Allah Allah ona geçmişte yaşadıklarını hatırlatın benceKızlar çalıştığım iş yerinde bir arkadaşım bana bir şey itiraf etti cuma gününden beri kendime gelemiyorum. Arkadaşım 2 sene önce 6 aylık evli olduğu eşinden aldatma yüzünden boşanmıştı. Şu anda aynı odada çalıştığımız evli ve 8 aylık bebeği olan adamla birbirlerini seviyolarmış. Adamın eşini de tanıyorum aynı iş yerinde farklı birimlerde çalışıyoruz çok tatlı bir kız eşini çok seviyor. Ne yapıcağımı bilemedim. Gözümün önündeler fıkır fıkır gülüp konuşuyorlar. Sinir oluyorum nasıl böyle bir şey yaparlar. Siz olsanız ne yapardınız?
Baya bildiğin karım ölse seninle evlenir mutlu mesut yaşarıza getirmiş olayı ya.Edep varya hani işte bu onlarda yok canım.Eminim açık açık itiraf etti ağladı. Adam diyomuş ki keşke karım melek olup uçsa yok olsa. Kız da diyo ki ben onun çocuğuna da bakarım. Böyle bi ahlaksızlık olamaz yani. Ama nasıl anlatayım karısına çocuğuna da yazık. Böyle bunun sonu ne olucak bilemedim.
Kızlar çalıştığım iş yerinde bir arkadaşım bana bir şey itiraf etti cuma gününden beri kendime gelemiyorum. Arkadaşım 2 sene önce 6 aylık evli olduğu eşinden aldatma yüzünden boşanmıştı. Şu anda aynı odada çalıştığımız evli ve 8 aylık bebeği olan adamla birbirlerini seviyolarmış. Adamın eşini de tanıyorum aynı iş yerinde farklı birimlerde çalışıyoruz çok tatlı bir kız eşini çok seviyor. Ne yapıcağımı bilemedim. Gözümün önündeler fıkır fıkır gülüp konuşuyorlar. Sinir oluyorum nasıl böyle bir şey yaparlar. Siz olsanız ne yapardınız?
Pessss diyorumm ....Eminim açık açık itiraf etti ağladı. Adam diyomuş ki keşke karım umarım melek olup uçsa yok olsa. Kız da diyo ki ben onun çocuğuna da bakarım. Böyle bi ahlaksızlık olamaz yani. Ama nasıl anlatayım karısına çocuğuna da yazık. Böyle bunun sonu ne olucak bilemedim.
Hiç bir şekilde karışma,tek bir olumlu veya olumsuz cümle dahi konuşma.Bu konu hakkında diyeceğin tek şey,ben duymamış olayım.Bana ters,sizin ne haliniz varsa görün.Ve uzak dur.Kız zaten belli ki süzme salak.Elin 8 aylık bebeğine bakacak.Karşısındaki afedersin ama pislik herif,karısının nerdeyse ölümünü isteyecek ve beyin yerine ne tşıdığı belli olmayan o kız hala seviyorum diye ağlayacak.Herkes layık olduğu şeyi yaşar.Muhatap olma uzak dur.Kendin için uzak dur.Eminim açık açık itiraf etti ağladı. Adam diyomuş ki keşke karım melek olup uçsa yok olsa. Kız da diyo ki ben onun çocuğuna da bakarım. Böyle bi ahlaksızlık olamaz yani. Ama nasıl anlatayım karısına çocuğuna da yazık. Böyle bunun sonu ne olucak bilemedim.
Eşine söyleyeceğimi söylerdim. İşyerinde hemde kadının gözünün içine baka baka yapıyorlar utanmadan. Tabi yönetimede bildireceğimi işinden edeceğimide söylerdim. Sonrada hiç muhattap olmazdım. O korkuyla debelensin dursun utanmazlar.Kızlar çalıştığım iş yerinde bir arkadaşım bana bir şey itiraf etti cuma gününden beri kendime gelemiyorum. Arkadaşım 2 sene önce 6 aylık evli olduğu eşinden aldatma yüzünden boşanmıştı. Şu anda aynı odada çalıştığımız evli ve 8 aylık bebeği olan adamla birbirlerini seviyolarmış. Adamın eşini de tanıyorum aynı iş yerinde farklı birimlerde çalışıyoruz çok tatlı bir kız eşini çok seviyor. Ne yapıcağımı bilemedim. Gözümün önündeler fıkır fıkır gülüp konuşuyorlar. Sinir oluyorum nasıl böyle bir şey yaparlar. Siz olsanız ne yapardınız?