Öyle bir izlenim verdi bana da. Kimsenin işi gücü yok mu?Okul gençlerin fazla olduğu bir okul mu bana çok tuhaf geldi ortam ondan soruyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle bir izlenim verdi bana da. Kimsenin işi gücü yok mu?Okul gençlerin fazla olduğu bir okul mu bana çok tuhaf geldi ortam ondan soruyorum
Aynen öyle hiç böyle okul görmemiştim genelde herkes kendi derdinde oluyorÖyle bir izlenim verdi bana da. Kimsenin işi gücü yok mu?
Bir öğretmen arkadaşımın başına aynen böyle bir olay geldi , kızcağızda heveslendi , sevdi ama ne oldu , bikac ay sonra sürpriz bir şekilde nişanlandı adam , böyle adamların hep bir yedekte tuttuğu birileri vardır, özür dileyerek söylüyorum sizi de yedeklemeye çalışmış ya da eski sevgilisini kıskandırmak için kullanmış, hocam böyle ilişkilerden uzak durun , özellikle aynı kurumda çalıştığınız insanlara bilhassa dikkat edin , sağlam bir aracı ile gelip adam gibi açılmadıkca böyle dedikodulara malzeme olmayın, sert olun , aynı okulda çalıştığım birçok bekar öğretmen tanışıp evlendi ama aracılar sağlam ve güvenilirdi...Merhaba kızlar canım çok sıkkın. Sizinle dertleşmek istedim. Hemen özet geçeyim. Yerimde olsanız ne yapardınız? Öğretmenim, bekarım bu yıl yeni bir okula atandım. Daha okulun ilk gününden Eylül seminerinden beri başka bekar bir hoca benden hoslanmis hatta biraz da ötesinde. Ben bana karşı ilgisinin farkındaydım her adimda peşimde. Açıkçası benim de hoşuma gidiyordu ilgisi. Çevresindeki bayan hocalarla hep bana bakıp gülüp konusuyorlardi. Neyse ben biraz kıskanç biriyim ve şüpheci. Yeni gelmişim okula zaten. Tam olarak kimseyi tanımıyorum. Niyeti ne anlayamiyorum ilk başta. Instangramdan cevresindeki tüm kadın hocaların hesabına baktım. Özellikle yakın olduğu, arabasıyla gidip gelirken, bırakıp başkasının arabasına binmeye başladığı, sohbet ederken çok yakinlastigi bir hocanın hesabı herkese açıktı. Bu 70 fotoğrafının 70ini de beğenmiş. İçinde dekolteli, mayolu fotoğrafları da var. Bir tane paylasiminda da evlilikten bahsetmiş kadın. Bu onu da beğenmiş. Her neyse aradan 1 hafta geçince tekrar baktım kadının hesabına 70 begeniyi de geri çekmiş. Demek ki gocundugu bir yarası var. Sadece arkadaşça begeni olsa 70ini begenip hepsini niye geri çeksin? Şimdi de hesap herkese gizli. Ben okuldan bayan arkadaşlarla takiplesiyorum bu bahsettiğim kadına istek attım kabul etmedi. Zaten bana karşı aşırı mesafeli ve soğuk davranıyor. Her neyse benden hoşlanan erkek hoca tüm okula duyurmuş kulağıma kadar geldi.Ama bir türlü gelip açılmadı 3 ay oldu. Açıkçası bir de gülüp espiriyle karışık arkamdan konustuklarini duydum.
Bir de o yakın olduğu kadının ınstangramindaki saçma durumlar canımı sıktı. İlk kez meslek hayatımda eğitim dışında adım dedikodu malzemesi oldu. Çok ağladım, üzüldüm. Gelip açılmıyor da. Niyeti dalga geçmek gibi geldi bana. Bir anlık öfkeyle gittim müdüre şikayet ettim. Adımı dedikodu malzemesi yaptı dedim. Müdür de bana yanlış anlamayın sakın o hoca geçen sene de başka bir hocadan hoslaniyormus öyle duydum dedi. Ben şüphelerimde haklı olduğumu düşünüyorum. İsim vermedi ama kesinlikle tahmin ettiğim bayan. Red yiyince galiba benimle kıskandırmak istedi. Her neyse Müdür çağırdı bunu odasına ve yaptığı her şeyi inkar etti. Kulağımla duyduğum dedikoduları bile reddetti. Ben ona anlam yukledigim için kendime çok kızdım. Hele o yakın arkadaşları bunun geçen sene de başkasından hoşlandığını bile bile benimle olması için uğraştılar. Hakkımı asla helal etmiyorum. Tamam insanın geçmişte ilişkileri olabilir fakat bu çok farklı.Yüz yüze bakıyoruz aynı masada oturuyoruz. Hiç mi vicdanları yok? Bir kişi bile gelip beni uyarmadı onunla ilgili.
Sonra bir daha benim adımı kullanmayacaksiniz yoksa olacaklara karışmam deyip çıkıp gittim müdürün odasından.
Müdür okulda araştırma yapıp beni haklı bulmuş. Cidden de herkes onunla beni konuşuyormuş orada burada. Bir de hislerimiz karşılıklı demiş herkese. Ne yapmaya çalıştığını anlamadım ama psikolojimi bozdu. Çok üzüldüm. Yıprandım. Kendimi ilk kez derslerim, öğrencilerim dışında sohbet malzemesi olarak gördüm. Karşıma geçip açıklamıyor da. Ben bir kaç kez dedikoduların beni rahatsız ettigini, ne yapmaya çalıştığını soracaktım dinlemedi meşgul göründü konuşmaktan kaçtı hep.
Şikayet ettiğimi de herkes duydu tüm okul çalkalanıyor bir ona bir bana bakıp gülüyor insanlar. Okul da degistiremem yeni geldim. Haklı olduğum halde şikayeti geri çekmek zorunda kaldım. Yanlış anlamışım dedim. Yeteri kadar gözü korkmuştur deyip.Bir zaman sonra unutulmasını ümit ediyorum.
Sizce de beni geçen seneki kadına nispet için kullanmış değil mi? O teklifini kabul etseydi benimle ilgilenmeyecekti.Siz olsaniz bunu sineye çeker misiniz?3 ay boyunca sadece arkamdan konuşup yüzüme bir şey demedi. Çekingen bile olsa aracı görevlendirirdi. Ya da mesajla anlatırdı derdini. Bu şekilde çok rezil olmuş gibi hissediyorum kendimi. Berbat bir durumdayım. Ortaya çıkmasam tenefuslerde olay ,herkes merak ediyor, çıksam imalı bakışlar, gülüşler...
Allaha sürekli dua ediyorum şu günler çabuk geçip gitse, göz önünde olmaktan nefret eden biriyim, özellikle okulumda sadece egitimle anılmak isterim ki bugüne kadar öyle olmuştu.
Size içimi dökmek istedim. Yorumlarsaniz zahmet edip çok teşekkür ederim.
Kesinlikle canım bana hayat boyu kulagima küpe olacak bir ders oldu yaşımız kaç olursa olsun hayattan ders çıkarmaya devam ediyoruz gerekirse öğretmenler odasına gitmem olay unutuluncaya kadar ve bir daha ne bakışlara, ne imalara,ne de dedikodulara prim vermem, kulak asmam. Adam gibi adam gelir konuşur. Konusmuyorsa defolup gitsin bi zahmet...Bir öğretmen arkadaşımın başına aynen böyle bir olay geldi , kızcağızda heveslendi , sevdi ama ne oldu , bikac ay sonra sürpriz bir şekilde nişanlandı adam , böyle adamların hep bir yedekte tuttuğu birileri vardır, özür dileyerek söylüyorum sizi de yedeklemeye çalışmış ya da eski sevgilisini kıskandırmak için kullanmış, hocam böyle ilişkilerden uzak durun , özellikle aynı kurumda çalıştığınız insanlara bilhassa dikkat edin , sağlam bir aracı ile gelip adam gibi açılmadıkca böyle dedikodulara malzeme olmayın, sert olun , aynı okulda çalıştığım birçok bekar öğretmen tanışıp evlendi ama aracılar sağlam ve güvenilirdi...
Madem bu kadar kötü şeyler yaşadınız, sonrasında niye yanlış anlamışım deyip şikayetinizi çektiniz??? Kaldı ki araştırma yapılıp haklı olduğunuz da anlaşılmış.Benim yasadiklarimi bilmiyorsunuz size uzaktan kolay geliyor Allah kimseye de gostermesin yasadiklarimi.
Kendinizi bu kadar geri çekerseniz o zaman da sizi suçlar insanlar. Size karşı ilgisi olan biri gelir konuşturdu, belki de basta bi beğenisi oldu ama sonra konuşacak kadar ileri bi ilgisi oluşmamış olabilir.Kesinlikle canım bana hayat boyu kulagima küpe olacak bir ders oldu yaşımız kaç olursa olsun hayattan ders çıkarmaya devam ediyoruz gerekirse öğretmenler odasına gitmem olay unutuluncaya kadar ve bir daha ne bakışlara, ne imalara,ne de dedikodulara prim vermem, kulak asmam. Adam gibi adam gelir konuşur. Konusmuyorsa defolup gitsin bi zahmet...
MuneSon kez yazıp böyle bir olay yaşadığımı ve konu açtığımı unutmak, hafızamdan kazımak istiyorum. @ Mune konum acil kapatilabilir mi lütfen size zahmet.
Boş teselli ne işinize yarayacak?Tamam arkadaşlar siz haklısınız ben çocukça davrandım oldu mu? Olayı ilk yaşamama verin. Sağlıklı tepki veremedim.
Anlsmadigim bir şey burada herkesi lincleyen tayfa her konuda mükemmel mi davranıyor? Hani insanogluyuz ya, hata da yapabiliriz.
Zaten üzgün ve canı sıkkın bir insanı daha fazla üzmek neden??
Teselli edici, kırmadan 2 kelime yazmak çok mu zor?? Olan olmuş bosver arkadaşım, sabret geçer gibi şeyler duymak isterdim fakat konuyu actigima bin pisman ettiniz. Sagolun.
Dedikodulara bir son ver diyecektim derdi ne onu soracaktım bir de zaten her sene birisiyle adı anılıyorsa güvenilir biri olmadığına karar verecektim neyse ya valla yoruldum size kendimi anlatamıyorum siz hep en doğrusunu yapın ben hatalıyım
Valla ayni acidan gordum bende yalan yok.Takıntılı kadın öğretmen kendinden hoşlandığını düşündüğü erkek öğretmenin peşinde dolanmış, konuşmak için kıstırmaya çalışmış, istediği tepkiyi ya da ilgiyi bulamayınca konuyu idareye taşımış gibi görünüyor burdan bakınca.
Rica ederiz ama biz birilerini pohpohlamak için burada değiliz. Size hatalarınızı, dışardan nasıl göründüğünü, gerçekleri söylemek için burdayız. Pohpoh istiyorsanız burası pek doğru adres değil. Ama söylediklerimizi dikkate alırsanız bundan sonra daha sakin, daha normal davranabilirsiniz belki.Tamam arkadaşlar siz haklısınız ben çocukça davrandım oldu mu? Olayı ilk yaşamama verin. Sağlıklı tepki veremedim.
Anlsmadigim bir şey burada herkesi lincleyen tayfa her konuda mükemmel mi davranıyor? Hani insanogluyuz ya, hata da yapabiliriz.
Teselli edici, kırmadan 2 kelime yazmak çok mu zor?? Olan olmuş bosver arkadaşım, sabret geçer gibi şeyler duymak isterdim fakat konuyu actigima bin pisman ettiniz. Sagolun.
Herşeyin ilacı zaman.Hiç canınızı sıkıp moralinizi bozmayın.Olan olmuş,siz derslerinize öğrencilerinize odaklanın,ne güzel mesleğiniz var.Herkes hata yapabilir,hatalar insanı olgunlaştırır ders verir.O beyefendiyle hiç muhattap olmayın,keyfinize bakın.Sonra bana ilgi duyuyor vs demesin.Zamanla unutulur gider.Tamam arkadaşlar siz haklısınız ben çocukça davrandım oldu mu? Olayı ilk yaşamama verin. Sağlıklı tepki veremedim.
Konunuz yorumlara kapatıldı.Mune konumu kapatır mısın rica etsem?