• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 39,9%
  • erkek

OY: 109 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,8%
  • üçüz / çoğul

OY: 3 1,4%

• Ankete Katılan
    208
Ben evde de emzirme sütyeni ile dolaşıyorum ya siz takmaya devam ediyor musunuz, atlet de kullanışlı mı?
Ben emzirme atleti kullanıyorum, beğendim kalıbı daha rahat geldi, sütyeni güzel almamıştım ama atlet rahat oldu. Şu benim kullandığım

Bende geçmek bilmeyen bir sersemlik hali var baş dönmesi ile beraber böyle aptal gibiyim acaba uykusuzluktan mı başka bir problemim mi var ya

Kızlar bebeğim 11 günlük sağdığımda iki göğüsümden toplam 50 cc ancak çıkıyor her bezi çişli emerken bu kadar az mı süt geliyordur sizce çok üzülüyorum sarılık tehlikesi de vardı doktor kilo alımı iyi dedi ama sağdığım süt az geliyor gözüme

Ben evde de emzirme sütyeni ile dolaşıyorum ya siz takmaya devam ediyor musunuz, atlet de kullanışlı mı?
Emzirme sütyeni rahat geldi bana beybi, hep takıyorum ben. Günde 1-2 kez aşırı sıcaklıyorum ter basıyor o zaman daralıyorum sadece. Emzirme atleti bi tane var ama denemedim, kısa kollu tişörtle geziyom geberirim muhtemelen onu giyersem ama normalde atlet giyiyorsan bence sütyene göre daha rahat olur

Kızlar bebeğim 11 günlük sağdığımda iki göğüsümden toplam 50 cc ancak çıkıyor her bezi çişli emerken bu kadar az mı süt geliyordur sizce çok üzülüyorum sarılık tehlikesi de vardı doktor kilo alımı iyi dedi ama sağdığım süt az geliyor gözüme
15.günde rutin kontrolü oluyor bebeğin belki biliyorsundur, o zaman doktor tarttığında anlaşılır sütünün yetip yetmediği ona göre ilerlersin. Doymadığına dair şüphen olduğunda mama teklif edebilirsin alırsa doyar almazsa zaten doymuş demektir için rahat eder, ben sadece emziriyorum ama bazen içime kurt düşünce teklif ediyorum mama içim rahat ediyor en azından. İlk 5-6 gün hep sağdım sonrasında hiç sağmadım bebek hemşiresi tembelleştirebilir memeyi dediği için, şu anda kaç çıkıyor hiç bilmiyorum mesela ama kilo alımı iyiydi 15.günde.

15.günde rutin kontrolü oluyor bebeğin belki biliyorsundur, o zaman doktor tarttığında anlaşılır sütünün yetip yetmediği ona göre ilerlersin. Doymadığına dair şüphen olduğunda mama teklif edebilirsin alırsa doyar almazsa zaten doymuş demektir için rahat eder, ben sadece emziriyorum ama bazen içime kurt düşünce teklif ediyorum mama içim rahat ediyor en azından. İlk 5-6 gün hep sağdım sonrasında hiç sağmadım bebek hemşiresi tembelleştirebilir memeyi dediği için, şu anda kaç çıkıyor hiç bilmiyorum mesela ama kilo alımı iyiydi 15.günde.
3880 doğdu 3. gün 3650 gelmişti bugün 11. Gün sağlık ocağında tartıldı 4100 geldi kilo alımına göre doyuyordur inşallah

Emzirme sütyeni rahat geldi bana beybi, hep takıyorum ben. Günde 1-2 kez aşırı sıcaklıyorum ter basıyor o zaman daralıyorum sadece. Emzirme atleti bi tane var ama denemedim, kısa kollu tişörtle geziyom geberirim muhtemelen onu giyersem ama normalde atlet giyiyorsan bence sütyene göre daha rahat olur
No ya atlet giymeyi çok uzun yıllar önce bıraktıydım da 3 tane sütyen içinde dönüp duruyorum rahatsa ondan da alitim dicektim hiç almiyim madem

Valla söyle izah edeyim gecen biryerden dönüyorduk emzig unutmuşum arabada baktım aglayacak parmagımı verdim agzına oyalansın diye oyle bir emiyor ki parmagı kopartcak sandım asırı güçlü. Sagım yaptıgımda makinenin cekişi onun yarısı kadar kuvvetli değil. O yüzden cok farkediyor bence bebegin emmesiyle sagdıgımız zamanki süt miktarı

Bebeğin ihtiyaçlarını annesi daha iyi anlıyormuş çok duygusalım ya, biraz uyuklamaya gittim mızıldanırsa da mama verelim dedim kv'ye öğlenleri veriyoruz. Vermiş, sonra omuzda uyumak istedi omzuma aldım bırakınca ağladı, aç herhalde emzir istersen diye beni uyandırdı. Omuzda falan uyumak istemiyor, aç da değil gazı var sadece zattır zuttur gazlandı yavrum ben alınca. Kıyamadım

Back