yasak aşk:(

eyay

eylül mucizen benimle
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2011
554
15
Kızlar çalıştığım iş yerinde bir arkadaşım bana bir şey itiraf etti cuma gününden beri kendime gelemiyorum. Arkadaşım 2 sene önce 6 aylık evli olduğu eşinden aldatma yüzünden boşanmıştı. Şu anda aynı odada çalıştığımız evli ve 8 aylık bebeği olan adamla birbirlerini seviyolarmış. Adamın eşini de tanıyorum aynı iş yerinde farklı birimlerde çalışıyoruz çok tatlı bir kız eşini çok seviyor. Ne yapıcağımı bilemedim. Gözümün önündeler fıkır fıkır gülüp konuşuyorlar. Sinir oluyorum nasıl böyle bir şey yaparlar. Siz olsanız ne yapardınız?

Allah Allah ona geçmişte yaşadıklarını hatırlatın bence
nasıl bu durumdan bu duruma geldin şimdi diye bir hatırlatın yani
dünyanın çivisi çıkmış ya

Valla cok zor bir durum, söylesen bir dert, söylemesen bin dert. Sahsen ben olsam gizli bir mail atarim. Yalniz yüzde yüz eminseniz harekete gecin, yoksa baya bir zor duruma düsersiniz.

tavrımı koyar onlarla muhattap bile olmam.. bizim birimde de var aynı böyleleri. kesinlikle konuşmuyorum ve de karışmıyorum. yoksa kendi ayıplarını örtmek için beni suçlu çıkarırlar.. karışma bulaşma. Allaha havale et..

Söyledim zaten, hemen karşı taraftaki kadını aklıyo diyoki onun da suçu yokmuş eski kocam onu kandırmış. Nasıl bi fütursuzluk anlatamam. Keşke bilmeseydim içime oturdu resmen her yaptıkları bana batıyo.

Hem aldatılmış boşanmış bu sebepten,
Ama aynı şeyi yaşatıyor karşı tarafın eşine öyle mi?
Adam değişiklik heyecanını onunla gideriyor işte.
O da bunu bilerek olsa bile dewam ettiriyor.
O kadının bunu öğrenemsi lazım ama nasıll

söyleseniz üzerinize kalacak.
karışsanız "sana ne " diyecekler, muhtemelen AŞKTAN gözleri kör olmuştur!!

zor bir durum.

herhalde aralarındaki ilişkinin ayyuka çıkmasını sağlardım.
bir kaç kişiye gidip "aa aralarında bir şey olabilir mi sence baksana" falan diye..
başkalarının da dikkatini çekerdim herhalde karısının da kulağına gider belki bu şekilde?

Eminim açık açık itiraf etti ağladı. Adam diyomuş ki keşke karım melek olup uçsa yok olsa. Kız da diyo ki ben onun çocuğuna da bakarım. Böyle bi ahlaksızlık olamaz yani. Ama nasıl anlatayım karısına çocuğuna da yazık. Böyle bunun sonu ne olucak bilemedim.

Karısı zaten süphelenmişti daha önce kız o zaman gelip bana ağlamıştı. Bende aldatıldım böyle birşey yaparmıyım diye. Şimdi de beni çok seviyo napayım beni böyle ondan başkası bu kadar sevemez diye ağlıyo. Söylesem karısı boşasa yuva yıkılacak sebebi olmakta istemiyorum.

Baya bildiğin karım ölse seninle evlenir mutlu mesut yaşarıza getirmiş olayı ya.Edep varya hani işte bu onlarda yok canım.

aldatma yüzünden boşan sonra aynısını sen yap,Allah ıslah etsin.

öncelikle o kişiye artık arkadaşım deme böyle ahlaksız bir adam ya da kadınla arkadaş olunmaz.

ne yapacağın konusuna gelirsek iki ucu b... değnek derler ya aynen öyle.ya bu duruma seyirci kalacaksın ya da adamın karısına söyleyeceksin.

Pessss diyorumm ....

Hiç bir şekilde karışma,tek bir olumlu veya olumsuz cümle dahi konuşma.Bu konu hakkında diyeceğin tek şey,ben duymamış olayım.Bana ters,sizin ne haliniz varsa görün.Ve uzak dur.Kız zaten belli ki süzme salak.Elin 8 aylık bebeğine bakacak.Karşısındaki afedersin ama pislik herif,karısının nerdeyse ölümünü isteyecek ve beyin yerine ne tşıdığı belli olmayan o kız hala seviyorum diye ağlayacak.Herkes layık olduğu şeyi yaşar.Muhatap olma uzak dur.Kendin için uzak dur.

bizim iş yerinde de vardı böyle bir durum eşler birlikte çalışıyorlardı aynı odasındaki bi kızla adam karısını aldatmış kadın mesajları gördü olay çıktı resmi daire tabi kız başka bir yere sürüldü kadın merkeze alındı adam istifa etti ortada iki çocuk kaldı yazık oldu yani. evet sizin içinde zor bir durum bence adamla konuşun durumu eşiniz öğrenirse iyi olmaz sonuçta burda onu tanıyanlar var falan deyin baktınız sallamıo eşine söyleyeblrsnz yada eşini iş yerine davet edip bi kahve ikram ederek gerçeği görmesini sağlayabilirsiniz

Eşine söyleyeceğimi söylerdim. İşyerinde hemde kadının gözünün içine baka baka yapıyorlar utanmadan. Tabi yönetimede bildireceğimi işinden edeceğimide söylerdim. Sonrada hiç muhattap olmazdım. O korkuyla debelensin dursun utanmazlar.

Allah ıslah etsin o kadını.. bi de bebeği varmış aldattıkları kadının yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…