öncelikle 3. şahısların ilişkiileri sizi asla ilgilendirmez. herkes reşit ve dilediği şekilde hayatını yaşamakta özgürdür. benzer bir durumda ben de kaldım ama o kişilerle iletişimimi kestim konuşmadım ne halleri varsa gördüler. aynı durumda bir arkadaşım burda size verilen tavsiyeleri uyguladı ve kendisinin başına gelmeyen kalmadı. aldatılan eşten tutun da aldatanlara dek çocuğa etmediklerini bırakmadılar.
böyle bir örneği de bire bir gördüğüm için asla karışmamanız gerektiğini savunuyorum. kısa süreli heyecanlar ise zaten kısa sürede bitecek, yok gerçekten aşıklarsa adam eşinden ayrılacak bu hatunla evlenecek, eşini seviyor ancak heyecan da hoşuna gidiyorsa bu kadınla metres durumuna devam edecektir. bütün senaryoları gözden geçirdiğimizde aslında en zararlı taraf her zaman arkadaşınız olan metres kadın olarak tezahür ediyor. aldatılan eş boşansa bile süreçten daha güçlü çıkarken 2. kadın daha feci depresif zamanlar yaşayabiliyor.
bence, özetle, insanların özel hayatlarına karışmayın, kendi hayatınız ve işinizle ilgilenin.