- 23 Eylül 2014
- 3.882
- 4.026
Kendim hissettim ve hislerimde yanılmadım. Konuşma çıktılarını çıkarttım. herşeyi okudum. Boşanmadım şimdilik, ayrı yaşıyoruz. Ama boşanacağım. Çok kötü bir durum aynı iş yerinden biri ile olması, kız hep burnumun dibinde. O gülüyor, geziyor, hayatını yaşıyor ben ise bana yapılan bu rezilliği atlatamıyorum.
Hayır, o anın şoku ile sadece konuştum. Karşımda ağlayıp, zırlayınca da Ağlama diye teselli verdim. Ama olaylar sıcaklığını kaybettikten sonra bir iki tehdit ettim. Şimdi ise saçına başına dalasım var.Dövdün mü kızıı
Boşandığım vakit toz duman olacaklar zaten buradan. eşimde defolup gidecek, o kızda defolup gidecek.Kızı da eşinizi de işyerinde rezil edip maddi maveni tazminat davası açın her ikisini de
herşeyin bir bedeli olmalı ve o kızda eşiniz de ödemeli bu bedeli .
Ayrıca kızda rezil olma yüzü de yok. Gayet rahat dolanabiliyor ortalıkta ama herkes biliyor. Konuşuyor hakkında. Ama böyleleri utanmaz. arsız olurlar.Kızı da eşinizi de işyerinde rezil edip maddi maveni tazminat davası açın her ikisini de
herşeyin bir bedeli olmalı ve o kızda eşiniz de ödemeli bu bedeli .
Ayrıca kızda rezil olma yüzü de yok. Gayet rahat dolanabiliyor ortalıkta ama herkes biliyor. Konuşuyor hakkında. Ama böyleleri utanmaz. arsız olurlar.
Evet. Gerçekten çok zor. Aynı iş yerinde olması ve o rezili gördükçe tekrar tekrar aynı olayların gözünde canlanması ve canının acıması çok ama çoook zor. Rabbim vermesin kimseye böyle bir şey. İnşallah güzel mutluluklarım olur, Amin.Zaten böyle birşeyi normal bir insan da yapamazdı ..
Düşünsenize sizin gözünüzün içine baka baka kocanızla fingirdiyor .
Böyle bir şey yapmak için çok basit ve karaktersiz olmak gerekli ..
Allah size çektiğiniz şu zor günleri tez zamanda unuttursun ..
İnşallah çok güzel mutluluklar yaşayın .
Allah yardımcınız olsun çok zor .
Evet. Gerçekten çok zor. Aynı iş yerinde olması ve o rezili gördükçe tekrar tekrar aynı olayların gözünde canlanması ve canının acıması çok ama çoook zor. Rabbim vermesin kimseye böyle bir şey. İnşallah güzel mutluluklarım olur, Amin.
Adam aptal, kız arkadaşın ondan da aptal maalesef. Daha o bu hayatta çok tekme yer.Eminim açık açık itiraf etti ağladı. Adam diyomuş ki keşke karım melek olup uçsa yok olsa. Kız da diyo ki ben onun çocuğuna da bakarım. Böyle bi ahlaksızlık olamaz yani. Ama nasıl anlatayım karısına çocuğuna da yazık. Böyle bunun sonu ne olucak bilemedim.
O pisliği aha muhattab alıpta konuşmam bile. Diyeceklerimi dedim. En sonda yapacağımı yapacağım ve bitecek inşallah. kendi pisliklerinde boğulurlarMutlaka hesabını sorun lütfen ..
Emin olun bu da size çok iyi gelecek Güç verecek ..