kasılıp ağlıyor bu ne menem bitmez bi şeymiş ya ölüyorum uykudanBaşka yerlere transfer oldular gaaba.
Ben de Arada sallıyorum ama her zaman hoşuna gtmiyor bizimkinin bazen uyuyor bazen uyumuyor. Bir de erken sevinmek istemiyorum ama relectaz damla kullandım bugün 2-3 kez iyi geldi sanki. 1-2 gün daha kullanmam lazım işe yarıyor diyebilmem için
Canım ben de sallıyorum yapmam dediğim nr varsa yapıyorum o beni yönetiyor resmen. Bizde gazdan muzdaribiz tüm gün bebişle uğraşmaktan anam ağlıyorgrup epey sessizleşti sanki. dutluk oldu buralar :))
ben küçücük bebeği ayağımda sallıyorum resmen. hunharca değil ama hafif hafif sallıyorum yani. biraz sakinleşiyor. karnını sarmak iyi geldi bize. kundağın içinde bel bandı gibi bir şey vardı onu taktım bugün hep. daha rahat çıkardı sanki ve ağlama krizleri çok uzun sürmedi. bu gaz olayını anca böyle ara ara hafifletebiliyoruz işte tamamen bitmiyor
Ay bugün relactazı araştırdım ben alıcam galiba. İnşallah bize de iyi gelir internetten mi, eczaneden mi aldın canımBaşka yerlere transfer oldular gaaba.
- 26 Şubat 2024
- 5.896
- 6.091
- 113
Bir de bebişlerimizin günleri aynı nasıl kullandın kaç damla verdinBaşka yerlere transfer oldular gaaba.
Yeterki uyusun da nasıl uyursa uyusun modundayım bazen memede uyuyor, bazen uyumuyor ayağımda sallıyorum, geceleri ne yaparsam yapayım uyumuyor çoğu zamanKızlar bebeleri nasıl uyutuyorsunuz?
Memede uyumadığı zamanlar emzikle beşiğine reflü yatağını koyup otomatik sallamayı açarak veya reflü yatağını dizime alıp çok hafif sallayarak. Bazen de emzikle kucağımda pışpışlayarak.Kızlar bebeleri nasıl uyutuyorsunuz?
- 26 Şubat 2024
- 5.896
- 6.091
- 113
Yeterki uyusun da nasıl uyursa uyusun modundayım bazen memede uyuyor, bazen uyumuyor ayağımda sallıyorum, geceleri ne yaparsam yapayım uyumuyor çoğu zaman
Benim bebe emmediği zaman çıldırıyor. Ya benim memede olmak istiyor ya emzikte. Kilo alımı iyi, sütüm de var ama doymuyor mu yoksa uykuya geçerken emme refleksi mi ayırt edemiyorum :/Memede uyumadığı zamanlar emzikle beşiğine reflü yatağını koyup otomatik sallamayı açarak veya reflü yatağını dizime alıp çok hafif sallayarak. Bazen de emzikle kucağımda pışpışlayarak.
Bizim emzikle sallama macerası da genelde memede bitiyor. 10 uyumasının 7-8 i memede oluyor tek tük öbür türlü. Onun da öncesinde çok uzun emmiş olması lazım ki öyle uyusun.Benim bebe emmediği zaman çıldırıyor. Ya benim memede olmak istiyor ya emzikte. Kilo alımı iyi, sütüm de var ama doymuyor mu yoksa uykuya geçerken emme refleksi mi ayırt edemiyorum :/
Doymaması için süt gelmemesi lazım. Süt gelmese de ağlar zaten. Çişli bez ve kilo alımı iyi diyordun. O süte doyuyordur da sana doymuyordur. Ana kucağı bu dünyada bildiği tek yer
- 26 Şubat 2024
- 5.896
- 6.091
- 113
Mama hazırladım verdim içiyor valla şu an offff sütüm yetmiyor mu kaygısı loading şimdiBizim emzikle sallama macerası da genelde memede bitiyor. 10 uyumasının 7-8 i memede oluyor tek tük öbür türlü. Onun da öncesinde çok uzun emmiş olması lazım ki öyle uyusun.
Doymaması için süt gelmemesi lazım. Süt gelmese de ağlar zaten. Çişli bez ve kilo alımı iyi diyordun. O süte doyuyordur da sana doymuyordur. Ana kucağı bu dünyada bildiği tek yer
Aynı kaygılar bende de oldu. Ama direndim hiç mama almadım eve. Eğer ki alsaydım ben de verirdim belki. Ya onlar balık gibi bence biraz ne versen alıyor. Doymadığından değildir bence mamayı yemesi.Mama hazırladım verdim içiyor valla şu an offff sütüm yetmiyor mu kaygısı loading şimdi
- 26 Şubat 2024
- 5.896
- 6.091
- 113
40 cc içti uykudayken, herhalde ne versem alıyor balık gibi bu diken üstünde olma hali anneliğin şanından herhaldeAynı kaygılar bende de oldu. Ama direndim hiç mama almadım eve. Eğer ki alsaydım ben de verirdim belki. Ya onlar balık gibi bence biraz ne versen alıyor. Doymadığından değildir bence mamayı yemesi.
Canım kilo alımı iyi diyorsun doyuyordur bence kucak istiyordur annesi illaki dönüp dolaşıp sıcaklığımızı istiyorlar benimki mama yese de bazen memede uyuyakalmak istiyorBenim bebe emmediği zaman çıldırıyor. Ya benim memede olmak istiyor ya emzikte. Kilo alımı iyi, sütüm de var ama doymuyor mu yoksa uykuya geçerken emme refleksi mi ayırt edemiyorum :/
- 26 Şubat 2024
- 5.896
- 6.091
- 113
Yeni huyu oldu yahu kendi kendine uyuyordu şimdi deli gibi aranıyor devamlıCanım kilo alımı iyi diyorsun doyuyordur bence kucak istiyordur annesi illaki dönüp dolaşıp sıcaklığımızı istiyorlar benimki mama yese de bazen memede uyuyakalmak istiyor