yasak aşk:(

Iyiki benim elime düsmediler
Böyle insanlara acimayacaksin
Pislikler ahlaksizlar
Git o kadina anlat arkasindan neler dönmüs haberi olsun..
Göz yummayin yanlislar karsisinda sonunda siz kötü olsanizda susmayin bence

Karisinin kulagina su kacirir. Kim mi? Bir dost...

Şimdi ben o kadının yerinde düşündüm kendimi siz biliyorsunuz ve söylemiyorsunuz hadi ayyuka çıkmak istemiyorsunuz bi not yazın koyun masasına zor değilki

Önce bi kızı uyarın.Sert konuşun ama hakediyor çünkü.Sonra baktınız kızda tık yok adamı uyarın.Baktınız ikisinde de tık yok baska insanlarıda bu durumda uyandırırsınız.Ama eninde sonunda ayrılıcaklar artık.He olmadı gidin kadına söyleyin bence.Kadına üzülecegiz cok seviyor diye bunu bilmeye ögrenmeye hakkı yok mu?Kandırılıyor aldatılıyor.Bosansın onu aldatan bir adamla evli olmaktan cok daha iyidir

Kendi yaşadıklarını bir başkasına yaşatarak intikam mı alıyorum sanıyor ki arkadaşınız..yine ve birkez daha söylüyorum..kadın kadının düşmanı malesef..ayıp edep kalmamış ne yazık ki...

bir de bu tiplerin yaşadıkları ağırlaşınca millete zır zır anlatmasına uyuz oluyorum
bu defa sen arada kalıyorsun vicdan yapıyorsun eşine anlatsam mı anlatmasam mı
bana inanırlar mı inanmazlar mı
hiç bir şey demesen kadını düşünüp rahatsız olursun vicdan yaparsın
anlatsan birde üste çıkıp bana iftara atıyorlar bizi kıskanıyorlar (!)
bari ayıbınızı bilin susun oturun yerinize içlerini rahatlatmaya başkalarına anlatıyor kurtuluyor
ayrıca eşim melek olup uçsa diyen pislik umarım sen uçarsın da karın kendisini aldatan kocasından kurtulur

al bi ask-i memnu daha...
acaba adamin esine imada bulunsaniz nasil olur?
esini severken ve karninda o adamin bebegini tasirken bu durumu bilmesi gereken ilk kisi bence

Bulaşma böyle karakterlere uzak dur selam ver al fazla bile ben olsam rahat durmazdım ya ne ise

Simdi burda herkes adamla kadini uyarin demis de uyarsan da bir sey degismez ki. Daha tedbirli davranirlar. Is yerinde degil disarda yaparlar. Hatta bu olay ikisini birbirine daha cok baglar.
Aldatilma olaylari genelde de kadinlar hamileyken oluyor.hamile esine su halde soylemek ne kadar dogru onu da bilmiyorum.
Bir de bu tip olaylarda yapan degil soyleyen suclu olur hep.
Esine soyleseniz, kocasi yalan aramizi acmaya calisiyor falan diyecek. Evde esine adam yapmaciktan daha fazla sefkat gostermeye baslayacak ama disarda da devam edecek. Bu cesareti gosterebilmek icin ispatla esine gitmek lazim. O zaman kimsenin giki cikmaz. Ispatsiz soylenirse soyleyen yalancilikla suclanir.

Yazık ne hale geldi insanlar. Kimseyi kinanamak lazım. Allah ıslah etsin. Karismayin siz. Adamın karısı supheleniyordur mutlaka kadın hisseder. Sonra adam yalvarır karısına affettitir. Küçük bebeği de varmış. Arkadasin kullanıldığı ile kalır. Yazık. Uzak durun siz.

Kocasi ile konusmadan neden sizin yolunuzu kesiyorki ne hakkı var

Bu hayat tarzını ben dizilere yoruyorum..Mesela Aşk-ı Memnu gibi dizilerde herkes aldatanları savundu heyecanlandı,kımse aldatılanları dusunmedı..Bi mac ızler gıbı üçlü ilişkiler yumagı dızıler ızlenıyor..Yok kadın da şöyle yapmasaydı yok metres daha ıyı falan...İşte bunlar hep ınsanların beynınde bi rahatlama oluşturuyor..Adam dıyor kı karım da bana bunu yapmasaydı o kaybettı ben haklıyım dıyo ve aldatıyo..dıger kadın da pohpohlayıp o boşluk anını kullanıyo..Hem bebekler babasız kalıyo,hem sacmasapan bi rahatlıkla aldatma hak oluyor..Cok tuhaf yaa ..Toplum hep bu sacma dızılerden dolayı böyle bence..Her dizide 2 kadın 1 adam ya da 2 adam 1 kadın..Herkesın elı herkesın cebınde ıgrenc..cocugumu bu toplumdan nasıl koruyacagımı hıc bılemıyorum..

Adamı tehdit et.

Alakasiz bi yorum yapmışım yanlislikla simdi farkettim

Yerinde olsam müdürle görüşüp ayrı birime geçmek istiyorum derdim sebep sorunca şerefsizlerle aynı ortamda durmak bünyeme zarar veriyor derdim...

öncelikle 3. şahısların ilişkiileri sizi asla ilgilendirmez. herkes reşit ve dilediği şekilde hayatını yaşamakta özgürdür. benzer bir durumda ben de kaldım ama o kişilerle iletişimimi kestim konuşmadım ne halleri varsa gördüler. aynı durumda bir arkadaşım burda size verilen tavsiyeleri uyguladı ve kendisinin başına gelmeyen kalmadı. aldatılan eşten tutun da aldatanlara dek çocuğa etmediklerini bırakmadılar.
böyle bir örneği de bire bir gördüğüm için asla karışmamanız gerektiğini savunuyorum. kısa süreli heyecanlar ise zaten kısa sürede bitecek, yok gerçekten aşıklarsa adam eşinden ayrılacak bu hatunla evlenecek, eşini seviyor ancak heyecan da hoşuna gidiyorsa bu kadınla metres durumuna devam edecektir. bütün senaryoları gözden geçirdiğimizde aslında en zararlı taraf her zaman arkadaşınız olan metres kadın olarak tezahür ediyor. aldatılan eş boşansa bile süreçten daha güçlü çıkarken 2. kadın daha feci depresif zamanlar yaşayabiliyor.

bence, özetle, insanların özel hayatlarına karışmayın, kendi hayatınız ve işinizle ilgilenin.

Yerinde olsam gizli bir sekilde mektup veya eposta atarim kadina , mumkunse kanitta gösterin ama anonimligini korumak kaydiyla. Bir yakinim bunun benzeri bir olayla karsilasmisti , ve yazdigim seyi yapti ,
susmak kabullenmektir , bir sekilde haberdar edin kadini .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…