sen önce görrr fiyatı sonraa... beğenirsen kuzuuuu ....
evlende gel sen izmir e ben haziranda ada ya taşınıom :)
aldığım nike fiyatından yaparsın ikisine bişilr.newbalanclar orjinalmiydi.bi bulursan kombinezon düz siyah bakcanım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen önce görrr fiyatı sonraa... beğenirsen kuzuuuu ....
evlende gel sen izmir e ben haziranda ada ya taşınıom :)
aldığım nike fiyatından yaparsın ikisine bişilr.newbalanclar orjinalmiydi.bi bulursan kombinezon düz siyah bakcanım
ağustos 7 de düğünüm var bahhçegardenda.3ünde de nikah olcak canım az kaldı geliyorum.zaten sık sık ordayım 3 hafta önce ordaydım daha
bahçegarden incirlatındamıydı bir sürü garden var karıştırıyoruz artu-ık vallahi şimdiden kolay gelsin allah tamamını erdirdin canım ömür boyu mutlu olun inşallah...aldığım nike fiyatından yaparsın ikisine bişilr.newbalanclar orjinalmiydi.bi bulursan kombinezon düz siyah bakcanım
fiyatlara takılma sen boşver.ya orijinal değil diye bu fiyat tatlım...birini kendine birini nişanlına al takım olursunuz ne güzel ....canım konuşuruz gene...
bahçegarden incirlatındamıydı bir sürü garden var karıştırıyoruz artu-ık vallahi şimdiden kolay gelsin allah tamamını erdirdin canım ömür boyu mutlu olun inşallah...
fiyatlara takılma sen boşver.ya orijinal değil diye bu fiyat tatlım...birini kendine birini nişanlına al takım olursunuz ne güzel ....canım konuşuruz gene...
aldığım nike da orjinal değilmiydi. yoksa elinde olan 2 adet mi orjinal değil anlamadım
aldığım nike da orjinal değilmiydi. yoksa elinde olan 2 adet mi orjinal değil anlamadım
hımm sen sanırım newbalancelar için orjinal değil demişsin canım nişanlım 43 giyiyor ona sendeki newbalance olmaz sanırım.nikelar ojinal dimi bende diyorum çok kaliteli nasıl bu kadar ii taklit etmişler
hımm sen sanırım newbalancelar için orjinal değil demişsin canım nişanlım 43 giyiyor ona sendeki newbalance olmaz sanırım.nikelar ojinal dimi bende diyorum çok kaliteli nasıl bu kadar ii taklit etmişler
ayakkabılar hediye 2 hafta durdu sonra satayım dedim 1 kere kahvaltıya giderken arkadaşlar görsün hediyelerini diye usulen giydik sonra da ada da diğer evde bıraktık evde yayıntı olmasın diye kuzummmm...43 yok
nike dan emin ol orijinal o sıfır hiç giyemedim içindeki kasma yaptı hmn çıkardım deneyip ama diğerlerini giydim yazın ama eskimio diyebilirim.kumaşlar tüylenme falan yapmıo yıpranmaya...kızımınkileri görsen allah dersen ama minnacık onlar bnmkilerden daha güzel her renk neredeyse almış babasıda bende koleksiyon yapıyoruz mübarek :)
ben yatıyorum artık cnm iyi uykular tatlı rüyalar canım...
ayakkabılar hediye yoksa ne işim olur orijinalle 2 hafta durdu sonra satayım dedim 1 kere kahvaltıya giderken arkadaşlar görsün hediyelerini diye usulen giydik sonra da ada da diğer evde bıraktık evde yayıntı olmasın diye kuzummmm...43 yok
nike dan emin ol orijinal o sıfır hiç giyemedim içindeki kasma yaptı hmn çıkardım deneyip ama diğerlerini giydim yazın ama eskimio diyebilirim.kumaşlar tüylenme falan yapmıo yıpranmaya...kızımınkileri görsen allah dersen ama minnacık onlar bnmkilerden daha güzel her renk neredeyse almış babasıda bende koleksiyon yapıyoruz mübarek :)
ben yatıyorum artık cnm iyi uykular tatlı rüyalar canım...
tamam ii geceler canım.hemen gel ekle fotoları bekliorum sabırsızlıkla.newbalancı sat tisörtleri istiyorum bi de kombinezon unutma siyah..tatlı rüyalar
tamam ii geceler canım.hemen gel ekle fotoları bekliorum sabırsızlıkla.newbalancı sat tisörtleri istiyorum bi de kombinezon unutma siyah..tatlı rüyalar
tamam cnmbnm ayağım bilekten kırıldı 27 yaşındayken e kaynama sorunumu artık bilemem yaştan ötürümü onuda bilmiom ama 5 yıl geçti ama hala özellikle kışın sorun oluyor ağrı şişlik yazın sık sık yüzünce yok çok şükür ... snnde ayağında sorun olduğu için sakın orjinal olmayan bide deri olamayan giyme derim cnm ben .bnm o yüzden işim olmaz demem aman yanlış anlaşılmasında sonra...mutlu kal fıstık :) ben kaçar...
tamam cnmbnm ayağım bilekten kırıldı 27 yaşındayken e kaynama sorunumu artık bilemem yaştan ötürümü onuda bilmiom ama 5 yıl geçti ama hala özellikle kışın sorun oluyor ağrı şişlik yazın sık sık yüzünce yok çok şükür ... snnde ayağında sorun olduğu için sakın orjinal olmayan bide deri olamayan giyme derim cnm ben .bnm o yüzden işim olmaz demem aman yanlış anlaşılmasında sonra...mutlu kal fıstık :) ben kaçar...
aynen canım bende o yzden giymiyorum zaten .öpüyorum ii geceler canım benim
kızlar elbise 36-38 bedene uyar fiyatı 20tl
kızlar şeftali rengi abiye 75 tl altına giydiğim ayakkabılarıda koyuyorum 2 si 100 tl ayakkabıyla beraber alınmak istenirse..
sadece ayakkabı fiyatı 40 tl 1 kez giyildi .ayağımda problem olduğu için düğündede giyemedim babetle dolaştım.hiç giyemedim yani.ewde fotoğraf çektirmiştim sadece.
abiyelerin ikisi alınmal istenirse bişeyler daha yaparım kızlar çok uyguna veriyorum...
teşekkür ederim canım ürünlerim elime ulaştı bugün ancak yazabılıyorum , çantanın renkleri çok hoş baharda favori çantam olacak inşallah tuniğin de içinde yakayı kapatan kumaşı olduğuna dıkkat etmemiştim o yönüyle bir kez daha beğendim, kolye hediyem de çok hoş güzel bir alışveriş oldu en yakın zamanda tunik ve kolyeyle resim ekleyeceğim