Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yeni ürünler eklendi ve kalanlarla 15. sayfa ve sonrasında...kaçırmayın bu fiyatlara
nilaycım elbisem bu rengii fuşya burda farklı çıkmış taç abiyeden aldım sadece kına gecemde giydim daha iyi görmen için detaylı çekmek isterdim ama kilo aldım elbisenin arkası kapanmıyor :) arkası çok şık fırfır detayları var
nilaycım elbisem bu rengii fuşya burda farklı çıkmış taç abiyeden aldım sadece kına gecemde giydim daha iyi görmen için detaylı çekmek isterdim ama kilo aldım elbisenin arkası kapanmıyor :) arkası çok şık fırfır detayları var
sağol canım fiyatı oldukça uygun dolapta kalabalık yapmasın diye satıyorum bende yeşil bi abiye daha var ama annemde resmini çekemiyorum şu an acelen yoksa onu da koyarım bi ara o daha uçuş uçuş tüllü açık yeşil askıları ince taşlı