yasak aşk:(

özrü kabahatinden büyük,madem kocası zamanında o kadını kandırmış,şimdide bu bey efendi kendisini kandırıyor demek ki.damdan düşenin halinden damdan düşen anlar denir güya ama,demek öyle değilmiş.bazıları herkesin kendisinin yaşadığı acıyı yaşamasını istiyor herhalde, intikamını başkasından çıkarıyor.

kadının kadına yapabileceği en büyük kötülük bu olsa gerek.
geçmişte yaşamışsın ve şimdi aynını yaşatıyorsun..
yazık arkadaşınıza.

kendisi aldatıldığını ilk öğrendiğinde ağlayarak titreye titreye bana gelmişti. Ona ilk fırsatta o günü hatırlatmak istiyorum. Suç kimin diye düşünecek olursam. Kız çok sıkı fıkı davranıyo herkesle çok samimi mesafe kuramıyo. Fakat adam evli onun bu davranışını yalnış yorup aşık olmuş olması zaten affedilemez bile ama. Aşık olup kıza açılabiliyorsa demek ki ondan da bu ışığı görmüş. Allah korusun kendimi düşünüyorum da bana birisi bu şekilde açılsa onu rezil rüsva ederim sen bana nasıl böyle bişey dersin diye. Ama kız yazık sevmiş diye anlayışla karşılayabiliyo bu da adama açık kapı bıraktığını gösteriyo. Çocuk öyle çapkın falan bi tip de değil gayet temiz saf bi çocuk aklım almıyo o yüzden.

allah senin o arkadaşını bildiği gibi yapsın

başına gelenleri fazlasıyla hak etmiş k.....k

Adamın onu sevdiğini pek sanmıyorum sizin ki zaten duygusal boşlukta kimi görse yapışır vardır böyle tipler birde üstüne
"O da beni çok seviyor" derler,sanırlar...
Adam onu farklı amaçla tutuyordur ne yapacak bebeğini ve eşini bırakıp onunla mı evlenecek? Gerçi bunu yapacağına keşke bıraksa...
Sizin yerinizde olsam farklı yollarla ismim belli olmayacak şekilde eşine bildirirdim.

burda bir arkadaşın daha başına gelmişti aynı olay hikaye tıpatıp aynı ve konu sahibinin hiçbir şey yapmasına gerek kalmadan kadın öğrenmiş ve işyerini basmıştı

müdür de kovmuştu bunları.

erkekler mutlaka bir yerde falso veriyorlar bence beklemede kal canım sen.

Adamın amacı metres yapmak büyük ihtimalle, sevdiğini filan sanmıyorum : )
Sakın aralarına girme, karı-koca barışır, kötü olan sen olursun.
Hiç karışma, o arkadaşınlada arayı biraz aç yani çok yakın olma.

ahlaksız insanlarla konuşmayınız nacizane tafsiyem... nerde edep nerde haya? Allah ıslah etsinn

Hic muhattap olmayin hic de karismayin, onlar iyi olur siz kotu olursunuz.

O kişiden uzaklaşın. Bir şey yapmanıza gerek yok. Şu an ne söylerseniz söyleyin, onarın kulakları sağır, gözler kör durumda. Akıl baştan gitmiş durumda. İsterseniz davul çalın, anlatın, yanlış yapıyorsun deyin o yine devam edecektir. Bu da onların sınavı.

Valla ben olsam carıslık çıkarırım ikisininde rezil ederim yazık günah kıza ya düşünsene aynisi senin başına geliyor ve yakin arkadaşın sana söylemiyo ya ikisininde ciddi bi şekilde uyar yada foyaalarını ortaya çıkarın

Bana zaten bu metresler her zaman büyük kazık yıyen kadınlardan cıkıyor gıbı gelıyor..Önce egoları zedelenıp aldatılıyorlar,sonra da önune gelen evlı nısanlıyı ayartıyorlar...Bence bu bır hastalık...Hele kı, karısı bebegını tasırken ask adı altında namussuzlugun kralını yasayan serefsız erkege ne demelı??Sewmek bu kadar mı ucuz yaa...Söyle ona aklını basına alsın..Yakın arkadasıysan uyar onu..Gıtsın baska erkek bulsun..Ha bulamıyorsa da ılerde neler yasayacaksa yasasın..Ben açıkca olmasa da caktırmadan kıza bı uyarıda bulunmanı önerırım,gercı hamıle sımdı ne hale gelır kız altust olur,ama bunu bılmek en buyuk hakkı..Ben bosandıktan aylar sonra evlıyken aldatıldıgımı ogrendım.Bilip söylemeyen herkesı sıldım hayatımdan.Çok agır bır yuk ve bunu sen tasıma,olayın muhatabı tasısın ona bırak ..

bence uzak dur, ama gıcıklık olsun istiyorsan fake bir hesap aç bu adamla netten flört et sonra da o beyinsiz arkadaşına göster dünyanın en özel kadını olmadığını anlasın beyin özürlü

Bu arkadaşınızla samimi misiniz, arkadaşınızı çok seviyor musunuz? Yanıtınız Ewet ise onunla adam akıllı konuşun, yasak aşk yaşadığı adamla da konuşun, tavrınızı koyun ve mesafeli olun, mümkünse arkadaşlığınızı bitirin hatta derim.
Samimi değilseniz sadece normal bir iş arkadaşı iseniz.bu durumda ben olsam ikisi ile konuşurdum.bu durumu da aldatılan kadının kocasından duyması gerektiğini vurgulardım, aksi halde ben anlatırdım.hiç bir kadın böyle bir aşağılanmayı haketmez bence.kadın dayanışması diye bişey var sonuçta.
Ama şuda bi gerçekki; şu hayatta bir kadının bir kadına yaptığı kötülüğü kimse yapmaz!
Aldatılan kadının yerine koy kendini canım, sen olsan bilmek istemez miydin? Yazık değil mi ya!
Susma canım seyirci kalma sakın!

Ne haysiyetsiz insanlar var...
Gerçekten inanamıyorum ya. Hem aldatılmanın acısını bil, hem de bunu bilerek ve isteyerek bir başkasına yaşat... Haksızlık karşısında lütfen susmayın. İş yerinde böyle bir şeyi üst birimler bilse ikisinin de işine son verilir. Bence hak ediyorlar yani. Adam karısının olduğu yerde bunları yapıyor, diğer kadın da bile bile gelip site anlatabiliyorsa ciddi bir ahlaksızlık var ortada.

vay be kendi aldatma gerekçesiyle boşanıyor ama bir başka kadının erkeğine göz koyup kalbine girip aşk yaşıyor..pessss
kadın kadının düşmanı bu hakikaten doğruymuş..

valla direkt olarak anlatırım hemde herkesin duyabileceği şekilde rezil olsun diye ama öncelikle iftira atılıyor durumuna maruz kalmamak içinde bir kanıt göstermeniz lazım :)

Ben olsam hicbir sey yapmam. Ayril dersin daha cok yapisir, adamin karisina anlatsan ya da amirlere vs onlar aklanir sen suclanirsin adin iftiraciya cikar. Bu bela islere hic girmem beni ilgilendirmez bi kadin bi adamin metresi olmak istiyosa kendi tercihi beni irgalamaz. Adamin karisi da duyacaksa bi sekilde duyar elbet bi fire verirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…