mKızlar çalıştığım iş yerinde bir arkadaşım bana bir şey itiraf etti cuma gününden beri kendime gelemiyorum. Arkadaşım 2 sene önce 6 aylık evli olduğu eşinden aldatma yüzünden boşanmıştı. Şu anda aynı odada çalıştığımız evli ve 8 aylık bebeği olan adamla birbirlerini seviyolarmış. Adamın eşini de tanıyorum aynı iş yerinde farklı birimlerde çalışıyoruz çok tatlı bir kız eşini çok seviyor. Ne yapıcağımı bilemedim. Gözümün önündeler fıkır fıkır gülüp konuşuyorlar. Sinir oluyorum nasıl böyle bir şey yaparlar. Siz olsanız ne yapardınız?
oha...mezhep genişliğinde son noktaSöyledim zaten, hemen karşı taraftaki kadını aklıyo diyoki onun da suçu yokmuş eski kocam onu kandırmış. Nasıl bi fütursuzluk anlatamam. Keşke bilmeseydim içime oturdu resmen her yaptıkları bana batıyo.
Kızlar çalıştığım iş yerinde bir arkadaşım bana bir şey itiraf etti cuma gününden beri kendime gelemiyorum. Arkadaşım 2 sene önce 6 aylık evli olduğu eşinden aldatma yüzünden boşanmıştı. Şu anda aynı odada çalıştığımız evli ve 8 aylık bebeği olan adamla birbirlerini seviyolarmış. Adamın eşini de tanıyorum aynı iş yerinde farklı birimlerde çalışıyoruz çok tatlı bir kız eşini çok seviyor. Ne yapıcağımı bilemedim. Gözümün önündeler fıkır fıkır gülüp konuşuyorlar. Sinir oluyorum nasıl böyle bir şey yaparlar. Siz olsanız ne yapardınız?
Daha yeni öğrendim çok sıkıfıkı duruyolardı hareketlerine sinir oluyodum hep aynı masada çalışıyolar yalnız başına iş yapmaya kafaları basmıyo diyodum ama hiç konduramamıştım. Çünkü adamın eşi yanımıza geliyodu kahve içmeye; kızda yaa 2015 yazına kadar evlenirim belki diyodum ama bu senede geçti kimse yok hayatımda falan gibi konuşmalar yapıyodu. Hatta eşi çocuktan dolayı hiç vaktim yok bir şeye diyodu. Kız da getir çocuğu annemle biz bakarız siz gezin falan diyordu. Hepsi aklıma geliyo şimdi. Deli oluyorum yüzsüzlüklerine.