• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 39,9%
  • erkek

OY: 109 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,8%
  • üçüz / çoğul

OY: 3 1,4%

• Ankete Katılan
    208
Ya kızlar ya 40. Gün lekelenmelerim bitmişti benim dedim umarım geç adet olurum daha 14 gün geçti adet oldum ben yaa 😩 inanın ağlayacam adet oldum diye diyordum geç oluyır herkes bende öyle olurım ama yok hemen geldi

Ya kızlar ya 40. Gün lekelenmelerim bitmişti benim dedim umarım geç adet olurum daha 14 gün geçti adet oldum ben yaa 😩 inanın ağlayacam adet oldum diye diyordum geç oluyır herkes bende öyle olurım ama yok hemen geldi
Yapma yaaa, bazı kadınlar hemen adet oluyormuş sende de öyle oldu demek. Emaaaan bir de onunla uğraşacağız şimdi

grup epey sessizleşti sanki. dutluk oldu buralar :))
ben küçücük bebeği ayağımda sallıyorum resmen. hunharca değil ama hafif hafif sallıyorum yani. biraz sakinleşiyor. karnını sarmak iyi geldi bize. kundağın içinde bel bandı gibi bir şey vardı onu taktım bugün hep. daha rahat çıkardı sanki ve ağlama krizleri çok uzun sürmedi. bu gaz olayını anca böyle ara ara hafifletebiliyoruz işte tamamen bitmiyor
Başka yerlere transfer oldular gaaba.
Ben de Arada sallıyorum ama her zaman hoşuna gtmiyor bizimkinin bazen uyuyor bazen uyumuyor. Bir de erken sevinmek istemiyorum ama relectaz damla kullandım bugün 2-3 kez iyi geldi sanki. 1-2 gün daha kullanmam lazım işe yarıyor diyebilmem için😊

Ben de Arada sallıyorum ama her zaman hoşuna gtmiyor bizimkinin bazen uyuyor bazen uyumuyor. Bir de erken sevinmek istemiyorum ama relectaz damla kullandım bugün 2-3 kez iyi geldi sanki. 1-2 gün daha kullanmam lazım işe yarıyor diyebilmem için😊
inş işe yaramıştır ☺️ bizimki pıt pıt gaz çıkarıyor yarım saattir buna rağmen kasılıp ağlıyor bu ne menem bitmez bi şeymiş ya ölüyorum uykudan

grup epey sessizleşti sanki. dutluk oldu buralar :))
ben küçücük bebeği ayağımda sallıyorum resmen. hunharca değil ama hafif hafif sallıyorum yani. biraz sakinleşiyor. karnını sarmak iyi geldi bize. kundağın içinde bel bandı gibi bir şey vardı onu taktım bugün hep. daha rahat çıkardı sanki ve ağlama krizleri çok uzun sürmedi. bu gaz olayını anca böyle ara ara hafifletebiliyoruz işte tamamen bitmiyor
Canım ben de sallıyorum yapmam dediğim nr varsa yapıyorum 🥲 o beni yönetiyor resmen. Bizde gazdan muzdaribiz tüm gün bebişle uğraşmaktan anam ağlıyor 🫣🥺

Ay bugün relactazı araştırdım ben alıcam galiba. İnşallah bize de iyi gelir internetten mi, eczaneden mi aldın canım

Bir de bebişlerimizin günleri aynı nasıl kullandın kaç damla verdin

Yeterki uyusun da nasıl uyursa uyusun modundayım 😑🥲 bazen memede uyuyor, bazen uyumuyor ayağımda sallıyorum, geceleri ne yaparsam yapayım uyumuyor çoğu zaman 😔😔

Memede uyumadığı zamanlar emzikle beşiğine reflü yatağını koyup otomatik sallamayı açarak veya reflü yatağını dizime alıp çok hafif sallayarak. Bazen de emzikle kucağımda pışpışlayarak.
Benim bebe emmediği zaman çıldırıyor. Ya benim memede olmak istiyor ya emzikte. Kilo alımı iyi, sütüm de var ama doymuyor mu yoksa uykuya geçerken emme refleksi mi ayırt edemiyorum :/

Benim bebe emmediği zaman çıldırıyor. Ya benim memede olmak istiyor ya emzikte. Kilo alımı iyi, sütüm de var ama doymuyor mu yoksa uykuya geçerken emme refleksi mi ayırt edemiyorum :/
Bizim emzikle sallama macerası da genelde memede bitiyor. 10 uyumasının 7-8 i memede oluyor tek tük öbür türlü. Onun da öncesinde çok uzun emmiş olması lazım ki öyle uyusun.
Doymaması için süt gelmemesi lazım. Süt gelmese de ağlar zaten. Çişli bez ve kilo alımı iyi diyordun. O süte doyuyordur da sana doymuyordur. Ana kucağı bu dünyada bildiği tek yer 🥹🥹

Bizim emzikle sallama macerası da genelde memede bitiyor. 10 uyumasının 7-8 i memede oluyor tek tük öbür türlü. Onun da öncesinde çok uzun emmiş olması lazım ki öyle uyusun.
Doymaması için süt gelmemesi lazım. Süt gelmese de ağlar zaten. Çişli bez ve kilo alımı iyi diyordun. O süte doyuyordur da sana doymuyordur. Ana kucağı bu dünyada bildiği tek yer 🥹🥹
Mama hazırladım verdim içiyor valla şu an :( offff sütüm yetmiyor mu kaygısı loading şimdi

Aynı kaygılar bende de oldu. Ama direndim hiç mama almadım eve. Eğer ki alsaydım ben de verirdim belki. Ya onlar balık gibi bence biraz ne versen alıyor. Doymadığından değildir bence mamayı yemesi.
40 cc içti uykudayken, herhalde ne versem alıyor balık gibi 😂 bu diken üstünde olma hali anneliğin şanından herhalde

Canım kilo alımı iyi diyorsun doyuyordur bence kucak istiyordur annesi 🥰 illaki dönüp dolaşıp sıcaklığımızı istiyorlar ☺️ benimki mama yese de bazen memede uyuyakalmak istiyor

Back